FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad od 15 igrača, 12 ima ocjenu 7+ sve bude jasno o kakvoj se predstavi radi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ove ocjene sa sofe baš i nemaju nekog smisla
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nikad
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad je Renan u pitanju, svakako treba raditi na tome da se ugovor produzi sto bi svakako bilo idealno za buducnost i porazgovarati sa njim po pitanju njegovih planova za buducnost karijere i vidjeti sta on to zeli a da mu mi trenutno ne mozemo pruziti i koliko zapravo mi mozemo da damo.
I kada se priblizi vrijeme kad bude evidentno da ce Renan otici, zamjenu traziti istog momenta i potruditi se da to bude izuzetno pazljivo odabran fudbaler koji pravi razliku…
Istu stvar raditi sa svim igracima koji trenutno pruzaju ili koji ce tek pruzati dobre partije u nasem dresu
I kada se priblizi vrijeme kad bude evidentno da ce Renan otici, zamjenu traziti istog momenta i potruditi se da to bude izuzetno pazljivo odabran fudbaler koji pravi razliku…
Istu stvar raditi sa svim igracima koji trenutno pruzaju ili koji ce tek pruzati dobre partije u nasem dresu

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Bez sikiracije! Jesmo li mi u kakvim dugovima?- Nismo, Jel nam trebaju hitno pare? - Ne trebaju, Jel Oliveira bitan igrač u klubu? - Jeste! Kao sto sam ranije rekao neka neko ponudi 15 miliona eura pa ce se sjest i porazgovarati o transferu!
De sapni sta je za taj Juve bruda lako cemo za Renana

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Daj ba nemojmo sad pretjerivat oko tih cijena.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
2 miliona eur je odlicna cifra za nase uslove, pola foruma bi ga vozilo na aerodrom 

Tarik Tarik.....
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sa Renanom se moraju svi rekordi oborit, 5 miliona km minimalno.
- morsecode
- Kontakt:
Edin Hazard se povukao, mogli bi ga vratit iz penzije, nabavit mu karticu da jede u Ferhatovica koliko mu volja, i sa stomakom bi brat razvalio ligu 

"To je jednostavno SARAJEVO"
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
E hajmo sad uzeti slobodan dan,pa lagano put za Bl.
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Stvarno, horde se dizu iz utakmice u utakmicu, kakav mi samo potencijal imamo pa ovaj snimak sa trubom i blicevima ja nisam odavno bolji u regionu vidio i vidim da se svi sjebaju, dajte ljudi jacajmo Sjever jer samo tako jacamo i nase Sarajevo, svi u BL braco.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:56E hajmo sad uzeti slobodan dan,pa lagano put za Bl.
Ma šta ćeš objašnjavati i pozivati na forumu, sta se ovdje pisalo protiv sjevera za vrijeme bojkota, pa onda za vrijeme tjeranja sabre qrave itd, dobro ikako imamo tribinuguadalupe je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:37Stvarno, horde se dizu iz utakmice u utakmicu, kakav mi samo potencijal imamo pa ovaj snimak sa trubom i blicevima ja nisam odavno bolji u regionu vidio i vidim da se svi sjebaju, dajte ljudi jacajmo Sjever jer samo tako jacamo i nase Sarajevo, svi u BL braco.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:56E hajmo sad uzeti slobodan dan,pa lagano put za Bl.

NEMA NAZAD
Šta je baš to sa Juvetom?

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, bordobijeli, enzo1, Hajdeee, JavierBosnia, muhamedhulk, Rule_hz, skoJaa, Venom i 60 gostiju.