U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Ništa čudno. Ostavština tajnih organizacija i propagande prekodrinskih susjeda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Grijeh je reci bilo sta. Neka ti je sretno momcino, treba yebati mater onom selektoru koji ga ikako spomene ako dogura do tog nivoa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
Burnica i Bektica pozvati, oni se nece kasnije odazvati pozivu FSSa. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Koliko ce nam samo sljedece generacije u Bundesligi stasati i to u najacim fudbalskim skolama Dortmunda i Herthe
(da, Hertha ima jaku skolu). Bitno je pratiti sve te momke. Vidi se da Husicu nije stetilo sto je rano poceo igrati za nasu reprezentaciju. Inace smatram da igrace trebamo kratko pred U19 preuzimati, a mnogo ranije uspostavljati kontakt sa njima, a ne kad je 5 do 12. Svicarska, Svedska, Njemacka, Belgija, te nam drzave izbacuju najvise reprezentativaca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bio sam u Belgiji gledao nase kadete, bodrio Husica, Demirovica, Mustafica koje znam iz Njemacke.
AkoBogda InshAllah!Igram poziciju kao Muhamed Besic. To mi je prava pozicija. I u klubu i u reprezentaciji. Igram i zivim za dan kada cu punim srcem igrati za BiH, izjavio je za Sport Dzenis Burnic.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Izgleda da je ovaj mali Bosnjo od glave do pete, svaka rijec mu je nekako patriotizirana.sajo10 je napisao/la:
Bio sam u Belgiji gledao nase kadete, bodrio Husica, Demirovica, Mustafica koje znam iz Njemacke.
![]()
AkoBogda InshAllah!Igram poziciju kao Muhamed Besic. To mi je prava pozicija. I u klubu i u reprezentaciji. Igram i zivim za dan kada cu punim srcem igrati za BiH, izjavio je za Sport Dzenis Burnic.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sedam-ig ... tim/146001" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj 50-godišnji stručnjak otkrio je da bi dres mlade reprezentacije u budućnosti mogao nositi i Stefan Simić. Riječ je o U20 reprezentativcu Češke, kojeg je Milan poslao na posudbu u redove drugoligaša Varesea.
Neznam, jel dobar izvor? Na instagramu i nema bas puno Bosne :/kobe24 je napisao/la:Izgleda da je ovaj mali Bosnjo od glave do pete, svaka rijec mu je nekako patriotizirana.sajo10 je napisao/la:
![]()
AkoBogda InshAllah!Igram poziciju kao Muhamed Besic. To mi je prava pozicija. I u klubu i u reprezentaciji. Igram i zivim za dan kada cu punim srcem igrati za BiH, izjavio je za Sport Dzenis Burnic.Aferim momcino!
Ne smije se čekat da ovi dragulju napune 21-22 godine pa da se krene u proces sređivanja državljanstva.Momke odmah posjetiti i krenuti u proces stavljanja pod našu zastavu.Mnogo puta smo se opekli.Bektić,Burnić,Husić,Suljić,tu se više nema šta čekati.
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast nogolopti za ovaj clanak. Kao sto sam cesce kazao: Ove nove generacije nasih igraca bi mogle biti jos jace nego prosle jer rastu u najacim fudbalskim skolama, samo u Njemackoj pogledajte na mlade u Dortmundu, Bayernu, Schalke, Hertha, pa Svicarska i Svedska. Ne smijemo ni pod koju cijenu propustiti da osiguramo ove igrace. Oni nam mogu biti garant uspjeha reprezentacije u dosta bliskoj buducnosti.
Savez i selektori mladih reprezentacija ovdje imaju mnogo posla da odrade, ali ako ga odrade korektno, fudbalska buducnost reprezentacije BiH bi bila osigurana za sljedecu deceniju i vise. Kroz reprezentativni fubal ulazi novac u savez i moze se ulagati u infrastrukture koje bi ojacale i domace klubove i skole.
Savez i selektori mladih reprezentacija ovdje imaju mnogo posla da odrade, ali ako ga odrade korektno, fudbalska buducnost reprezentacije BiH bi bila osigurana za sljedecu deceniju i vise. Kroz reprezentativni fubal ulazi novac u savez i moze se ulagati u infrastrukture koje bi ojacale i domace klubove i skole.
[youtube][/youtube]
Modic ( 1:25 ... )
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/anes-omero ... ler/263352" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno dobar igrac i potencijal..
Ali vidim tu vec redovno igra za Austriju tako da ne vjerujem da ce biti nas nekad..
Navodno dobar igrac i potencijal..
Svaka cast ModicuBassha je napisao/la:[youtube][/youtube]
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kofol novi savez, ista bosanskohercegovacka sr*nja. Cuj FS takozvane RS ce predloziti Branimira Tulica i Velimira Stojnica za selektore jedni od omladinski selekcija hahahaha.. Ma bjezi.. od ove zemlje je ostalo jos samo ime...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pobrisase Boga oca....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Galliani: Modić će naredne sezone igrati u prvom timu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/gallian ... imu/146366" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/gallian ... imu/146366" onclick="window.open(this.href);return false;
Cemu ples?
Koje nam koristi sve I da Modic zaigra za Real narednu sezonu? Gdje poenta ne kontam.
Koje nam koristi sve I da Modic zaigra za Real narednu sezonu? Gdje poenta ne kontam.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa brate ocito nisi pratio nekad kako igra lik pa nesto govoris, trebamu jos par kilograma da bih bio top igrac.Amarinho je napisao/la:Cemu ples?
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Mozda zato sto igra za nasu mladu reprezentaciju, mozda zato sto ce zaigrati za A reprezentaciju ako bude u prvom timu Milana. Eto zato.Amarinho je napisao/la:Cemu ples?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sumnjam da je u tome poenta...bagrcavi je napisao/la:Mozda zato sto igra za nasu mladu reprezentaciju, mozda zato sto ce zaigrati za A reprezentaciju ako bude u prvom timu Milana. Eto zato.Amarinho je napisao/la:Cemu ples?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: dena24, denza, Edincapitano, Goalgetter, Helemnejse, random11 i 37 gostiju.