PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

shzna
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la shzna » 28 jan 2016, 00:03

Bolanos je napisao/la:
shzna je napisao/la:Ne zna se, vala, niko prosuti kao ovi posoljeni.
NaCl-irani.
Ali, tačno svi imaju ogromnu zavist, da ti je to za nepovjerovati i jedno vrijeme to nekako sakrivaju, ali ispolje oni to, ne može pod kožu. Tuzlak prošle godine sliku četonje i Grbavice kako gori okači, kao ono - asocijacija, onaj solinas bi da sravni cijelo Sarajevo, hiljade mrtvih pitara, šta već, evo i ovaj sad avionsku nesreću priželjkuje. Kako bolesni umovi, tačno ću prestati konzumirati so.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jan 2016, 00:26

shzna je napisao/la: Ali, tačno svi imaju ogromnu zavist, da ti je to za nepovjerovati i jedno vrijeme to nekako sakrivaju, ali ispolje oni to, ne može pod kožu.

:nene: :nene: :nene:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 28 jan 2016, 00:31

shzna je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
NaCl-irani.
Ali, tačno svi imaju ogromnu zavist, da ti je to za nepovjerovati i jedno vrijeme to nekako sakrivaju, ali ispolje oni to, ne može pod kožu. Tuzlak prošle godine sliku četonje i Grbavice kako gori okači, kao ono - asocijacija, onaj solinas bi da sravni cijelo Sarajevo, hiljade mrtvih pitara, šta već, evo i ovaj sad avionsku nesreću priželjkuje. Kako bolesni umovi, tačno ću prestati konzumirati so.

Vecinom su bili ok dok nisu ostali duze na prvom mjestu.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 jan 2016, 00:33

[youtube][/youtube]

Tuzlaci, zašto niko ne komentariše i iz kojeg razloga se niko ne pronalazi, u svim onim hvalospjevkama Stevanoviću, dok god je povezivan sa vama?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2016, 00:37

Nismo mi losi uopste vec pricamo previse.

Daj nam jedan trofej sad ovu sezonu dosao bi nam kao apaurin..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jan 2016, 00:41

tuzlak1987 je napisao/la:Nismo mi losi uopste vec pricamo previse.

Daj nam jedan trofej sad ovu sezonu dosao bi nam kao apaurin..
:urnebes: :urnebes: ....ma kako nismo ba...pa mitomani kazu da jesmo :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 jan 2016, 00:43

shzna je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
NaCl-irani.
kako znam da postoji ovaj forum,citam ga skoro od pocetka konstantno se pljuje po Tuzli i Tuzlacima.
i kada neko napise nesto normalno,to se gleda da popljuje,ismijava,omalovazava..
i onda te cude te reakcije... :wtf:
pa koliko transfera je propalo vama,pitarima,a kolektivno svrsavate po podforumima jbt...
sta je smijesno matere ti sto je steva presao kod vas....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2016, 00:50

Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igrače :rol: Pa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
Kakvi ba vi, samo ste za sprdnju.
DRUG NEBI TI PUNCA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2016, 00:52

bagrcavi je napisao/la:Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igrače :rol: Pa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
Pa sta ces se sa nama sprdat za Husica, sprdaj se za njega jer on je kriv sto je propao posao. A ne nasi ljudi..

Igrac kreten i manager.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2016, 00:55

Ma ja...
DRUG NEBI TI PUNCA

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 jan 2016, 00:56

Pa ti si još luđi, nego što sam ja mislio !
Koja provokacija bilo kog od nas, navijača Sarajeva, Veleža, nije bitno, tebe može navesti na nekakve želje o sravnjenom Sarajevu, nestanku Sarajlija, i želju za Grbavicom u plamenu, ponovo?! Ako mi kažeš samo jednu izrečenu provokaciju, koja bi opravdala sve navedeno, nećeš više imati priliku da se susrećeš sa mojim nickom ili mojim postovima, obećavam ti ;)

Nema potrebe da se generalizuju Tuzlaci, nije korektno sa naše strane, definitivno imaju par momaka sa kojima je gušt raspravljati, provocirati se do određene granice, danima ubijeđivati oko eventualne snage kluba općenito ili prvog tima, šta ja znam.. Međutim, sigurno je da imaju nekoliko njih, koji kvare cijelokupnu sliku s obzirom da sadržaj njihovog posta u nekim situacijama bude toliko degutantan, da toliko izlaze iz okvira razumnog i da je uvreda za iole pametnu osobu, čitati iste.
staragarda je napisao/la:
samke12345 je napisao/la:http://****/clanak/9830/azmir-h ... -pojacanje eto ko je M.S
J e b a n i smo a i razotkriveni :( :( :facepalm: ...sta se izlijeces Husicu,pa dal si normalan jbt :damn: :facepalm: ...pa sad ce seljo da nam ga skine....garant :urnebes: :urnebes: ...ovo ako zavrsimo bit ce to dobro i za cijelu PL....bitno je da sto vise klubova dovede kakva takva zvucna imena jer je to impuls i ostalim malo zvucnijim i trazenijim igracima da i ovdje ima kesha i napredka
Ovaj je baš sjeo na volej..[/quote]

Karma je **** ;)

AZMIRAMI.AKO DŽELMIČ POTPIŠTE BUTE ZADOVOJENI.ŠO PUSTI SMO VAMA JENOG.JA KONTOAO POTPISA T ČE MO SVE IJEDNOG
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 01:01, ukupno mijenjano 2 puta.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 jan 2016, 00:56

asmira mi dolazi djelmic
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2016, 00:58

fedeltafrotta je napisao/la:asmira mi dolazi djelmic
AZMIRAMI AKO DŽELMIČ DODŽE LUDILO
DRUG NEBI TI PUNCA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 jan 2016, 01:01

tuslanska svona svone da posdrave sampijone
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jan 2016, 01:02

bagrcavi je napisao/la:Koliko ste se vi **** što ste potpisali nekakvog poluinvalida Govedaricu koji promaši go sa po' metra, a sad kao normala, ništa strašno što Stevanović nije potpisao za vas nego za Želju. Šatro vi otimate Želji igrače :rol: Pa ste se fol smijali kad je onaj idiot Janković iz Veleža dogovorio 99% sve sa Željom pa ne dođe, kad ono i vama se sad ista scena desi sa Husićem.
a vi ste kao ta neka ozbilja :rol: :rol:
nema trofejnijeg a smjesnijeg kluba na svijetu :urnebes: ..pocevsi od drvenog stadiona sa lokomotivom koji je u stanju raspadanja a vamo se tornjevi crtaju i prave stadioni od 50 miliona maraka pa preko navijaca,raspada tribine i postavljanja bombi po stadionu do brukanja po predkolima predkola evrope :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...smijurija ste teska i zbog vaseg fakinluka nikad necete biti veliki klub :wave: :wave: ...jos samo da se lutvo i leotar vrate pa ce bit opet titula :D :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jan 2016, 01:04

bagrcavi je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:asmira mi dolazi djelmic
AZMIRAMI AKO DŽELMIČ DODŽE LUDILO
nista to dok se lutvom ne zakunes :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2016, 01:05

Neko natkriva tribinu, neko pravi arenu :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2016, 01:14

nema trofejnijeg a smjesnijeg kluba na svijetu :urnebes: ..pocevsi od drvenog stadiona sa lokomotivom koji je u stanju raspadanja a vamo se tornjevi crtaju i prave stadioni od 50 miliona maraka pa preko navijaca,raspada tribine i postavljanja bombi po stadionu do brukanja po predkolima predkola evrope :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...smijurija ste teska i zbog vaseg fakinluka nikad necete biti veliki klub :wave: :wave: ...jos samo da se lutvo i leotar vrate pa ce bit opet titula :D :D
Šta ti je kozojebu ni za sto godina vi nećete doći na Željin nivo AZMIRAMI.
DRUG NEBI TI PUNCA

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 jan 2016, 01:17

Ovakvi se likvidiraju u slučaju rata.
J.ebo vas Fahro, sa ovim na slobodi, još više je ugrožena sigurnost države. Procesuirajte ga, molim lijepo !

Eh, tu je i Krleža da nam malo prozbori o velikograđanskim manirima. Priključuj Sidrana na haparate, trebat će mu dok bude čitao, zavist je čudo :kafa:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 01:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 jan 2016, 01:26

:kafa:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []