AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 20 jun 2012, 17:40

Allegri voli da igra sa klasičnim destruktivcem ispred odbrane, zato je i Pirlo otišao, tako da će tu igrati Muntari ili Ambrosini, a ovo ostalo bi trebalo biti onako kako i zamišljate, Montolivo će prije igrati centralnog veznog negoli defanzivnog.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2012, 17:42

senad_flamin je napisao/la:Na duži period je Muntari povrijedjen
koliko mjeseci hoce se vratiti prije januara :(
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jun 2012, 17:44

slika

sve što se radilo izmedju Milana i Genove...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 jun 2012, 17:49

Genoa bratski klub 8-)

Grazie Presiozi (Boateng,Acerbi,Constant,El-Shaarawy,Amelia,Sokratis) sve džaba :mrgreen: aBd vratiće oni i Merkela samo da pokupi u Genoi iskustva
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jun 2012, 17:50

čitao sam da je Merkel blizu Rome... :?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2012, 17:57

Acerbi has signed a 5-year contract with Milan. #BenvenutoAcerbi 8-)

evo solidne zamjene za nestu.

da je još velosa dovesti valjalo bi.

što se muntarija tiče nisam ništa konkretno našao u vezi povrede i koliko će izbivati. ko zna možda ga milan i ne kupi :?

@IlPrincipino ogromna greška milanove uprave ako se to desi. shaarawy jeste trenutno bolji talenat i igrač ali merkel je odličan to je i pokazao. nadam se da su ćelo i preciozi u talu i da neće u romu.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

galijani
Kontakt:

Post Postao/la galijani » 20 jun 2012, 18:06

acerbi potpisao na 5 godina plata predobrih 0.75 mil

a kevin dosao kao zamjena muntariju koji ce odsutvovati 7 mjeseci aa mi nismo potpisali ugovor sa njim jos uvijek i kako se navodi do toda nece doci dok se ne oporavi.a kevin je na posudbi sa opcijom za otkup.

ima nekih kontakta sa sahinom ali o tome kasnije.

sto se tice kevina on je zvijer igrac bio ali on je stvoren za naseg sistema igre 4 3 1 2 i u tom sistemu je briljirao u chevu i dosao kao velliko pojacanje aaa sad sto ga je genoa gurala na bok u ludim formacijama njihov problem.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jun 2012, 18:15

galijani je napisao/la: sto se tice kevina on je zvijer igrac bio ali on je stvoren za naseg sistema igre 4 3 1 2 i u tom sistemu je briljirao u chevu i dosao kao velliko pojacanje aaa sad sto ga je genoa gurala na bok u ludim formacijama njihov problem.
objasni mi kako je to kevi zvijer igrač a Asamoah nije nešto... :?

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 20 jun 2012, 18:23

Ne palite se ozbiljno na njegove postove on je dokazani cirkusant i ogranicenjak... Al' opet simpatican je momak zna nasmijati iako smo ja i Yuto zbog njega dobili 1. banove na ovom forumu a on nekom vratolomnom reakcijom se spasio istog.... Al' nakon toga je ubrzo i njemu postar ovaj admin pokucao na vrata i donio cestitku i to permanentnu....
Uglavnom dobar je momak malo blesav al' nije on toliko los jer ipak treba ga razumijeti previse je iskompleksiran Juventusom....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2012, 18:29

ti se našao pravi a meni ovdje vrijeđate da sam pi.čka, cinkaroš itd. uostalom tema je ac milan ne ide tamo na juventusovu temu i džaba ga provocirate. fino ga dodaš u filter ako ti smeta i mirna bosna.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

galijani
Kontakt:

Post Postao/la galijani » 20 jun 2012, 18:37

evo ih ponovo pa sta ljudi radite ovdje hajde razligu ,i onda kad vam nesta neko kaze odmah placeta ko ,ma znate ko sta ,,, forza milan .

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2012, 18:40

galijani je napisao/la: l

a kevin dosao kao zamjena muntariju koji ce odsutvovati 7 mjeseci aa mi nismo potpisali ugovor sa njim jos uvijek i kako se navodi do toda nece doci dok se ne oporavi.a kevin je na posudbi sa opcijom za otkup.

7 mjeseci :o znaci tek bi se vratio u februaru i dok dodje sebi nema ga do marta ,a bas je bio dobar u ovim nekim zadnjim mecevima, a kako nismo potpisali ugovor sa njim jos uvijek ja sam negdje procitao da je vec bilo zvanicno daj link gdje si procitao ovo da nismo potpisali ugovor sa Muntarijem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2012, 18:59

evo oficijelno za muntarija nakon što je danas operisan u milanu.
OFFICIAL: Muntari will be sidelined for the next 5-6 months due to a cruciate ligament injury in his left knee:
http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/27590" onclick="window.open(this.href);return false;
znači tamo krajem novembra bi se mogao vratiti mada sam ja uvjeren da će i prije pošto je zvijer i uvijek fit a takvi se igrači vrate puno ranije. dobar primjer su rooney i gattuso.

slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 20 jun 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 jun 2012, 19:00

Krasno je pocelo

galijani
Kontakt:

Post Postao/la galijani » 20 jun 2012, 19:23

baresi#6 je napisao/la:evo oficijelno za muntarija nakon što je danas operisan u milanu.
OFFICIAL: Muntari will be sidelined for the next 5-6 months due to a cruciate ligament injury in his left knee:
http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/27590" onclick="window.open(this.href);return false;
znači tamo krajem novembra bi se mogao vratiti mada sam ja uvjeren da će i prije pošto je zvijer i uvijek fit a takvi se igrači vrate puno ranije. dobar primjer su rooney i gattuso.

slika
slika
slika
slika

pa dobro i nije toliko strasno novembar decembar.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2012, 19:31

slika

da hoće riješiti to više sa aquilanijem.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 20 jun 2012, 20:24

Constant nece biti nista losiji ni od Sulje a pogotovo od Flaminija,popunjava se roster,ne trosimo jbg valja se stabilizovati izmuzli su nas senatori,negdje sam procitao da je Silvio popusio oko 600 miliona eura u zadnjih par godina,Acerbi je zavrsen odlicno...idemo dalje sad,mislim da je sad na redu prodaja Robinha.....a sto se tice Aquilanija ne znam dobar je igrac jel staklen vala ne smije se covjek osloniti na njega,bice kod nas jos prometa,dugo je do augusta....

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jun 2012, 20:27

Hm...jeste vi potpisali sa Muntariem? Zapravo jel on dosa besplatno ili je kupljen ?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2012, 20:34

status quo. nije još igrač milana trebali su se dogovoriti inter i milan ako se ne varama li ova povreda će izgleda zakomplikovati situaciju. ne znam da li mu ističe ugovor sa interom ove sezone? ako je tako onda će u milan džabe ili pod uslovom da inter baš spusti cijenu jbg kriza :lol:

polako to sve dolazi na svoje i dobiva konture. ne zaboravite i bakaye traorea ;)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 jun 2012, 20:39

galijani je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Sto se tice pozicije tog beka sigurno je korak prema naprijed ali da je neki vrhunski igrac i nije, ipak za klub kakav je Milan on treba da bude back-up nekome a ne prva opcija na toj poziciji.
a reci mi ono bez provociranja koji je to lijevi nek kod vas svjetska klasa.
Nema ni kod nas neki bek da je WC i mi trazimo, pominjao se Peluso za kojeg nisam apsolutno jer ne vidim nikakav pomak prema naprijed i Kolarov za kojeg isto sumnjam da ce doci. Mah ovo pisem samo zato da se ne bi dizao u nebesa i ja bih volio gledati jak Milan i Balza je dobar igrac ali Milanu treba bolji.
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777 i 16 gostiju.