FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nažalost pitarska paranoja o namještanju se proširila i na pojedince koji ''k'o biva'' (što bi rek'o rahmetli Džanko) navijaju za Želju. Žalosno!!! To kao zadnje utakmice na Grbavici ove sezone igramo perfektno, pa ovu podbacili, te se odmah ispostavlja da je prodato? Ja koliko znam, mi cijelu ovu polusezonu na Grbavici igramo jadno. Jedino ako je nekim mjerilo Gradina, pa se umislili da smo super jaki. Ja ovo što sam danas gledao, gledam cijelu ovu polusezonu, gdje nam Čelik i Zrinjski uzimaju bodove, a danas Široki odigra neriješeno.
I onako, čisto informativno, zašto bi mi ''prodali'' Širokom KUP?
Ko sanja o evropi ti mozda . Mi ostali smo realni i bez 20 mil. e u budzetu nemamo sta traziti u evropi daj ba uozbiljite se. Po jedna titula svake godine u ovoj nasoj ligi i puna kapa. Za evropu ima vremena kad dodju bolja vremena sto se finansija ticu.mija je napisao/la:Nije stvar da li cemo zabiti gol,dali cemo osvojiti kup ili ne,stvar je u tome da mi iskreni navijaci uvijek zelimo vise i bolje.Sto kazem -iskreni,zato jer cim uputis neku kritiku kazu evo izasli pljuvaci,ne nismo mi pljuvaci i mi smo bolesnici Zelje i jednostavno hocemo vise i bolje.Sta to znaci-znaci da smo dolaskom Amara imali fakat ekipu boli glava-Nabrojacu samo one koji nisu vise tu a bili su medzu najboljim,Sehic,Zeba,Beslija,Visca,Patrik itd eh sada kada takve igrace prodas,otjeras ili sta vec ocekujes da dovedes bolje i da budes jos bolji,ali ne odbrana ko svajcarski sir,bekovi ti padaju sami od sebe,vezni red ti drzi Jamak hm Jamak a u napadu imas kloca samo sto se ne zove Lazar nego Eldin-e to je ono sto raju boli.To neko stalno nazadovanje a sanjamo neke grupe LP ili EL,daleko smo mi miljama od toga.TeaM87 je napisao/la:Ako tamo zabijemo go, ja sam siguran da osvajamo kup
+1voltron30 je napisao/la:Nažalost pitarska paranoja o namještanju se proširila i na pojedince koji ''k'o biva'' (što bi rek'o rahmetli Džanko) navijaju za Želju. Žalosno!!! To kao zadnje utakmice na Grbavici ove sezone igramo perfektno, pa ovu podbacili, te se odmah ispostavlja da je prodato? Ja koliko znam, mi cijelu ovu polusezonu na Grabvici igramo jadno. Jedino ako je nekim mjerilo Gradina, pa se umislili da smo super jaki. Ja ovo što sam danas gledao, gledam cijelu ovu polusezonu, gdje nam Čelik i Zrinjski uzimaju bodove, a danas Široki odigra neriješeno.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Skandiralo se igračima nakon Adilove fule. Kao prodano. Mada bi Adil ono fulo u 60% situacija. Nije znalac.BigBang je napisao/la:nisi dobro cuo drug, kolko ja znammiky_hz je napisao/la:Kome se skandiralo prodane duse(ako sam dobro cuo preko tv-a)
Valjda raji tako lakše shvatit nemoć. Široki predobar a mi ni prosječnog Čelika nismo uzeli.
MA NEMA OPRAVDANJA LJUDI DRAGI NE TRAZITE .... sve je bilo za zaboravkinder_jaje je napisao/la:Cekaj,to je Siroki odigrao nest manje utakmica?terabajt je napisao/la:Igraci su ocigledno pali sa snagom kako se blizi kraj prvenstva sve je to ocitije. Mislim da je umor glavni krivac za vecerasnju igru.
Željeznicar za život cijeli !
Široki već 2, 3 kola odmara igrače. Bacili su sve karte na KUP, jer mjesto na tabeli im ništa ne znači. Mnogo svježije su izgledali od naših, pogotovu u drugom poluvremenu.kinder_jaje je napisao/la:Cekaj,to je Siroki odigrao nest manje utakmica?terabajt je napisao/la:Igraci su ocigledno pali sa snagom kako se blizi kraj prvenstva sve je to ocitije. Mislim da je umor glavni krivac za vecerasnju igru.
Koji je siroki na tabeli koji smo mi. Siroki je imo jednu strasnu seriju mislim da su imali 4 poraza uzastopno a mi to nismo imali u historiji. Mi smo svaku utakmicu igrali maksimalno oni su obezbijedili evropu samim ulaskom i igraju rahat vec 3-4 kola. Jos kad pogledas kolko smo imali problema sa povredama .kinder_jaje je napisao/la:Cekaj,to je Siroki odigrao nest manje utakmica?terabajt je napisao/la:Igraci su ocigledno pali sa snagom kako se blizi kraj prvenstva sve je to ocitije. Mislim da je umor glavni krivac za vecerasnju igru.
znaci par ljudi na sjeveru to skandira i sad to vi svrstavate u sve nas
-
old school
- Kontakt:
neka bude da nije nista prodato,ali sta je bil osa borcem prije koju godinu zasto su oni morali uzeti neki pehar,zasto smo im morali pustitivoltron30 je napisao/la:Nažalost pitarska paranoja o namještanju se proširila i na pojedince koji ''k'o biva'' (što bi rek'o rahmetli Džanko) navijaju za Želju. Žalosno!!! To kao zadnje utakmice na Grbavici ove sezone igramo perfektno, pa ovu podbacili, te se odmah ispostavlja da je prodato? Ja koliko znam, mi cijelu ovu polusezonu na Grbavici igramo jadno. Jedino ako je nekim mjerilo Gradina, pa se umislili da smo super jaki. Ja ovo što sam danas gledao, gledam cijelu ovu polusezonu, gdje nam Čelik i Zrinjski uzimaju bodove, a danas Široki odigra neriješeno.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
M a dajte ljudi molim vas pa hocete li ikada reci danas smo tanki igra losa dva pasa nismo mogli povezati budite realni a ne umor i Bog zna kakvi jos razlozi ne kazem ja svakakvih pehova je bilo al dajte ovo danas nije ni na sto licilo
Eto neka si nam ti reko koliko treba za Evropu mi kao neznamo,pa sta serete na kraju sezone po 2 mjeseca,da nam je dobiti ove one levate,da nam se posreci i bla bla.A u pravu si za bolja vremena,sanjamo ih u svemu po 20i kusur godina,pa vidim da su te ubijedili da i u sportu tako ide hm hmterabajt je napisao/la:Ko sanja o evropi ti mozda . Mi ostali smo realni i bez 20 mil. e u budzetu nemamo sta traziti u evropi daj ba uozbiljite se. Po jedna titula svake godine u ovoj nasoj ligi i puna kapa. Za evropu ima vremena kad dodju bolja vremena sto se finansija ticu.mija je napisao/la:Nije stvar da li cemo zabiti gol,dali cemo osvojiti kup ili ne,stvar je u tome da mi iskreni navijaci uvijek zelimo vise i bolje.Sto kazem -iskreni,zato jer cim uputis neku kritiku kazu evo izasli pljuvaci,ne nismo mi pljuvaci i mi smo bolesnici Zelje i jednostavno hocemo vise i bolje.Sta to znaci-znaci da smo dolaskom Amara imali fakat ekipu boli glava-Nabrojacu samo one koji nisu vise tu a bili su medzu najboljim,Sehic,Zeba,Beslija,Visca,Patrik itd eh sada kada takve igrace prodas,otjeras ili sta vec ocekujes da dovedes bolje i da budes jos bolji,ali ne odbrana ko svajcarski sir,bekovi ti padaju sami od sebe,vezni red ti drzi Jamak hm Jamak a u napadu imas kloca samo sto se ne zove Lazar nego Eldin-e to je ono sto raju boli.To neko stalno nazadovanje a sanjamo neke grupe LP ili EL,daleko smo mi miljama od toga.TeaM87 je napisao/la:Ako tamo zabijemo go, ja sam siguran da osvajamo kup
Muharemovicu odlazi iz Zelje
ne rise černobilac nego razguligukinder_jaje je napisao/la:M a dajte ljudi molim vas pa hocete li ikada reci danas smo tanki igra losa dva pasa nismo mogli povezati budite realni a ne umor i Bog zna kakvi jos razlozi ne kazem ja svakakvih pehova je bilo al dajte ovo danas nije ni na sto licilo
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nasa posla. Mi uvijek imamo rijesenje za sve a posebno teoriju.voltron30 je napisao/la:Nažalost pitarska paranoja o namještanju se proširila i na pojedince koji ''k'o biva'' (što bi rek'o rahmetli Džanko) navijaju za Želju. Žalosno!!! To kao zadnje utakmice na Grbavici ove sezone igramo perfektno, pa ovu podbacili, te se odmah ispostavlja da je prodato? Ja koliko znam, mi cijelu ovu polusezonu na Grbavici igramo jadno. Jedino ako je nekim mjerilo Gradina, pa se umislili da smo super jaki. Ja ovo što sam danas gledao, gledam cijelu ovu polusezonu, gdje nam Čelik i Zrinjski uzimaju bodove, a danas Široki odigra neriješeno.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To ti misliš da smo im pustili. Ne znam jesu li te obavijestili o tome da se može desit' da Željo ne dobije utakmicu, ima i ta vjerovatnoća.old school je napisao/la: neka bude da nije nista prodato,ali sta je bil osa borcem prije koju godinu zasto su oni morali uzeti neki pehar,zasto smo im morali pustiti
Spremite se za derbi garant je i on namjesten, samo sad sute jer su i dalje "najbolji u drzavi" dugi niz godina.
Da se prisjetimo: Statistika
Da se prisjetimo: Statistika
Pa ko kaže da smo dobri? Igra je bila za goli K. Samo smo jednom ili dva puta napravili nekakav pritisak i dali taj gol nekako. Ostalo katastrofa (blago rečeno). Al' samo konstatujem, da je Široki bio mnogo svježiji, što je i te kako uticalo na našu igru, baš zbog toga što nismo mogli napraviti taj pritisak jer su ljudi bili rastrčaniji, a i imaju dosta znalaca koji znaju s loptom.kinder_jaje je napisao/la:M a dajte ljudi molim vas pa hocete li ikada reci danas smo tanki igra losa dva pasa nismo mogli povezati budite realni a ne umor i Bog zna kakvi jos razlozi ne kazem ja svakakvih pehova je bilo al dajte ovo danas nije ni na sto licilo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
al je kerla tragican, mati moja sta bi od onog igraca
mani se teretane kerla
ostali, prosjecno, niko vrijedan pomena, osim u prvom poluvremenu nekih akcija...
samo jos nesto, kada ne pobjedimo zrinjski sa pola juniora tada nije namjesteno, a kada sa istom postavom ne mozemo pobjediti siroki tada je namjesteno
mnogo ste smijesni, pitarkluk je prelazna bolest
igraci su dobili na kraju aplauz od mene, i od 90% juga, idemo dalje
mani se teretane kerla
ostali, prosjecno, niko vrijedan pomena, osim u prvom poluvremenu nekih akcija...
samo jos nesto, kada ne pobjedimo zrinjski sa pola juniora tada nije namjesteno, a kada sa istom postavom ne mozemo pobjediti siroki tada je namjesteno
mnogo ste smijesni, pitarkluk je prelazna bolest
igraci su dobili na kraju aplauz od mene, i od 90% juga, idemo dalje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
O kakvom vi umoru pricate molim vas. Jamak pola posljednih tekmi nije igrao, Tomic nije igrao nikako tek sad poceo, Urdinov tek poceo igrati, Kerla tek poceo igrati, Svraka isto bio izvan terena 4 utakmice i da ne navodim dalje igraci. O cemu vi pisete ??
Dajte molim vas cuj umor. Pomirite se svi da je ova ekipa katastrofa ziva i da molimo Boga da osvojimo prvenstvo da ne gledamo vise ovu patnju. Hebe mi se za kup, samo daj prvenstvno. Onda sve otjerati i praviti ponovo ekipu, sta drugo, nema druge?
Ova ekipa ne smije pomisliti da igra evropu nema sanse. Samo njih petorica mozda zasluzuju da igraju ostalo sve otjerati. Molim Boga da Adilovic ode, molim Boga da Svraka ode takoder i Jamak.
Jednostavno ovi momci ne mogu vise nista dati osim ovog danas sto smo gledali i sto se pomirimo prije s tim svima ce lakse biti.
Traziti izgovore umorni, ovo ono ne ide nikako. Pola ih tek pocelo igrati par kola i vec umorni. Ne ide.
Dajte molim vas cuj umor. Pomirite se svi da je ova ekipa katastrofa ziva i da molimo Boga da osvojimo prvenstvo da ne gledamo vise ovu patnju. Hebe mi se za kup, samo daj prvenstvno. Onda sve otjerati i praviti ponovo ekipu, sta drugo, nema druge?
Ova ekipa ne smije pomisliti da igra evropu nema sanse. Samo njih petorica mozda zasluzuju da igraju ostalo sve otjerati. Molim Boga da Adilovic ode, molim Boga da Svraka ode takoder i Jamak.
Jednostavno ovi momci ne mogu vise nista dati osim ovog danas sto smo gledali i sto se pomirimo prije s tim svima ce lakse biti.
Traziti izgovore umorni, ovo ono ne ide nikako. Pola ih tek pocelo igrati par kola i vec umorni. Ne ide.
Mozda zelite vremena Hotica,Krunica????
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li je primarni cilj rijesen? Nije
Ostali ciljive, kao i sto Amar sam kaze u clanku, ce doci jedan na drugog ako se sto prije rijesimo primarnog cilja..
Gotova stvar..
SUBOTA, OTOKA.. Priblizimo se na korak do ostvarenja primarnog CILJA...
Ostali ciljive, kao i sto Amar sam kaze u clanku, ce doci jedan na drugog ako se sto prije rijesimo primarnog cilja..
Gotova stvar..
SUBOTA, OTOKA.. Priblizimo se na korak do ostvarenja primarnog CILJA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.