FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 12 sep 2010, 03:31

Utakmica sa dobrim prilikama, ali sa jako losom realizacijom. Na pocetku utakmice Bayern je imao veliku srecu da nije primio gol, nakon sto je lopta pogodila stativu, Butta, precku, pa se na kraju odbila Buttu u ruke.
Inace, golman nam je danas bio mozda i najjaca karika (kao i kod zelenih). Bez ijedne greske, nesigurnosti. Imao je par parada za fotoreportere. :D
Odbrana sve u svemu nije toliko losa, ako se izuzme belgijski panj. Danas mislim da nijedan duel nije dobio, pa protivnici prilikom driblinga mogu da biraju na koju ce stranu krenuti, bez straha da ce im ovaj oduzeti loptu. Badstuber odigrao solidno, imao jednu vecu gresku kad mu je pobjegao mislim Arnautovic, a lopta mu je prosla kroz noge.
Vezna linija nije ponudila nista spektakularno, osim Riberyja koji je bio najveca opasnost po Wiesea. Kasnije, ulaskom Kroosa, situacija se promijenila na bolje. Medjutim, i on je mogao bolje reagovati u situaciji kad se naso 1 na 1 sa golmanom Werdera, ali je presporo reagovao, odbrambeni igrac ga je sustigao, a onda nije najbolje sutirao.
Muller se dosta trudio, trcao, ulazio u prilike, ali ga danas nije islo u zavrsnici.
Za Klosea sam se do kraja poluvremena pitao da li uopste igra, jer nije imao vise od 3-4 kontakta s loptom (a i oni su bili potpuno beznacajni). Mislim da je izgubio sam kredit kod Van Gaala i da ce Kroos sljedecu utakmicu poceti od prve minute.
Zamjene su djelovale puno bolje od startera, a narocito se to odnosi, kako sam vec spomenuo, na Kroosa. Gomez nije dobio previse vremena, ali vec se 2-3 minute nakon ulaska izborio za jednu loptu, i izasao sam pred golmana gostiju, medjutim njegov lob nije prosao.
Demichelis takodje bolji od Van Buytena, iako nije imao previse duela.

Sve u svemu, ovakva igra sa Robbenom u timu, jedno 2:0 za Bayern. Realno... :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 sep 2010, 09:49

izdaja :!: sveti su dres izdali, dzubrad korumpirana :evil:

Omerbavarac je napisao/la:Kaze Gaal da se najvise boji Arnautovica? :roll:
arnautovic je proglassen igracem utakmice, a ti nastavi kolutati lijepim zehlenim :lol:
nego da vama vas seco kaze u cemu je problem, ili ti u kojem grmu lezi maji zeko :idea:
dakle :oops: problem je u tome sto nas vrli trener nije imao dovoljno vrimena da spremi, utegne i naspanuje momke.
tu posebno mislim na ucesnike sp-a! ako ekipa nije odradila kompletne pripreme zajedno, onda dzaba i riberijevih 100%, daba oliceva trka, dzaba raspolozeni butko.
problem br.1 su blizanci svajni i kap´ten!
jeste li gledali hofu u petak, tacnije salih-agu :shock: :shock:
kralj cuva sredinu terena, lijevo krilo, a cak stigne i da spasi nemocnog kompera na beku.
negdje sam procitao da se onaj mjesanac montoliva spominje kao moguce pojacanje :lol: dok ja zamisljam seju i bastija :o to ti je doppel sechs, herr uli, mamu li ti onu korumpiranu :evil:
Frau Gaal ostavljam našem starješini (šećeru), jerbo, on se više razumije oko taktike.
jes´, jes, mutikaso, kako da ne :evil:
mene guras naprijed kad treba natezati kojekakve baburine mlohavih mindza :lol: da l´ se radi o svajnijevoj yebacici...he-he :twisted: dao bi ti sebi titulu super-administratora, samo da umetnes prije ostalih.
perverznjak :evil: :lol: al´ dzaba ti sve, i da ti se namjesti, kad nemas "alat". :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 sep 2010, 20:00

opet se mučimo s ovim utakmicama na pocetku, opet malo muke uz ekrane, ali i nada da ce se opet sve uskoro poslozit...igra jucer solidna , realizacija u dvije utakmice katastrofalna....ono sto pruza u reprezentaciji klose ce valjda uskoro pocet i u bayernu, a i gomezu malo jos prilike da se da mozda bi i zabio i to znaci samopouzdanje odmah...jucer je bio blizu...olic mora isto jos dostic formu iz prosle sezone....a muller i ribery se trude al jos nisu u top formi...da je mundijal na sve to uticao stara prica...da robben isto pravo fali isto se zna....a da je kroos blizu da pravo proradi i to stoji i valjda ce uskoro, sinoc je bio blizu svog gola prvjenca nakon povratka u bayern
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 sep 2010, 23:33

Zahvaljujem Hantragi i ekipi na iscrpnoj analizi utakmice koju nisam gledao. A kako stvari stoje, neću ni iduće 2-3, tako da mi umnogome pomažu.
Ne znam samo što im se zahvaljujem, kad sam ovako nešto zaslužio, tako da mi moja braća samo uzvraćaju. :)
secer je napisao/la: mene guras naprijed kad treba natezati kojekakve baburine mlohavih mindza .
Šta ću ti ja kad stalno ističeš da si najstariji, da možeš svima babo biti, da poznaješ Šećerbegovića...da si služio JNA. :lol:
secer je napisao/la: perverznjak :evil: :lol: al´ dzaba ti sve, i da ti se namjesti, kad nemas "alat". :twisted:
Otkud znaš? :? :D
Samo da nisam super-moderator ( :mrgreen: ) bio bi u stanju baciti je'nu o'kladu, tako da onaj ko izgubi, postavi sliku "vlastitog stojka vrankovića". :lol:

Vidim da i Roma prima petardu od tamo nekih levata, što mi ulijeva nadu da baš protiv njih napravimo prekretnicu, što se tiče rezultata...a bo'me i same igre.
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 13 sep 2010, 14:53

Sretan rodjendan Thomase !
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 13 sep 2010, 15:00

JetSet_Hantraga je napisao/la:Sretan rodjendan Thomase !
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 sep 2010, 16:14

Šta je sa ovim Robbenom. Kada bi trebao zaigrati ? :?

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 13 sep 2010, 16:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:Šta je sa ovim Robbenom. Kada bi trebao zaigrati ? :?
U drugom djelu sezone tek....:(
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 sep 2010, 16:28

ma bayern uvjek lose pocne a na kraju opet osvoji titulu :D
.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 13 sep 2010, 16:53

catalonia je napisao/la:ma bayern uvjek lose pocne a na kraju opet osvoji titulu :D
Iz tvojih usta (tastature) u bozije usi :mrgreen:.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 13 sep 2010, 17:00

Jos svi igraci zajedno na okupu nisu uradili 3-4 treninga da se to sve poveze opet,sad su opet svi tu i na treningu i sad ce to ici svakom utakmicom puno bolje,ne gubite nadu :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 13 sep 2010, 17:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:Šta je sa ovim Robbenom. Kada bi trebao zaigrati ? :?
Evo za tebe info :D, a ajde ti meni info sto si tog prebijenog ciku stavio u avatar (ili nije prebijen nego je nesto drugo).

"Bolno je gledati utakmice sa tribina"

Bayernov najbolji igrač prošle sezone, nizozemski reprezentativac Arjen Robben, kaže da više ne osjeća bolove u povrijeđenom bedrenom mišiću.

Podsjećamo, Robben je, igrajući za nizozemsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, pogoršao povredu bedrenog mišića lijeve noge, zbog čega će propustiti prvi dio klupske sezone, a iz Bayerna su zbog toga od Nizozemskog nogometnog saveza tražili finansijsku kompenzaciju.

Robbena više ne boli bedreni mišić, već nešto drugo...

"Jako je bolno utakmice gledati s tribina. Na svakoj utakmici se mučim jer ne mogu igrati. Nadam se da će ova faza moje karijere brzo proći", izjavio je Robben, koji je prošle sezone sa 16 postignutih golova predvodio Bayern do bundesligaškog naslova, a izabran je i za najboljeg igrača njemačkog prvenstva.

Bayernu bez njega ne ide najbolje, te je nakon tri odigrane runde u Bundesligi tek na 11. mjestu s 4 boda

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 sep 2010, 17:44

Nije prebijen nego pijan .. To je legendarni klip na youtube . :D

[youtube][/youtube]

Hvala za informaciju, trebalo mi za fantasy liga prvaka. ;)

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 13 sep 2010, 17:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nije prebijen nego pijan .. To je legendarni klip na youtube . :D

Hvala za informaciju, trebalo mi za fantasy liga prvaka. ;)
Jako mi ga je zao radi te bolesti :( jbg.
Zadnja izmjena: guber_90, dana/u 13 sep 2010, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 sep 2010, 17:54

Evo upravo sam sada pročitao da nije pijan nego da je bolestan čovjek ( cns ) i sklonio sam avatar. :|

Izvinjavam se na off-u .. ;)

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 13 sep 2010, 18:44

Ribi kaze da je sretan u bayi i da mu je drago da je ostao kod nas :):)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 sep 2010, 18:50

Riberyija nema u srijedu protiv Rome, ima još jednu utakmicu suspenzije zbog crvenog kartona zarađenog u polufinalu... Ostali su svi na okupu...
Koliko je dobro što je Roma petardu primila, vidjećemo u srijedu. Sve se nešto držim misli da su se čuvali za ove utakmice :?
Sent from my Philips Smart TV.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 14 sep 2010, 01:34

U meču protiv Bayerna, Roma ne može računati na Mexesa,Vučinića,Tadeia,Okaka,Rise i Castelini... U tim se vraća Adriano... :?
Sent from my Philips Smart TV.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 sep 2010, 01:48

Mislim , da cemo ih dobiti pa vrijeme je .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 sep 2010, 11:58

gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze :evil: ...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.