FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo TV – 53. emisija
„ŽELJO UVIJEK MORA BITI PRVI, SVE OSTALO JE KATASTROFA“
[youtube][/youtube]
„ŽELJO UVIJEK MORA BITI PRVI, SVE OSTALO JE KATASTROFA“
[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Sutra nas očekuje jedna teška utakmica, protiv uvijek nezgodnog protivnika. Šteta što revanš nije na Grbavici, ali Bože moj.. I ja, kao i Osim a nadam se i većina vas, bi bio zadovoljan bilo kojom pobjedom bez primljenog gola - po meni rezultat 1-0 najrealniji u ovako tvrdim i bitnim utakmicama. Mada ne bi se ljutio da napunimo mrežu Širokobriježana kao protiv Gradine
Bekrić se vraća, što je jedna dobra i lijepa vijest. Brko kaže da neće početi u prvih 11, ali ako zagusti ili ne bude išlo u prvih 45-min. Samir ulazi u drugom. Sa njegovim oporavkom se nadam boljim centaršutevima nego što je to bilo u njegovom odsustvu sa terena. Ima da "hrani" Adila loptama aBd

Bekrić se vraća, što je jedna dobra i lijepa vijest. Brko kaže da neće početi u prvih 11, ali ako zagusti ili ne bude išlo u prvih 45-min. Samir ulazi u drugom. Sa njegovim oporavkom se nadam boljim centaršutevima nego što je to bilo u njegovom odsustvu sa terena. Ima da "hrani" Adila loptama aBd

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
- ficobahtic
- Kontakt:
Ako ce igrati po lijevoj strani, sto je bio slucaj do povrede onda je bolje neka ga na klupi jer Stanic se puno bolje snalazi po toj strani. Ako ce igrati u sredini kao playmaker onda bi dobro bilo da udje sto ranije u igru jer na toj poziciji moze dati svoj maximum! Bolje sto revans nije na Grbavici jer smo zadnja 2 kupa osvojili kao gosti u drugoj utakmici finala, a jedino finale koje smo izgubili je bio revans na Grbavici. Zamisli da izgubimo u prvoj utakmici i da moramo probijati bunker u revansu, to bi bilo ravno katastrofi. Maximalno oprezno uci u utakmicu sa ciljem da ne primimo gol a imamo kvalitet da iz takve igre postignemo bar jedan pogodak, nadam se pobjedi bez primljenog gola a zadovoljan bih bio i sa 0:0, jer u gostima igramo duplo bolje a pritisak bi onda svakako bio na Širokom!TheGreatest10 je napisao/la:Sutra nas očekuje jedna teška utakmica, protiv uvijek nezgodnog protivnika. Šteta što revanš nije na Grbavici, ali Bože moj.. I ja, kao i Osim a nadam se i većina vas, bi bio zadovoljan bilo kojom pobjedom bez primljenog gola - po meni rezultat 1-0 najrealniji u ovako tvrdim i bitnim utakmicama. Mada ne bi se ljutio da napunimo mrežu Širokobriježana kao protiv Gradine![]()
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Jedva cekam sutra tekmu, al nisam neki pretjerani optimista. Ne bih svoj pesimizam sirio ovdje, al nisam bas od nekog povjerenja u tim bez onih za koje sam mislio da jedini mogu biti kakav takav oslonac. Ovi momci koji igraju su me demantovali par puta, na njima je da to ucine i sutra kad je najpotrebnije. NAPRIJED PLAVI!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li neko zna novosti oko licence? Hvala
sutra glavni cilj treba biti da ne primimo gol, sve ostalo dolazi kao bonus
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Za moj ukus ovaj period je savrsen.. Cetiri tekme naseg kluba u nasem gradu u svega desetak dana.. Meni bolji "praznik" nije potreban.. Ujedno nam je ovo prilika da nas klub i materijalno poguramo i da jos jednom dokazemo da smo broj jedan kada je u pitanju navijanje i nasa ljubav prema klubu..
p.s. Cuo sam da je organizator finala kupa NSBIH.. Jeli to istina i ako jeste idu li nama prihodi od karata iz te utakmice??
p.s. Cuo sam da je organizator finala kupa NSBIH.. Jeli to istina i ako jeste idu li nama prihodi od karata iz te utakmice??
BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:Za moj ukus ovaj period je savrsen.. Cetiri tekme naseg kluba u nasem gradu u svega desetak dana.. Meni bolji "praznik" nije potreban.. Ujedno nam je ovo prilika da nas klub i materijalno poguramo i da jos jednom dokazemo da smo broj jedan kada je u pitanju navijanje i nasa ljubav prema klubu..
A možda će sve na Grbavici biti...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Znam da je malo offtopic ali nemam gdje drugo da pitam. Ima li neko ovdje stickere tj. naljepnice Manijaka pa da zeli razmjenu da ja njemu posaljem od Robijaša 

SAMO ČELIK !
- samir_tm87
- Kontakt:
Viper je napisao/la:Znam da je malo offtopic ali nemam gdje drugo da pitam. Ima li neko ovdje stickere tj. naljepnice Manijaka pa da zeli razmjenu da ja njemu posaljem od Robijaša
koji ce mi **** vasi stickeri

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bilo bi odlično kad bi se razmjenjivali stickeri umjesto šamara. Podržavam akciju.samir_tm87 je napisao/la:Viper je napisao/la:Znam da je malo offtopic ali nemam gdje drugo da pitam. Ima li neko ovdje stickere tj. naljepnice Manijaka pa da zeli razmjenu da ja njemu posaljem od Robijaša
koji ce mi **** vasi stickeri
exbabilon je napisao/la:Jedva cekam sutra tekmu, al nisam neki pretjerani optimista. Ne bih svoj pesimizam sirio ovdje, al nisam bas od nekog povjerenja u tim bez onih za koje sam mislio da jedini mogu biti kakav takav oslonac. Ovi momci koji igraju su me demantovali par puta, na njima je da to ucine i sutra kad je najpotrebnije. NAPRIJED PLAVI!
sa tobom se uvijek slazem anista nemam dodati sutra bi najvise volio vidjeti punu grbavicu ali sam siguran da od toga nista nema.
Normalno da nece biti dobra posjeta, radni dan pred praznik, lijepo vrijeme raja ce prije u baste i setnju nego na utakmicu. Plus termin utakmice 18:00.
e yebem ja ovakve !Rikardo je napisao/la:Normalno da nece biti dobra posjeta, radni dan pred praznik, lijepo vrijeme raja ce prije u baste i setnju nego na utakmicu. Plus termin utakmice 18:00.
SVI NA GRBAVICU !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
sta sad tu ne odgovara **** ga dan. Neki dan serete sto se svaka igra pod reflektorima hebo ga reflektor, trebalo bi po danu ... sad vam ni ovo ne valja , da su stavili u 8 rekli bi a kako cu ligu prvaka gledat ? koji vam je **** viseRikardo je napisao/la:Normalno da nece biti dobra posjeta, radni dan pred praznik, lijepo vrijeme raja ce prije u baste i setnju nego na utakmicu. Plus termin utakmice 18:00.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jbg, ja ne znam više koji termin treba da se stavi??? Koji god se odredi, ne valja. Nije se još probalo sa prijepodnevnim i kasno večernjim, da vidim ima li tada zamjerki?!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Pojedincima ne valja nijedan termin, idite u bašče kopajte krompir a ja ću na Jug sa pravom ekipom
Takvi navijači ne trebaju nijednom klubu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ma ako ovako bude, bice super...
Ma ako ovako bude, bice super...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 29 apr 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
mi sa foruma cemo doci ali nam trebaju oni koji su prije dvije sezone svaku dolazili marketing nije nista uradio za ovu finalnu utakmicu prije mjesec dana se znalo kad je finale i od tog dana trebalo je poceti reklame najava itd ja Vam kazem ovo sto **** radi je extra ali su pretjerali trebali su manje epizoda uraditi jer brzo dosadis rajiTheGreatest10 je napisao/la:Pojedincima ne valja nijedan termin, idite u bašče kopajte krompir a ja ću na Jug sa pravom ekipom![]()
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], hadzibake, Hajdeee, Pablo11 i 43 gosta.