Vi ste krema..sto ce vam beze Brazilci u ekipi kad imate svoje odlicne

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
nije jednostavno momku (djetetu) od 16 god da igra za hrvatski klub, rodjen je tamo, hrani se tamo, a da igra za BiH....kad ode iz dinama, to je vec druga prica...a da je on hrvatina, ne bi se dvoumio, nego bi jasno rekao da hoce za vas...al et, samo sabura...bekicamir je napisao/la:Pa zasto sada ne igra za mladje selekcije BiH?!Papastathopoulos je napisao/la:pa mi samo cekamo da ga maminjo utali nekom velikanu pa da mali na miru moze reci da ce igrati za nas...sad to ne smije, al polako...![]()
Pa vjerovatno zato sto su odlicni igraci !delpiero20 je napisao/la:Znam ja to..nije problem u kako? nego u zasto?
Odlicnoj reprezentaciji ne trebaju odlicni strani igraci osim ako nisu bolji od samih tih iz reprezentacije...bekicamir je napisao/la:Pa vjerovatno zato sto su odlicni igraci !delpiero20 je napisao/la:Znam ja to..nije problem u kako? nego u zasto?
Vi ste krema..sto ce vam beze Brazilci u ekipi kad imate svoje odlicne![]()
Isto kao crnje u kosarkaskim reprezentacijama,uzela je BiH Bajana samo nije napravio karijeru,to sto je nasa liga nakaradna pa nemozes u njoj naci niti domaceg igraca za repke a kamoli brazilca,evo zeba je statisticki najbolji igrac premijer lige a ne moze prismrditi seniorskoj selekciji BiH!
Normalno da smo krema medju prvih 20 selekcija svijeta ima vec vise od 10 godina!
Ti si osoba koja na ovom forumu najviše gluposti piše, ti si sampion.bekicamir je napisao/la:Sto bi mi smetao napredak BiH,samo malo realnosti u pisanju postova jer sto se vise dizete u nebesa to ce vise portugala da se desi!
Za ovoga Halilovica bi bilo bolje da izabere Hrvatsku jer ce tako lakse doci do transfera u neki jaci klub !
pusti ovog,ja cu ti teci iako vjerovatno znas i sam...delpiero20 je napisao/la:Znam ja to..nije problem u kako? nego u zasto?
nemoj tako, nudimo mu sjedenje na Recaro stolicamaemir_ je napisao/la:alen, ako bude pametan, izabraće hrvatsku! Sta mu to mi imamo ponuditi, jedno veliko ništa
imaju onog malog iz hajduka što ga porede sa alenom, kapiten reprezentacije, on je valjda najbolji, a alen je drugiKenonan je napisao/la:Hrvatska vodi protiv turaka i bez Halilovica, ocito su u pravu oni koji su gledali prethodne dvije utakmice, neki drugi klinci zaokupljuju vise paznje od Alena.
Nisu ono Recaro, ono je neka divlja markamaximusdecimus je napisao/la: nemoj tako, nudimo mu sjedenje na Recaro stolicama
Nemoze se njih uporedit, svi igraju na nekoj drugoj poziciji i imaju razlicite zadatke. Tako da se nemoze bas rec ko je vise ili manje pokazao. Npr. kod Roguljica sve izgleda spektakularno jer taj momak ima najbolju tehniku i najbolji dribling od ove trojice ali zato mora dosta popraviti pas igru i zavrsnicu. Halilovic je vise igrac poteza, nesto kao Nedved. On dirigira taj vezni red i moze sa jednom akcijom rijesit utakmicu. Basic nema takvu tehniku kao Roguljic ili Halilovic ali ima nevjerovatan nos za gol i zavrsen sut, on je nesto kao Müller u Bayernu ili Podolski u Arsenalu.Kenonan je napisao/la:Ima ih 3 ili 4 zanimljivih, Basic, Roguljic, Brodic, Halilovic. Sve veza i napad, obrana dosta nestabilna, ali primaju manje nego napad zabije pa je dobro.
Basic je taj, na ove tri utakmice najvise pokazao. Cim ih prate toliki skauti velikih klubova, znaci da nesto vrijede.
ma znam,zato sam baš i napisao Recarozizu1991 je napisao/la:Nisu ono Recaro, ono je neka divlja markamaximusdecimus je napisao/la: nemoj tako, nudimo mu sjedenje na Recaro stolicama
Joj stari jesi ti meni sega.nate je napisao/la:i da hrvatska ne stagnira
sta bi znacilo da stagniramo? to sto smo imamo 10 bodova u jacoj skupini od vase?
to sto na euru nismo prosli grupu iako smo odigrali fantasticno? ne razumijem.i bih i hrvatska imaju isti borj bodova,ali eto hrvatska stagnira![]()
niste mi jasni.izvukli bod u grckoj,a mi popusili i zbog toga ste bolji?
evo da popravim posto se nevidiAlenHalilovic je napisao/la:Evo mu BabukaGledajte kako igra... Halilovic ce biti idol nacije... Kakav Dzeko, Spahic ili Pjanic... on ce omasiti sve
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.