Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Rosas7
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Rosas7 » 02 jun 2011, 22:45

I Hajduk želi Krstanovića: Balakov na Kupresu započeo pregovore!

Bijeli bi mogli ponuditi 500.000 eura odštete Zagrebu i najviše 150.000 eura igraču za ugovor. Vrlo skromno kada se zna da Partizan nudi Ivanu 300.000 eura godišnje

slika
Krasimir Balakov u četvrtak je otputovao natrag u Stuttgart s povratnom kartom za Split koju je datirao na 8. lipnja. Za pet dana vraća se u Hajduk gdje želi što dulje ostati. Ali da bi mu to uspjelo, mora pojačati momčad i svaki trenutak boravka u Spltu koristiti za kreiranje jakog Hajduka. I ne samo u Splitu, nego je razgovore obavljao i na Kupresu, gdje se susreo s - Ivanom Krstanovićem!
Prije nekoliko godina mogao je Hajduk doći gotovo besplatno do viskog centarfora, a danas se za 'Croucha iz Tomislavgrada' traži golemi novac. Balakov je Krstanovića uočio na utakmici Zagreb - Hajduk (2:2), koju je gledao na DVD-u, a kvalitetne informacije dobio je i od Marijana Kovačevića, šefa skauta Stuttgarta, kluba koji ima odličan pregled igračkog kadra u HNL-u, prenosi jutarnji list.

Krstanovića je Hajduk htio i ove zime kada su tadašnji predsjednik Grbić i šef Omladinske škole Matković pregovarali u Međugorju s predsjednikom Zagreba Medićem. Cijena je ove zime bila 700.000 eura, a danas je narasla i do 1,5 milijuna eura, koliko traži Zagrebov čelnik. Međutim, pitanje je koliko će za Krstanovića dobiti na tržištu, jer 28-godišnji napadač ima još godinu dana ugovora sa Zagrebom.

Hajduku je Krstanović zanimljiv, ali Bijeli bi realno mogli ponuditi 500.000 eura odštete Zagrebu i najviše 150.000 eura igraču za ugovor s naglaskom da bi s kvalitetnim igrama mogao napuniti bonus premija za još 100.000 eura, što u konačnici može donijeti respektabilnih 250.000 eura za sezonu. Još uvijek manje od 300.000 eura što ih nudi Partizan,
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 jun 2011, 22:48

Ma Krstan je dobar ali ga iskreno ne bi volio vidjet u bilom dresu Hajduka,a i teško da će Maleš dat onolko kolko onaj Medić traži

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 jun 2011, 11:56

haris10 je napisao/la:Ma Krstan je dobar ali ga iskreno ne bi volio vidjet u bilom dresu Hajduka,a i teško da će Maleš dat onolko kolko onaj Medić traži
nek ide u partizan
,ahajduk nek sad lendrica forsira momak je masina
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 jun 2011, 00:38

Evo Rosas, dokazao je Lendrić da je dobar igrač pa da te pitam šta bi više volio da ostane u Zrinjskom ili da se vrati u Hajduk ?
Who dares, wins !

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 jun 2011, 10:13

Ljudi moji ja ne znam kako vi ne shvaćate da oni mogu dovesti 10 odličnih napadača i veznih igrača, ali ako ne dovedu dva stopera sasvim je svjedno koga su doveli.. Nama trebaju dva stopera evo tipa sto se spominje Šimunić, i sa njim imamo Vejića kojega mnogi ne vole ali ja sam na njegovoj strani jer ne mozes ti igrati u paru sa Maločom ili Buljatom.. Šimunić, Vejić, jedan od ove dvojice i jos jedan nam treba.. E onda mozemo pricati o ovim sto su doveli.. Ali prvo treba zadnji red srediti.. Ali eto i ovo je dobro za početak, očito Maleš ima neku ideju kako to planira srediti.. Ali da se mene pita ja bih radije vidio da se rješavaju nekih igrača pa onda da se dovode.. Maleš samo naprijed i riješi se debila u klubu..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 jun 2011, 12:42

NeToBoLa je napisao/la:Evo Rosas, dokazao je Lendrić da je dobar igrač pa da te pitam šta bi više volio da ostane u Zrinjskom ili da se vrati u Hajduk ?

vise bi volio da ostane u zrinjskom(zrinjski je sve),al jbga on je igrac hajduka.... ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 jun 2011, 23:05

Miličević o Australcima: Zastava im je simbol lopova i silovatelja, sportaši su im glupi, a Dan Australije im je izlika za pijanstvo!

Miličević je drzak, ima svoj stav, ekstrovertiran je, kako pišu Australci, i očito ne štedi nikoga. Australce je popljuvao na svim razinama, a znao se i fizički obračunavati

Dovoljno je upisati ime Ljube Miličevića u Google da bi se dobio "australski kontekst" novog pojačanja Hajduka. Da, Miličević je drzak, ima svoj stav, ekstrovertiran je, kako pišu Australci, i očito ne štedi nikoga. "Kontroverzni Miličevićevi stavovi o Australiji", "Miličević ljut na australske navijače", "Miličević 'udario' na vlasnika Jetsa Cona Constantinea", "Miličević tvrdi da se AFL-u troše droge"... Niska je duga. I kontroverzna.

"Ja sam Hrvat, nisam Australac, vrlo dobro znam da me ne želite ovdje", započinje svoj oproštajni intervju u vezi australskog nogometa Miličević. "Ne osjećam nikakvu lojalnost prema vama, ta zastava ionako predstavlja samo lopove i silovatelje! U mome dvorištu u Hrvatskoj na voćkama raste voće, moj otac u automobilu sluša hrvatsku glazbu, a ja sam, na koncu, odgojen kao Hrvat. Vaši su sportaši glupi i dosadni, ne znate mi niti izgovoriti prezime kako treba, a vaš Dan Australije samo je jeftina isprika za pijanstvo!"

Nakon tih izjava izvjesni se komentator duboko osvrnuo na Miličevićeve riječi, a Ljubo je sljedećeg dana uredništvu dotičnog The Roara poslao odgovor:

"Iskreno, boli me k.... za vaše mišljenje! Shvaćate li to? Ha!"
:lol: :lol: :lol:

Inače novo pojačanje Hajduka na stoperskoj poziciji.
...što je više lome to je volim jače...

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 09 jun 2011, 00:15

Pa nije momak puno ni pogrijesio,Australija je i nastala tako sto su u nju deportovani britanski lopovi,ubice,kurve i silovatelji...to su bili prvi useljenici bijelci.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 jun 2011, 15:35

22. lipnja, Tomislavgrad: Sloga Uskoplje - Hajduk
24. lipnja, Livno: Troglav - Hajduk
26. lipnja, Tomislavgrad: Tomislav - Hajduk
28. lipnja, Tomislavgrad: Branitelj - Hajduk
19 - ђ - 11

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 jun 2011, 23:29

Beograd-Sarajevo-Moskva-Split !!! ;)

Torcida je sprecila :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 01:45

jacky09 je napisao/la:
Miličević o Australcima: Zastava im je simbol lopova i silovatelja, sportaši su im glupi, a Dan Australije im je izlika za pijanstvo!

Miličević je drzak, ima svoj stav, ekstrovertiran je, kako pišu Australci, i očito ne štedi nikoga. Australce je popljuvao na svim razinama, a znao se i fizički obračunavati

Dovoljno je upisati ime Ljube Miličevića u Google da bi se dobio "australski kontekst" novog pojačanja Hajduka. Da, Miličević je drzak, ima svoj stav, ekstrovertiran je, kako pišu Australci, i očito ne štedi nikoga. "Kontroverzni Miličevićevi stavovi o Australiji", "Miličević ljut na australske navijače", "Miličević 'udario' na vlasnika Jetsa Cona Constantinea", "Miličević tvrdi da se AFL-u troše droge"... Niska je duga. I kontroverzna.

"Ja sam Hrvat, nisam Australac, vrlo dobro znam da me ne želite ovdje", započinje svoj oproštajni intervju u vezi australskog nogometa Miličević. "Ne osjećam nikakvu lojalnost prema vama, ta zastava ionako predstavlja samo lopove i silovatelje! U mome dvorištu u Hrvatskoj na voćkama raste voće, moj otac u automobilu sluša hrvatsku glazbu, a ja sam, na koncu, odgojen kao Hrvat. Vaši su sportaši glupi i dosadni, ne znate mi niti izgovoriti prezime kako treba, a vaš Dan Australije samo je jeftina isprika za pijanstvo!"

Nakon tih izjava izvjesni se komentator duboko osvrnuo na Miličevićeve riječi, a Ljubo je sljedećeg dana uredništvu dotičnog The Roara poslao odgovor:

"Iskreno, boli me k.... za vaše mišljenje! Shvaćate li to? Ha!"
:lol: :lol: :lol:

Inače novo pojačanje Hajduka na stoperskoj poziciji.
:lol:

Doduše, kao što reče i @Budi sam na ulici, nije mnogo ni fulio.
Izgleda da je ovaj luđi i od Šimunića... :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 jun 2011, 08:50

Tribalian je napisao/la:Beograd-Sarajevo-Moskva-Split !!! ;)

Torcida je sprecila :!:
Primitivizam na djelu :idea:

Nego, što se tiče ekipe, sviđa mi se početak rada Bugarina. Malo treninga, malo škole i malo razgovora sa svakim igračem posebno.
Inače, mislim da smo mi od svih ekipa iz HNL-a najranije krenuli na pripreme.
Trojica su novih igrača, sad je zadnji potpisao Afrikanac Foxi Kethevoama, krilni napadač, koji je dosad igrao u mađarskim klubovima, Ujpest, Keckemeti, Diosgyori. Statistika mu i nije bas nesto naklonjena, al eto, valjda uprava zna šta radi :D
Tu su još nova dva australska Hrvata, Ljubo Miličević, stoper, i Steven Luštica, veznjak, član australske U-20 repke.
Da nam je još dovest jednog dobrog a jeftinog beka i jednu pravu špicu.

Inače, Jurica Buljat ima ponudu od milijun eura od Maccabi Haife :D :D ja bi ga prodao za vreću krumpira. samo nek ga voda nosi..

Poslije priprema na Kupresu, hajduci idu za Austriju. Još se ne zna s kim će tamo igrati pripremne
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 11:23

haha, milion za Buljata....pošaljite i Maloču gratis u paketu za taj milion i dodatno se pojačajte :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 jun 2011, 14:31

Ma riješit će se Buljata ali će sigurno dovesti novog panja u obranu. Pandža, Buljat, Maloča.. nastavi niz.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jun 2011, 15:57

Bivši nogometaš Zrinjskog Stojanović na pregovorima u Hajduku

Bivši igrač HŠK Zrinjski Danijel Stojanović mogao bi ovog ljeta pojačati Hajduk.

slika
Stojanović je iz Zrinjskog otišao u portugalski Nacional i odigrao cijelu sezonu za taj klub. Iako je Stojanović vezan ugovorom za Nacional, postoji mogućnost da sporazumno raskine ugovor i tu se pojavljuje Hajduk kao zainteresirana strana za njegove usluge.

Stojanović je iz Našica, nastupao je za Hravtski Dragovoljac, Posušje, a puno afirmaciju je steako u mostarskom Zrinjskom iz kojeg je kako smo i napisali otišao u Portuga

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jun 2011, 16:34

Nije im dosta Barišić.. :roll:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 jun 2011, 16:36

Meni je svejedno, niko im ne može pomoći
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jun 2011, 17:57

Ted Mosby je napisao/la:Meni je svejedno, niko im ne može pomoći
U svakom slučaju je i Dinamu u interesu što jači Hajduk.. ali kako su krenuli biti će gori nego protekle sezone.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 jun 2011, 23:39

jacky09 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Meni je svejedno, niko im ne može pomoći
U svakom slučaju je i Dinamu u interesu što jači Hajduk.. ali kako su krenuli biti će gori nego protekle sezone.
Bgmi je tako.. Bespotrebno gomilamo igrače.. Evo da su neki igrači nego sve neki poluigrači.. Danas na nekoj trening-utakmici je bilo 40 igrača.. Nadam se da su u planu to rezati..

Ako je suditi po portalima novo ime je Brazilac James koji dolazi iz Zagreba.. Igra po desnoj strani.. Toliko o njemu.. :D
19 - ђ - 11

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jun 2011, 09:43

dobra je stoja igrac vidjet cete ako potpise ;) ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.