odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

autogol
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la autogol » 07 avg 2016, 01:58

alan_kardec je napisao/la:na fb mi se stalno pojavljuje reklama za neku stranicu factcool.ba. Vidim imaju neka velika sniženja, uđem na stranicu, stvarno imaju svašta. Opet, sve mi to nekako sumnjivo. Pa reko da vidim zna li neko imaju li oni kakvu radnju ili butik u Sarajevu da odem i uživo vidim tu robu što nude, kvalitet i tako to.
Pa naruci nesto ali samo uz opciju da placas pri preuzimanju robe. To sto nemaju radnju ne mora biti sumnjivo,jednostavno je njima tako isplativije,ne placaju ni porez drzavi,ni kiriju za radnju,ni radnike...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2016, 02:12

alan_kardec je napisao/la:na fb mi se stalno pojavljuje reklama za neku stranicu factcool.ba. Vidim imaju neka velika sniženja, uđem na stranicu, stvarno imaju svašta. Opet, sve mi to nekako sumnjivo. Pa reko da vidim zna li neko imaju li oni kakvu radnju ili butik u Sarajevu da odem i uživo vidim tu robu što nude, kvalitet i tako to.
I mene zanima baš, vidim lijepih stvari ima, je li neko naručivao već? Iskustva?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2016, 13:41

slika
Sniženje sa 80 na 50 eura, amazon.
slika
8 funti, kod nas je 35KM
slika
17 do 39 funti, kod nas je 40-50KM u tržnim centrima na kojima sam ja gledao

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 avg 2016, 14:42

Moze li mi krojacica srediti sorc koji mi izgleda malo sirok i napuhan, da ga pokusa zategnuti ili nesto slicno ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 avg 2016, 15:00

Puma je napisao/la:Moze li mi krojacica srediti sorc koji mi izgleda malo sirok i napuhan, da ga pokusa zategnuti ili nesto slicno ?
Ako nije neki ultra hardkor materijal, trebala bi moći.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 avg 2016, 15:01

Puma je napisao/la:Moze li mi krojacica srediti sorc koji mi izgleda malo sirok i napuhan, da ga pokusa zategnuti ili nesto slicno ?
Naravno da može.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 avg 2016, 15:53

Ima li se negdje narucit Sergio Tachinni trenerka u BiH?Po mogucnosti da imaju kakva snizenja kao na sportvisionu
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la anonimni » 07 avg 2016, 21:07

harden je napisao/la:
I mene zanima baš, vidim lijepih stvari ima, je li neko naručivao već? Iskustva?
Za tebe, a i za ostale koji se pitate sta i kako, i meni je cesto izbacuje i kako sam vidio sta imaju, a posto cesto pratim i ponudu SportsDirecta zakljucih da ustvari oni narucuju robu sa SD-a, pa je ovdje preprodaju, isplati se ako bi islo na carinu, ali je problem sto jasno na stanju nemaju nista zbog sistema rada...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 avg 2016, 21:18

anonimni je napisao/la:Za tebe, a i za ostale koji se pitate sta i kako, i meni je cesto izbacuje i kako sam vidio sta imaju, a posto cesto pratim i ponudu SportsDirecta zakljucih da ustvari oni narucuju robu sa SD-a, pa je ovdje preprodaju, isplati se ako bi islo na carinu, ali je problem sto jasno na stanju nemaju nista zbog sistema rada...

ako je tako kao što ti kažeš, onda se treba dugo čekati da ti stigne artikal koji si naručio. Bezveze je to.
Sad gledam, factcool ima svoje stranice i za komšiluk (Srbija i Hrvatska).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 avg 2016, 22:49

Ja osobno nisam nikad uzima stvari sa Factcool-a ali jesu moji prijatelji, ovi u Hrv. dostavljaju u roku 5-7 dana i ako nesto nevalja sa narucenim predmetom vratite i oni vam posalju novi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2016, 23:37

anonimni je napisao/la:
harden je napisao/la:
Za tebe, a i za ostale koji se pitate sta i kako, i meni je cesto izbacuje i kako sam vidio sta imaju, a posto cesto pratim i ponudu SportsDirecta zakljucih da ustvari oni narucuju robu sa SD-a, pa je ovdje preprodaju, isplati se ako bi islo na carinu, ali je problem sto jasno na stanju nemaju nista zbog sistema rada...
Guglao sam i vidim i ja da je roba sa SportsDirecta ali mislim da se ne čeka toliko dugo za dostavu...
Budem naručio nešto jeftinije pa da vidim koliko će trebati i kakvo ću iskustvo imati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 avg 2016, 23:44

Tritolone je napisao/la:Ja osobno nisam nikad uzima stvari sa Factcool-a ali jesu moji prijatelji, ovi u Hrv. dostavljaju u roku 5-7 dana i ako nesto nevalja sa narucenim predmetom vratite i oni vam posalju novi.

Koji je način plaćanja? Jel kad dobiješ robu iskeširaš poštaru ili skida sa kartice kad naručiš?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 avg 2016, 23:57

alan_kardec je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Ja osobno nisam nikad uzima stvari sa Factcool-a ali jesu moji prijatelji, ovi u Hrv. dostavljaju u roku 5-7 dana i ako nesto nevalja sa narucenim predmetom vratite i oni vam posalju novi.

Koji je način plaćanja? Jel kad dobiješ robu iskeširaš poštaru ili skida sa kartice kad naručiš?
Gotovina pouzecem, karticom i nudi se paypal na ovom factcool.hr. vjerojatno je i za taj drugi isto tako.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 avg 2016, 15:13

Ne izgleda ovo nimalo loše, ima nekih prilično dobrih, a jeftinih stvari...Jesu li zadovoljni prijatelji ? :hmmmmm:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 avg 2016, 15:33

johnnyyK je napisao/la: Ne izgleda ovo nimalo loše, ima nekih prilično dobrih, a jeftinih stvari...Jesu li zadovoljni prijatelji ? :hmmmmm:
Ovaj jedan je uzima Salomonke starom i kaze da su odlicne, drugi je isto uzima neke tenisice i bio je zadovoljan. Ja osobno sam uzima 2 puta starke na sportsdirect-u i jedne su pukle nakon godinu dana a druge me jos uvijek sluze, Dunlopice su bile i jedne i druge. Mislim da se isplati ako je jeftino.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 avg 2016, 15:41

Hvala... :thumbup:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 avg 2016, 16:57

@harden i @kardec
Duže će vam se narudžbe zadržati u Bosni nego što će im trebati da dođu iz UK, meni je jedna pošiljka sa SD-a stajala ovdje na carini 4 dana, a 3 joj trebala do Sarajeva, dok oni to prepakuju i pošalju našom poštom... Helem, za desetak dana od narudžbe bi roba bila valjda kod vas, par dana gore-dole zbog naših đikana :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 avg 2016, 16:00

:beba:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 09 avg 2016, 21:19

QUARTERBACK je napisao/la:slika

slika

:clap: :ljepota: :ljepota:
Gdje si kupio

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 avg 2016, 23:18

semir01 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:slika

slika

:clap: :ljepota: :ljepota:
Gdje si kupio

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
dobio na poklon.. iz dijaspore :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], delko, Sveti i 3 gosta.