Inace, golman nam je danas bio mozda i najjaca karika (kao i kod zelenih). Bez ijedne greske, nesigurnosti. Imao je par parada za fotoreportere.

Odbrana sve u svemu nije toliko losa, ako se izuzme belgijski panj. Danas mislim da nijedan duel nije dobio, pa protivnici prilikom driblinga mogu da biraju na koju ce stranu krenuti, bez straha da ce im ovaj oduzeti loptu. Badstuber odigrao solidno, imao jednu vecu gresku kad mu je pobjegao mislim Arnautovic, a lopta mu je prosla kroz noge.
Vezna linija nije ponudila nista spektakularno, osim Riberyja koji je bio najveca opasnost po Wiesea. Kasnije, ulaskom Kroosa, situacija se promijenila na bolje. Medjutim, i on je mogao bolje reagovati u situaciji kad se naso 1 na 1 sa golmanom Werdera, ali je presporo reagovao, odbrambeni igrac ga je sustigao, a onda nije najbolje sutirao.
Muller se dosta trudio, trcao, ulazio u prilike, ali ga danas nije islo u zavrsnici.
Za Klosea sam se do kraja poluvremena pitao da li uopste igra, jer nije imao vise od 3-4 kontakta s loptom (a i oni su bili potpuno beznacajni). Mislim da je izgubio sam kredit kod Van Gaala i da ce Kroos sljedecu utakmicu poceti od prve minute.
Zamjene su djelovale puno bolje od startera, a narocito se to odnosi, kako sam vec spomenuo, na Kroosa. Gomez nije dobio previse vremena, ali vec se 2-3 minute nakon ulaska izborio za jednu loptu, i izasao sam pred golmana gostiju, medjutim njegov lob nije prosao.
Demichelis takodje bolji od Van Buytena, iako nije imao previse duela.
Sve u svemu, ovakva igra sa Robbenom u timu, jedno 2:0 za Bayern. Realno...