FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bosnas_ » 25 maj 2015, 23:25

Jasno je svima,da Sarajevu za nesto vise trebaju pojacanja, skoro kompletna zadnja linija,dakle kvalitetan stoper,lijevi i desni bek! te tri pozicije su prioritet svih prioriteta. Uz ta tri pojacanja treba nam i jedno dobro krilo,dakle minimum 4 provjerena i dokazana pojacanja su nam neophodna za narednu sezonu,pod uslovom da ne ode Cimirot,ako on ode dakle treba nam igrac na njegovoj poziciji,znaci 4 ili 5 igraca(u slucaju da ode Cimirot) nam treba kako bi narednu sezonu docekali spremni. Iz kluba ce ubjedjen sam otici nekoliko igraca,koji su realno zalutali u klub i ne zasluzuju bordo dres,ali o imenima nakon subote!
Sad je svakako najvaznija utakmica protiv Slobode,kvalitetniji smo i bolji tim,puno,ali u fudbalu to nije dovoljno i presudno,zato treba dobro zapeti,dati sve od sebe i rezultat nece izostati aBd!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 maj 2015, 23:33

Ja sam zato da se Cimirot pusti.

Teško ćemo za njega naći zamjenu ali nije nemoguće. On ima ugovor do ljeta naredne godine, pitanje je da li ima želju da ga produži i zato je bolje da ga sad prodamo ako postoji interes klubova, a vjerujem da postoji, za tih nekih 800 000 - 1 200 000 Eura, to je neka maksimalna cijene, mada nešto ne vjerujem da će neko za igrač iz PL platiti 1,2 miliona.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 maj 2015, 23:34

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Bgm mala moja nista ti od Koseva u subotu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Cekaj me kod kuce jbg :wave: :urnebes: :urnebes:
Jesi cicija.
Ako "mala tvoja" ima želju da bude gore u subotu ima od mene kartu. :D
Ima li i moja da je vodim na zapad po prvi put u zivotu? :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 maj 2015, 23:35

bosnas_ je napisao/la:Jasno je svima,da Sarajevu za nesto vise trebaju pojacanja, skoro kompletna zadnja linija,dakle kvalitetan stoper,lijevi i desni bek! te tri pozicije su prioritet svih prioriteta. Uz ta tri pojacanja treba nam i jedno dobro krilo,dakle minimum 4 provjerena i dokazana pojacanja su nam neophodna za narednu sezonu,pod uslovom da ne ode Cimirot,ako on ode dakle treba nam igrac na njegovoj poziciji,znaci 4 ili 5 igraca(u slucaju da ode Cimirot) nam treba kako bi narednu sezonu docekali spremni. Iz kluba ce ubjedjen sam otici nekoliko igraca,koji su realno zalutali u klub i ne zasluzuju bordo dres,ali o imenima nakon subote!
Sad je svakako najvaznija utakmica protiv Slobode,kvalitetniji smo i bolji tim,puno,ali u fudbalu to nije dovoljno i presudno,zato treba dobro zapeti,dati sve od sebe i rezultat nece izostati aBd!
sto se tice pojacanja po meni
Subic iz Borca,Said iz Dinama,Zahirovic iz Bohuma i tog jednog stopera neka nadju i nista vise a mogu to sve dovesti ako budu htjeli :D,ali sve ovo abd samo da uzmemo ovu titulu koja nam se nudi :D
Samo Sarajevo

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 25 maj 2015, 23:36

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@hilmo

Nije los igrac, iako ga ovdje pl strucnjaci dosta ismijavaju. Po meni nije los za BH prilike, ali mislim da nije za nas. Ja evo iskreno Subica prizeljkujem skoro godinu dana, samo je dokazao kakva je klasa, mada opet nesto ne vjerujem u taj transfer :(
Sa Subićem bi riješili tu poziciju na duži vremenski period.

Ma najbitnije od svega je da momci u subotu grizu na terenu da ne dopuste nikakvo iznenađenje. Kvalitetniji smo, igramo pred svojim navijačima, mnogo njih, samo na terenu treba biti na nivou. A za kasnije ćemo lako.
nista od subica, traziti drugog beka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 maj 2015, 23:36

Citirat cu velikog Konjica : ´´Hajdemoo biti pozitivni, i samozadovoljiti se pobjedom protiv Slobode´´ :rol: o pojacanjima cemo kasnije.
Pozz braco, vidim atmosfera na nivou, sampionska. Heb ga, neam kad stalno pisati, al sve upratim :beba:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 maj 2015, 23:40

belosevic28 je napisao/la:Citirat cu velikog Konjica : ´´Hajdemoo biti pozitivni, i samozadovoljiti se pobjedom protiv Slobode´´ :rol: o pojacanjima cemo kasnije.
Pozz braco, vidim atmosfera na nivou, sampionska. Heb ga, neam kad stalno pisati, al sve upratim :beba:
Evo i ja cu se samozadovoljiti :rol: :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 maj 2015, 23:42

obiteljskicovjek je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Citirat cu velikog Konjica : ´´Hajdemoo biti pozitivni, i samozadovoljiti se pobjedom protiv Slobode´´ :rol: o pojacanjima cemo kasnije.
Evo i ja cu se samozadovoljiti :rol: :rol:
Nista manje od tebe nisam ni ocekivao :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 maj 2015, 23:44

Bertosi istice ugovor sa Rijekom recimo. Realno, nije imao sanse u onakvoj konkurenciji kao sto je ne bi imao nijedan drugi bek iz nase lige.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 maj 2015, 23:46

Veoma je pozitivna stvar dovesti igraca iz Rijeke,Maribora,Zvezde..itd
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 maj 2015, 23:47

“Znamo svi da ga Benko ima, i da je samo pitanje vremena kad će ga pokazati ovdje.”
"Stojcev inzistira da asistira."
"Čujete li ove Saraj'vo, Saraj'vo, evo nas u Sarajevu i publika vidi ko više želi pobjedu ovde." :rol:
ZZ

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 25 maj 2015, 23:50

Taj Music ce sigurno u inostranstvo, s'tim da je odlican igrac a ekipa gdje igra mu je kanta. On itekako moze u FKS, a moze i mnogo vise...

Ide u neku solidnu ligu vani... mozda i Liga 5.

Sto se tice Cimirota, to su izmisljotine zesce.. on se u ovoj polusezoni i u PL nije pokazao nesto u odnosnu na druge. Tako da taj milionski transfer je sam san.

Svakako treba bar jedan kvalitetan stoper a boga mi i bek, ovdje to moze, ali evropske utakmice.. ni pod razno..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 maj 2015, 23:51

moj uzor-S.G je napisao/la:
“Znamo svi da ga Benko ima, i da je samo pitanje vremena kad će ga pokazati ovdje.”
"Stojcev inzistira da asistira."
"Čujete li ove Saraj'vo, Saraj'vo, evo nas u Sarajevu i publika vidi ko više želi pobjedu ovde." :rol:
´´Moramo paziti jer Sloboda ne daje puno golova, a kada igra, stvara prilike. Ali kada stvara prilike daje golove´´ hahahaha

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 maj 2015, 23:52

hilmo je napisao/la:Ja sam zato da se Cimirot pusti.

Teško ćemo za njega naći zamjenu ali nije nemoguće. On ima ugovor do ljeta naredne godine, pitanje je da li ima želju da ga produži i zato je bolje da ga sad prodamo ako postoji interes klubova, a vjerujem da postoji, za tih nekih 800 000 - 1 200 000 Eura, to je neka maksimalna cijene, mada nešto ne vjerujem da će neko za igrač iz PL platiti 1,2 miliona.
A da su pametni dali bi i puno vise. Ko god ga kupi debele pare ce na njemu zaraditi, a kad ga proda zayebat ce se zestoko, pa tako i mi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 maj 2015, 23:53

MortemHz je napisao/la:Veoma je pozitivna stvar dovesti igraca iz Rijeke,Maribora,Zvezde..itd
Naravno. Treba samo biti oprezan i vrebati svoju sansu. Recimo odlazi Cimirot a za 15-ak dana Goranu Cvijanovicu istice ugovor sa Rijekom. :hmmmmm: Takodje, isticu kao sto sam rekao Bertosi, Vesovicu, Malesu. Jednog od njih uspijes dovesti-dobar si.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 maj 2015, 23:56

Slazem se , samo biti aktivan na trzistu i pikirati te slobodne igrace, ako sta ubodes, dobro je...

Ovaj se sali, vjerujem, kad kaze da ce Music u Ligu 5, a kao Cimi mu i nije nesh...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 maj 2015, 23:58

Za pojacanja samo reprezentativce, sve ostalo je popunjavanje kadra. Jer mi smo S A R A J E V O :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 maj 2015, 23:58

Crvena Zvezda je u nikad tezoj situaciji. Mislim da bi Sarajevo imalo itekakve sanse da kupi tamo kojeg igraca.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 maj 2015, 23:59

ja bi bekove doveo iz j.amerike. brazilce,argentince..... nevazno,brzi igraci,zeljni dokazivanja.. ali otom potom! Pojacanja ce sigurno biti,minimalno 4,a moguce i vise.... iz nase lige mozemo dovesti koga hocemo, i realno za te domace igrace nije logicno davati neku veliku cifru,bolje se okrenuti stranom trzistu,bice sigurno dosta kvalitetnih a slobodnih igraca u regionu,evropi.... prvo da zavrsimo subotu kao treba,Sloboda se sigurno nece olako predati,ma ko sta mislio....
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 26 maj 2015, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.