ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sve mirise na jos jednu Rogerovu pobjedu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
A dobro @bodi, ti barem za sebe ne mozes reci da si objektivan, niti isticati neke korektne Rogerove navijace, kada ti sigurno nisi jedan od takvih kada se u obzir uzmu navijaci Nadala. Sta si sve pricao i nastojao omalovaziti rezultate Federera, ne davati mu nikakve sanse u finalu AO, pa onda sarkasticno pisao da ce pomesti konkurenciju na IW (nekakve procente pisao), sve se to eto i desilo. Brzo zaboravljas svoje izvale, a objektivnosti ti fali, malo je reci.
Normalno, 5. nositelj 100% dobija 3/4 top 4 tenisera do titule po kosturu. Postoji mogucnost da dobije Federera tu, tako da vjerovatnoca pada na 75%. Mogu ti nacrtat grafik ne daj Boze da skontas.bodi123 je napisao/la:Naravno da ti je matematika vrhunska, to se i primjeti uostalom, jedino ako je sansa 75% da Nadal dobije Stana Endija pa Novaka.![]()
![]()
![]()
A za taj rjecnik i ono gore vrijedjanje ides u Banovice uskoro, pa tamo prosipaj to vrijedjanje balavac jedan neodgojeni.
Evo posalji me u Banovice, odgojeni balavce i ti i ovaj mrtvi trol rafa garos, koji ni po jednom jedinom pravilu foruma ne bi ovdje trebao pisat, ali eto ja cu u Banovice. Pozdrav.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Normalno da ces u Banovice kad nekom napises da je glup kao qrac, i ti i svako ko tako nesto slicno napise.Edin TM87 je napisao/la: Normalno, 5. nositelj 100% dobija 3/4 top 4 tenisera do titule po kosturu. Postoji mogucnost da dobije Federera tu, tako da vjerovatnoca pada na 75%. Mogu ti nacrtat grafik ne daj Boze da skontas.
Evo posalji me u Banovice, odgojeni balavce i ti i ovaj mrtvi trol rafa garos, koji ni po jednom jedinom pravilu foruma ne bi ovdje trebao pisat, ali eto ja cu u Banovice. Pozdrav.
Sto se tice tih procenata, nemoj se brukati jos jednom ti govorim.
Sansa da Nadal dobije u cetvrtfinalu nekog od toga trojca jest 75%, ali sansa da Nadal dobije od cetvrtfinala do finala tu trojicu za redom NIJE NI BLIZU 75%, prvo malo dublje razmisli pa napisi nesto majke ti.
Neka te jos veceras da bacis koju poslije meca, to ti necu uskratiti, a onda ces odmoriti malo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svejedno, i da Federera dobije + jos dvojicu od njih, emotivno je praznjenje.
Vidio si kako je Nole prosao 2015. kad je igrao strahotu od tenisa, bilo je 25% sanse da dobije Rafu u 1/4 i tako je i bilo iako ga je poder'o ko slinu (recimo mnogo jace nego sto bi Rafa sad podero Feda) zrijeb je uticao da ne osvoji turnir jer je morao i preko Murraya, koji ga je smorio 5 setova i vise nije mogao u finalu protiv jos jednog strasnog igraca.
A pazi govorimo o Rafi 2017. i ludom Noletu 2015. nadam se da si InshAllah shvatio poentu price, da Rafa sa no5 nema sta da trazi. Oj kako bi volio da si shvatio.
Glup nije uvreda za bana, momka sam pocastio i bio sam blag, sta pise od Bh tenisa do ove teme to je bilo cascenje s moje strane. Momak je bio banovan 86 puta i pogledaj nam foruma opet je tu da meni soli pamet. Momak je zasluzio da bude pocascen najblaze moguce receno.
Ali ako ces mi maksuz sredit banovice bit ce mi cast, ovdje sam dugo bilo je svakakvih likova na funkciji, ali ko tebi dade neku ovlast ovdje, to je smijurija. Tvoja funcija i ovaj rafa garos su odraz stanja foruma. Nazalost tako je.
Vidio si kako je Nole prosao 2015. kad je igrao strahotu od tenisa, bilo je 25% sanse da dobije Rafu u 1/4 i tako je i bilo iako ga je poder'o ko slinu (recimo mnogo jace nego sto bi Rafa sad podero Feda) zrijeb je uticao da ne osvoji turnir jer je morao i preko Murraya, koji ga je smorio 5 setova i vise nije mogao u finalu protiv jos jednog strasnog igraca.
A pazi govorimo o Rafi 2017. i ludom Noletu 2015. nadam se da si InshAllah shvatio poentu price, da Rafa sa no5 nema sta da trazi. Oj kako bi volio da si shvatio.
Glup nije uvreda za bana, momka sam pocastio i bio sam blag, sta pise od Bh tenisa do ove teme to je bilo cascenje s moje strane. Momak je bio banovan 86 puta i pogledaj nam foruma opet je tu da meni soli pamet. Momak je zasluzio da bude pocascen najblaze moguce receno.
Ali ako ces mi maksuz sredit banovice bit ce mi cast, ovdje sam dugo bilo je svakakvih likova na funkciji, ali ko tebi dade neku ovlast ovdje, to je smijurija. Tvoja funcija i ovaj rafa garos su odraz stanja foruma. Nazalost tako je.
Evo ga napokon je skontao da sansa nije 75% ali sad se pokusava oprati sa kojekakvim izgovorima, ali bar si priznao da si pogrijesio.
Tvoje nije da castis nikoga, Rafa Garros je dobio ban svaki puta kada ga je zasluzio, isto kao sto si i ti sada zasluzio isti.
Za to ko je dao meni ovlasti obrati se @adminu on ce ti reci kako i sta.
Pozdrav.
Tvoje nije da castis nikoga, Rafa Garros je dobio ban svaki puta kada ga je zasluzio, isto kao sto si i ti sada zasluzio isti.
Za to ko je dao meni ovlasti obrati se @adminu on ce ti reci kako i sta.
Pozdrav.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- RafaGarros9
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Ugl tesko da ce Rafa u finale,
Ja bih te zamolio bez nekih prognoza jer kao sto sam rekao ocigledno da ti ne ide...I nisi mi odgovorio gdje si gledao izvlacenje za RG to je sigurno neki dobar kanal posto vidim da znas gotovo sve parove...
I slazem se da trebas malo u Banovice jer tvoje ponasanje i vrijedjanje nije prikladno ovom forumu...I nemoj da svoje frustracije i kardinalne prognoze koje nemaju veze sa mozgom izbacivas u postovima meni upucene jer ja nikad nikoga nisam ovdje uvrijedio...tako da znas...To sto ti pokusavas neke prognoze ovdje vrsiti pa onda vidis da ti ne ide pa si frustriran sta ti ja mogu...Malo odgoja ti ne bi skodilo...ups malo vise...
Edo, javi se bookies-ima i obrazlozi te procente i kakav ce biti ranking prije turnira, haman su se gadno zajebali prilikom postavljanja kvota, mozda ih spasis od velikih gubitaka, a samim tim i ti profitiras. Ja taman uradio screenshot s kvotama i uploadovao sliku kad ugledah @bodi vec postavio.
Pusti ti mene, nekada namjerno budem sarkastican po pitanju Federera radi ovakvih momaka koji truju ovu temu, od toga ne bjezim, izbjegajem neke ozbiljnije diskusije i analize upravo radi takvih, hvala bogu ima ova opcija PP pa se tu moze razmijeniti misljenje i procaskati neke stvare o tenisu u 4 oka sa momcima poput sminke koji nesto i znaju o tenisu za razliku od vecine s ovog PDFa s kojim se ne moze diskutovati.Federer17 je napisao/la:A dobro @bodi, ti barem za sebe ne mozes reci da si objektivan, niti isticati neke korektne Rogerove navijace, kada ti sigurno nisi jedan od takvih kada se u obzir uzmu navijaci Nadala. Sta si sve pricao i nastojao omalovaziti rezultate Federera, ne davati mu nikakve sanse u finalu AO, pa onda sarkasticno pisao da ce pomesti konkurenciju na IW (nekakve procente pisao), sve se to eto i desilo. Brzo zaboravljas svoje izvale, a objektivnosti ti fali, malo je reci.
A za normalnu tenisku diskusiju sam uvijek bio i diskutovao sa onim s kojim se moze diskutovati, ne mozes diskutovati s covjekom koji vrijedja sve svoje neistomisljenike bukvalno u svako drugom postu a argumenata nigdje, cak tvrdi i neke neistine poput ovih famoznih 75% i onda mu dokazes da nije upravu a on okrene pricu na nesto trece, e nece da moze bogami.
Fata se za 75% a ne moze skontat poentu posta, kakve veze jel 66,6 ili 75%, hoces na silu da budes pametan a ne ide jbg. Tema i poenta nije jel 75% ili 66% nego hocel Rafa do titule ili nece. Al' bitno je da si ti odg na te procente a ovo ostavio 
Aha vidi pogrijesio sam. Lijepo da si to nasao, cak ni ja nisam zamislio da se mogu redom ispast Dimitrov, Raonic, Kei - igraci koji ga ruze unazad godinu redovno. Mnogo srece s ovim zrijebom.RafaGarros9 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Ugl tesko da ce Rafa u finale,![]()
![]()
![]()
Ja bih te zamolio bez nekih prognoza jer kao sto sam rekao ocigledno da ti ne ide...I nisi mi odgovorio gdje si gledao izvlacenje za RG to je sigurno neki dobar kanal posto vidim da znas gotovo sve parove....
Nisam gledao, znam da ce dobit Noleta, Wawu, Murraya ili Federera u 1/4. Ne pitaj me kako znam, to bi ti previse bilo informacija da asumiras odjednom.
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 02 apr 2017, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
@Edo lave
Nema nikakve jer nije ni 66.6% vjerovatnoca da Nadal naleti na ovaj trojac za redom od 1/4 finala do finala, mislio sam da si dobro izracunao pa se uvjerio da si pogrijesio ali sam se prevario. Vjerovatnoca je jos manja, hajde mozda utrefis iz treceg puta.
J*** ti uciteljicu matematike.
Nema nikakve jer nije ni 66.6% vjerovatnoca da Nadal naleti na ovaj trojac za redom od 1/4 finala do finala, mislio sam da si dobro izracunao pa se uvjerio da si pogrijesio ali sam se prevario. Vjerovatnoca je jos manja, hajde mozda utrefis iz treceg puta.
J*** ti uciteljicu matematike.
Kakav smor strasno, jedva cekam zrijeb za RG pa cemo se dohvatit ovog, kao sto smo se dohvatili onog ako Rafa udje u finale AO osvaja i onog Rafi lezi IW osvaja iako ima tezak zrijeb, to ne izgleda tako tesko itd znaci enciklopedija izjava, copy paste izjave i prognoze ovih sto me citiraju kad pogrijesim nesto, enciklopediju dobijes. Zamisli on mene citira da sam negdje pogrijesio hej
Brat.
Hajde racunaj brze bem mu, nije valjda da ne znas odrediti kolika je sansa da se desi taj scenario o kojem pricas?
Hajde racunaj brze bem mu, nije valjda da ne znas odrediti kolika je sansa da se desi taj scenario o kojem pricas?
Trolas, svakako si mi skratio dan glupostima jer imam vaznijih racunskih kombinacija spremat za iducu heftu za ispite, a ja se ovdje s tobom peglam. Cujemo se veceras 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne trolam te majke mi, krajnje sam ozbiljan.
Vjerovatnoca nije ni 75% a ni 66.6%, nije Huseta mi.
Kad izracunas napisi pa da se dogovorimo, sretno sa ispitima.
Vjerovatnoca nije ni 75% a ni 66.6%, nije Huseta mi.
Kad izracunas napisi pa da se dogovorimo, sretno sa ispitima.
Naravno da Roger nije favorit na RG, ali zaboravljate da igra danas bolje nego prije npr 5 godina a i prije je stizao bar do 1/4 finala. Tako da je moguce, jer Nadal, Murray i Djokovic su sigurno u losijoj formi od njega. Ne kazem ja da ce osvojiti, daleko to bilo, ali uvjeren sam da ce igrati taj GS. Zasto i ne bi.
Taman posla da sad odustane od pola, pa igra bolje nego ikad ljudi! Danas lagano u 2 seta dobija!
Taman posla da sad odustane od pola, pa igra bolje nego ikad ljudi! Danas lagano u 2 seta dobija!
27.10.2020
Ovo je potpuna istina, jer Nadal vise nije na onom nivou, a nije ni toliko mlad da vraca i ganja svaku loptu. Pa evo u 2017 samo pogledajte koliko skracuje poene i igra agresivnije. Nadal je na AO najbolje igrao u 2017 godini poslije Federera. A svi znamo kako je brza bila podloga. Ja vjerujem da mu sada odgovaraju nesto brze podloge, davno su prosla vremena kad je on igrao samo defanzivni tenis. Igra mnogo agresivnije sada- iz prostog razloga sto ne moze stici na svaku loptu, pogotovo kada igra protiv tenisera kao sto su Federer, Dimitrov i takvi.alex1991 je napisao/la:TobejarabiUnofficialpage je napisao/la:Isto tako, Rafa će vrlo teško imati bolje rezultate nego na betonu, jer jasno je da je Rafa trenutno bolji igrač na hardu nego na šljaci
I ko je ovdje uopste spomenuo da je Roger glavni favorit za RG i ispred Rafe ? Po meni Roger tu nije ni u top 3 za osvojiti, a kamoli prvi favorit. Ali da ce pokusat napast, hoce. Jer vidili smo da nije na AO bio favorit ni za 1/8 pa se desilo sta se desilo. Rafa najvise moze upravo na RG, ali ne vidim ga kao favorita ove godine ispred npr Murraya, covjek nije uzeo turnir godinu dana.
27.10.2020
Napises da je potpuna istina da je Nadal trenutno bolji igrac na betonu nego na sljaci, a onda ispod napises da Nadal moze najvise upravo na RG.leorey je napisao/la:Ovo je potpuna istina, jer Nadal vise nije na onom nivou, a nije ni toliko mlad da vraca i ganja svaku loptu. Pa evo u 2017 samo pogledajte koliko skracuje poene i igra agresivnije. Nadal je na AO najbolje igrao u 2017 godini poslije Federera. A svi znamo kako je brza bila podloga. Ja vjerujem da mu sada odgovaraju nesto brze podloge, davno su prosla vremena kad je on igrao samo defanzivni tenis. Igra mnogo agresivnije sada- iz prostog razloga sto ne moze stici na svaku loptu, pogotovo kada igra protiv tenisera kao sto su Federer, Dimitrov i takvi.alex1991 je napisao/la:TobejarabiUnofficialpage je napisao/la:Isto tako, Rafa će vrlo teško imati bolje rezultate nego na betonu, jer jasno je da je Rafa trenutno bolji igrač na hardu nego na šljaci
I ko je ovdje uopste spomenuo da je Roger glavni favorit za RG i ispred Rafe ? Po meni Roger tu nije ni u top 3 za osvojiti, a kamoli prvi favorit. Ali da ce pokusat napast, hoce. Jer vidili smo da nije na AO bio favorit ni za 1/8 pa se desilo sta se desilo. Rafa najvise moze upravo na RG, ali ne vidim ga kao favorita ove godine ispred npr Murraya, covjek nije uzeo turnir godinu dana.
Saberi se prijatelju.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.