to hoćeš na Kitbagu da kupiš?badblueboylivno je napisao/la:Imam jedno pitanje.
Da li mi netko može reći koliko bi koštalo isporučivanje nekog komada odjeće iz inozemstva? Kupujem neku majicu u Engleskoj pa me zanima koliko bi koštao, otprilike, shipping za BiH.
Unaprijed hvala za odgovor.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, radi se o Kitbagu (zastupnik Evertona).
U disclaimeru piše da je international delivery paketa ispod 60x60x60 cm / 120 funti / 2 kg besplatan, pa mi nije jasno kako ide računanje poštarine - vidio sam po mnogim forumima različite priče, a ne da mi se registrirat i pitat, pa pitam ovdje poznate ekipe.
A strašna sniženja u Evertonu, dres za 13 funti, strašne majice po 5, 10, sheme 2 za 1 i tako.
U disclaimeru piše da je international delivery paketa ispod 60x60x60 cm / 120 funti / 2 kg besplatan, pa mi nije jasno kako ide računanje poštarine - vidio sam po mnogim forumima različite priče, a ne da mi se registrirat i pitat, pa pitam ovdje poznate ekipe.
A strašna sniženja u Evertonu, dres za 13 funti, strašne majice po 5, 10, sheme 2 za 1 i tako.
Hayley <3
- IlPrincipe
- Kontakt:
120KM bile, peri deri ništa im. Beton,Parket,Trava odlične su... u njima se osjećam ko Ronaldinho na malom fudbalu

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- the scouser
- Kontakt:
Samo pazi, jedno je poštarina, jedno je carina. Carinik ti može kako mu prahne naplatiti paket, meni su rekli na jednom drugom forumu da može do 30 KM da ocarini paket.badblueboylivno je napisao/la:Da, radi se o Kitbagu (zastupnik Evertona).
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Za nadat se da neće, a i čitao sam da se paketi ispod 100 KM vrijednosti ne carine.
Vidjet ću još kako to ide s Hrvatskom, pa možda naručim da mi se pošalje kod sestre u Split.
Vidjet ću još kako to ide s Hrvatskom, pa možda naručim da mi se pošalje kod sestre u Split.
Hayley <3
da, carina ti je lutrija, ja sam trebao naručiti tene s Kitbaga i vidio sam da je poštarina za BiH 7 funti (to im je i najjeftinija poštarina) + ovdje možda carina, ali ih nisam naručio jer sam odabrao druge. to za sniženja znam i redovno ih pratim, ali ne kupujem
ja sam ljetos vidio dosta extra odjeće po 5 funti, no dobro, naleti to s vremena na vrijeme...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Uzeo danas ovakav,samo crven.Malo me tetak pogur'o s lovom.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- the scouser
- Kontakt:
Sve se nema, Tommy se nosaHenry je napisao/la:
Uzeo danas ovakav,samo crven.Malo me tetak pogur'o s lovom.

Neki dan uzeo.
Dobra brate pravo.Koliko repa i ima li crvena/bordo? 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- the scouser
- Kontakt:
Petobanka. Nema tih tvojih pitarskih bojaHenry je napisao/la:Dobra brate pravo.Koliko repa i ima li crvena/bordo?
Da li je neko vidjao gdje ovakve patike i koja je cijena, iako nesto ne volim nike, ove su mi zapale za oko

p.s.
I samo ova boja dolazi u obzir

p.s.
I samo ova boja dolazi u obzir
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
ja imam zelene mislim da su iste, ja sam ih u austriji preko kluba platio 60 eura , ali iskreno da ti kazem meni su katastrofa za dvorane , nemogu nikako u njima igrati, moram u starima Nikama!adis.p je napisao/la:Da li je neko vidjao gdje ovakve patike i koja je cijena, iako nesto ne volim nike, ove su mi zapale za oko![]()
![]()
p.s.
I samo ova boja dolazi u obzir![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

šta mislite??
Vala mi se nikako ne svidja ova bordo boja... isto menstruacija 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlične, ako mene pitaš. U kombinaciji sa kariranom košuljom - epic win.dzonvejn je napisao/la:
šta mislite??
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vaša mišljenja o ovim patikama?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Monolog je napisao/la:Odlične, ako mene pitaš. U kombinaciji sa kariranom košuljom - epic win.dzonvejn je napisao/la:
šta mislite??
FORZA MARŠAL !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Odlicne,jaran mi danas uzeo 80 KM na snizenjuanonimni je napisao/la:
vaša mišljenja o ovim patikama?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Gdje ih je nafatao ? Bile su dosta skuplje
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
ja ih našao za 100, prije 3 mjeseca bile 180..
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 16 gostiju.