AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Zlatan Ibrahimovic

Da li postoji bolji centarfor od Zlatana Ibrahimovica? 
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
ibracadabraaaaaWarrick je napisao/la:Zlatan Ibrahimovic![]()
Nevjerovatan fudbaler majke mi.galijani je napisao/la:ibracadabraaaaaWarrick je napisao/la:Zlatan Ibrahimovic![]()
samo nam treba dobar vezni koji ce povezati malo redove + zdrav pato i boa i eto gaWarrick je napisao/la:Nevjerovatan fudbaler majke mi.galijani je napisao/la:ibracadabraaaaaWarrick je napisao/la:Zlatan Ibrahimovic![]()
E to da treba nam trequartista,Ricky ima sexy platu do jaja tako on vjerovatno otpada da se vrati,vidjet cemo mozda nesta smislis do augusta
A i Pato i cijela ekipa treba da nam bude zdrava prosle godine smo bili ko vijetnamska bolnica,i ne znam sta se desava na pripremama pogotovo onim januarskim ko da u rat odu pola ih se ne vrati.
I nesto sam citao kao nece biti umjetna podloga na San Siru nego ce neke druge egzibicije izvoditi,znas li ista o tome?
A i Pato i cijela ekipa treba da nam bude zdrava prosle godine smo bili ko vijetnamska bolnica,i ne znam sta se desava na pripremama pogotovo onim januarskim ko da u rat odu pola ih se ne vrati.
I nesto sam citao kao nece biti umjetna podloga na San Siru nego ce neke druge egzibicije izvoditi,znas li ista o tome?
Znam ,prve vijesti ionako nisu bile tacne milan i inter nikada nisu ni mislili da stave totalno sinteticku travu,,ali sad ce san siro imati najbolju travu onu koju imaju emirates-wembley i doumbas arena na kojoj se igrala tekma ukrajina -francuska ,trava je bila u prefektnom stanju poslje onolike kise,taj sistem se zove desso .Warrick je napisao/la:E to da treba nam trequartista,Ricky ima sexy platu do jaja tako on vjerovatno otpada da se vrati,vidjet cemo mozda nesta smislis do augusta![]()
E moćno onda.galijani je napisao/la:Znam ,prve vijesti ionako nisu bile tacne milan i inter nikada nisu ni mislili da stave totalno sinteticku travu,,ali sad ce san siro imati najbolju travu onu koju imaju emirates-wembley i doumbas arena na kojoj se igrala tekma ukrajina -francuska ,trava je bila u prefektnom stanju poslje onolike kise,taj sistem se zove desso .Warrick je napisao/la:E to da treba nam trequartista,Ricky ima sexy platu do jaja tako on vjerovatno otpada da se vrati,vidjet cemo mozda nesta smislis do augusta![]()
Sad da je slozit Robinha i dovuci eto Di Natalea,i ne znam ja bi nesta pravo volio Velosa on mi je nekako najidealiniji za Anchora 26 godina,a ne bi trebao biti skup,jak fizicki izuzetno a sto bi se reklo u narodu zna lopte igra sa obje noge,mada nabacali smo sad na tu poziciju te Muntari te Traore te Ambrosini(doduse mislim da on nece puno ni igrat),sumnjam da ce se on doci a spominjao se prije mjesec kao skoro gotov deal.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Daily Mail piše da ste zainteresovani za Pepe Reinu... 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ma kakvi to je patka..... nego doveli su Accerbija koje bio u timu Serie A, moze li mi neko nehs reci o njemu je li bas toliko dobar..... mislim da cemo na beka vratiit Didaca Villu iz Espanjola i trebali bi makar dovesti top veznjaka i to je to uz Ibru ovakvog i makar za 70% Pata imati respektabilan tim za iducu sezonu...IlPrincipino je napisao/la:Daily Mail piše da ste zainteresovani za Pepe Reinu...
vjeruj ovaj acerbi je buduca zvijezda na poziciji cb ,strasan igrac ,ima visinu ,cita igru a brz je nenormalno a tek 23 godine ma bi ce vrh i ja ocekujem da odmah igra sa silvom u tandemu.a sto se tice didaca vile njega smo skoro pa prodali valenciji samo je pitanje dali ce valencia pristati na obligaciju da kupi jer je dogovor 2 mil posudba i obavezno da se kupi za 4.5 milmeskalin je napisao/la:Ma kakvi to je patka..... nego doveli su Accerbija koje bio u timu Serie A, moze li mi neko nehs reci o njemu je li bas toliko dobar..... mislim da cemo na beka vratiit Didaca Villu iz Espanjola i trebali bi makar dovesti top veznjaka i to je to uz Ibru ovakvog i makar za 70% Pata imati respektabilan tim za iducu sezonu...IlPrincipino je napisao/la:Daily Mail piše da ste zainteresovani za Pepe Reinu...
gotova je jedna velika karijera fenomenalnog shevchenka. uz ronalda najbolji napadač kojeg sam gledao. grande sheva!

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Forza Sheva.
Opasno se zakuhava jer smo prodali ostatak ugovora palermu tako da sad postoji mogucnost da jos dodamo mesbah za balzaretija.
Opasno se zakuhava jer smo prodali ostatak ugovora palermu tako da sad postoji mogucnost da jos dodamo mesbah za balzaretija.
Sutra u podne u via turatiju seedorf ima presicu na kojoj ce objaviti kraj svoje pustolovine sa milanom.
Seedorf: Domani dice addio al Milan
Seedorf: Domani dice addio al Milan
@baresi
sheva zavrsava reprezentativnu karijeru, jos ce igrati u kijevu, a od repke ce se oprostiti u jednoj od sljedecih prijateljskih utakmica
a sto se balzaretija tice navodno smo vrlo blizu njegovog potpisa,al otom potom
sheva zavrsava reprezentativnu karijeru, jos ce igrati u kijevu, a od repke ce se oprostiti u jednoj od sljedecih prijateljskih utakmica
a sto se balzaretija tice navodno smo vrlo blizu njegovog potpisa,al otom potom
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balza je zvijer, bio bi pun pogodak kad bi ga doveli. Pa lik ima 30 godina a pogledajte mu fizičku konstituciju

On sigurno može igrat barem 2 sezone još na ovom nivou. Bio je najbolji igrač protiv Irske

On sigurno može igrat barem 2 sezone još na ovom nivou. Bio je najbolji igrač protiv Irske
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sto se tice pozicije tog beka sigurno je korak prema naprijed ali da je neki vrhunski igrac i nije, ipak za klub kakav je Milan on treba da bude back-up nekome a ne prva opcija na toj poziciji.
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Milan je trenutno u takvoji situaciji da sebi može samo priuštiti mediocre igrače. Zamparini je rekao da ga neće pustiti u Milan, a još kad vidim da je Balzarettijev agent Alessandro Moggi, onda je sve jasno. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.