BOTRK Sett i generalno Rek'Sai. Neko prima pare da analizira i picka ove draftove

PS
Tarzaned je Faker za oba junglera u ovoj seriji, ali eto "TOXIC" je.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kako je ovaj tim izgubio dva meča u čitavom proslom splitu i bio 9 - 0 na početku ovog?
Kad je Faker mogao Tarica, može i Spica Sejuani.
Možda će moći kasnije, dok stekne neko iskustvo, sigurnije je trenutno ovako da igra, a i dosadila mi je pasivna igra TSMa ako ćeš iskreno
Pa to bi trebalo da im odgovora više, što se igra sporije. Oni su igrali prebrzo, svaki match soul u 22 minuti. Avg win time bio 28 minuta, možda minut više. Čitav svijet jedva čekao da ih vidi na MSI-u i onda ovaj mental boom.Oikamid je napisao/la: ↑30 avg 2020, 01:50Hmm, igra se nekako sporije što im izgleda ne odgovara. Ez i Yuumi su poprilično nerfani, ali svejedno si u pravu da nije bio toliki shift da bi se ovo desilo. Nisam siguran, ali mislim da je ovo nezapamćeno u historiji LCS-a. Od apsolutnog stompanja svega redom, preko 'analiza' da se mogu nositi sa svima na svijetu do ovoga![]()
Ovaj TSM je umalo ispao od **** Goldena Guardiansa (nhf fanovima, ali generalno bezveze tim. Nisam fan ni iznenadnog hajpanja FBI-ja, ali vrijeme će sve reći), a ugazio je C9.![]()
Jedva čekam Bjergsen - Jensen okršaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.