Pa naruci nesto ali samo uz opciju da placas pri preuzimanju robe. To sto nemaju radnju ne mora biti sumnjivo,jednostavno je njima tako isplativije,ne placaju ni porez drzavi,ni kiriju za radnju,ni radnike...alan_kardec je napisao/la:na fb mi se stalno pojavljuje reklama za neku stranicu factcool.ba. Vidim imaju neka velika sniženja, uđem na stranicu, stvarno imaju svašta. Opet, sve mi to nekako sumnjivo. Pa reko da vidim zna li neko imaju li oni kakvu radnju ili butik u Sarajevu da odem i uživo vidim tu robu što nude, kvalitet i tako to.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
I mene zanima baš, vidim lijepih stvari ima, je li neko naručivao već? Iskustva?alan_kardec je napisao/la:na fb mi se stalno pojavljuje reklama za neku stranicu factcool.ba. Vidim imaju neka velika sniženja, uđem na stranicu, stvarno imaju svašta. Opet, sve mi to nekako sumnjivo. Pa reko da vidim zna li neko imaju li oni kakvu radnju ili butik u Sarajevu da odem i uživo vidim tu robu što nude, kvalitet i tako to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moze li mi krojacica srediti sorc koji mi izgleda malo sirok i napuhan, da ga pokusa zategnuti ili nesto slicno ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ako nije neki ultra hardkor materijal, trebala bi moći.Puma je napisao/la:Moze li mi krojacica srediti sorc koji mi izgleda malo sirok i napuhan, da ga pokusa zategnuti ili nesto slicno ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da može.Puma je napisao/la:Moze li mi krojacica srediti sorc koji mi izgleda malo sirok i napuhan, da ga pokusa zategnuti ili nesto slicno ?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ima li se negdje narucit Sergio Tachinni trenerka u BiH?Po mogucnosti da imaju kakva snizenja kao na sportvisionu
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Za tebe, a i za ostale koji se pitate sta i kako, i meni je cesto izbacuje i kako sam vidio sta imaju, a posto cesto pratim i ponudu SportsDirecta zakljucih da ustvari oni narucuju robu sa SD-a, pa je ovdje preprodaju, isplati se ako bi islo na carinu, ali je problem sto jasno na stanju nemaju nista zbog sistema rada...harden je napisao/la:I mene zanima baš, vidim lijepih stvari ima, je li neko naručivao već? Iskustva?alan_kardec je napisao/la:na fb mi se stalno pojavljuje reklama za neku stranicu factcool.ba. Vidim imaju neka velika sniženja, uđem na stranicu, stvarno imaju svašta. Opet, sve mi to nekako sumnjivo. Pa reko da vidim zna li neko imaju li oni kakvu radnju ili butik u Sarajevu da odem i uživo vidim tu robu što nude, kvalitet i tako to.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Za tebe, a i za ostale koji se pitate sta i kako, i meni je cesto izbacuje i kako sam vidio sta imaju, a posto cesto pratim i ponudu SportsDirecta zakljucih da ustvari oni narucuju robu sa SD-a, pa je ovdje preprodaju, isplati se ako bi islo na carinu, ali je problem sto jasno na stanju nemaju nista zbog sistema rada...
ako je tako kao što ti kažeš, onda se treba dugo čekati da ti stigne artikal koji si naručio. Bezveze je to.
Sad gledam, factcool ima svoje stranice i za komšiluk (Srbija i Hrvatska).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja osobno nisam nikad uzima stvari sa Factcool-a ali jesu moji prijatelji, ovi u Hrv. dostavljaju u roku 5-7 dana i ako nesto nevalja sa narucenim predmetom vratite i oni vam posalju novi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Guglao sam i vidim i ja da je roba sa SportsDirecta ali mislim da se ne čeka toliko dugo za dostavu...anonimni je napisao/la:Za tebe, a i za ostale koji se pitate sta i kako, i meni je cesto izbacuje i kako sam vidio sta imaju, a posto cesto pratim i ponudu SportsDirecta zakljucih da ustvari oni narucuju robu sa SD-a, pa je ovdje preprodaju, isplati se ako bi islo na carinu, ali je problem sto jasno na stanju nemaju nista zbog sistema rada...harden je napisao/la:I mene zanima baš, vidim lijepih stvari ima, je li neko naručivao već? Iskustva?alan_kardec je napisao/la:na fb mi se stalno pojavljuje reklama za neku stranicu factcool.ba. Vidim imaju neka velika sniženja, uđem na stranicu, stvarno imaju svašta. Opet, sve mi to nekako sumnjivo. Pa reko da vidim zna li neko imaju li oni kakvu radnju ili butik u Sarajevu da odem i uživo vidim tu robu što nude, kvalitet i tako to.
Budem naručio nešto jeftinije pa da vidim koliko će trebati i kakvo ću iskustvo imati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- alan_kardec
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Ja osobno nisam nikad uzima stvari sa Factcool-a ali jesu moji prijatelji, ovi u Hrv. dostavljaju u roku 5-7 dana i ako nesto nevalja sa narucenim predmetom vratite i oni vam posalju novi.
Koji je način plaćanja? Jel kad dobiješ robu iskeširaš poštaru ili skida sa kartice kad naručiš?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gotovina pouzecem, karticom i nudi se paypal na ovom factcool.hr. vjerojatno je i za taj drugi isto tako.alan_kardec je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Ja osobno nisam nikad uzima stvari sa Factcool-a ali jesu moji prijatelji, ovi u Hrv. dostavljaju u roku 5-7 dana i ako nesto nevalja sa narucenim predmetom vratite i oni vam posalju novi.
Koji je način plaćanja? Jel kad dobiješ robu iskeširaš poštaru ili skida sa kartice kad naručiš?
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne izgleda ovo nimalo loše, ima nekih prilično dobrih, a jeftinih stvari...Jesu li zadovoljni prijatelji ?Tritolone je napisao/la:Ja osobno nisam nikad uzima stvari sa Factcool-a ali jesu moji prijatelji, ovi u Hrv. dostavljaju u roku 5-7 dana i ako nesto nevalja sa narucenim predmetom vratite i oni vam posalju novi.

Ovaj jedan je uzima Salomonke starom i kaze da su odlicne, drugi je isto uzima neke tenisice i bio je zadovoljan. Ja osobno sam uzima 2 puta starke na sportsdirect-u i jedne su pukle nakon godinu dana a druge me jos uvijek sluze, Dunlopice su bile i jedne i druge. Mislim da se isplati ako je jeftino.johnnyyK je napisao/la: Ne izgleda ovo nimalo loše, ima nekih prilično dobrih, a jeftinih stvari...Jesu li zadovoljni prijatelji ?
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Hvala... 

@harden i @kardec
Duže će vam se narudžbe zadržati u Bosni nego što će im trebati da dođu iz UK, meni je jedna pošiljka sa SD-a stajala ovdje na carini 4 dana, a 3 joj trebala do Sarajeva, dok oni to prepakuju i pošalju našom poštom... Helem, za desetak dana od narudžbe bi roba bila valjda kod vas, par dana gore-dole zbog naših đikana
Duže će vam se narudžbe zadržati u Bosni nego što će im trebati da dođu iz UK, meni je jedna pošiljka sa SD-a stajala ovdje na carini 4 dana, a 3 joj trebala do Sarajeva, dok oni to prepakuju i pošalju našom poštom... Helem, za desetak dana od narudžbe bi roba bila valjda kod vas, par dana gore-dole zbog naših đikana

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Gdje si kupioQUARTERBACK je napisao/la:
![]()
![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobio na poklon.. iz dijasporesemir01 je napisao/la:Gdje si kupioQUARTERBACK je napisao/la:
![]()
![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk