Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Analitico
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Analitico » 10 jan 2011, 14:04

suntu jeu je napisao/la:Džeko će pasti u prosječnost premier lige. Razgulit će ga tamo sex, droga i r'n'r. Nije Manchester kao Wolfsburg, pa da nemaš gdje kavu popiti.
vazno je da ce onaj tvoj (ne znam kako se vec zove levat), procvjetati ko ruza u proljece.....

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 10 jan 2011, 14:06

suntu jeu je napisao/la:Džeko će pasti u prosječnost premier lige. Razgulit će ga tamo sex, droga i r'n'r. Nije Manchester kao Wolfsburg, pa da nemaš gdje kavu popiti.
Ma hajd,nek i to bar radi,pa ce se onda pricati,BOSANAC **** :mrgreen:

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 10 jan 2011, 14:12

suntu jeu je napisao/la:
Analitico je napisao/la:
vazno je da ce onaj tvoj (ne znam kako se vec zove levat), procvjetati ko ruza u proljece.....

Idi ba mozak kupi negdje! :lol:
To ti meni hoces reci da sam glup?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jan 2011, 14:18

mandraX je napisao/la:slika
el-fighter je napisao/la: ...a oni degeni sa BHT prenose Blackburn-Chelsea.....u subotu...............
nemoj više...

ja jutros rano gledo na bht stranici...pisalo je da prenose Chelsi........Sigurno su promijenili u međuvremenu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jan 2011, 14:20

el-fighter je napisao/la:
mandraX je napisao/la:slika
el-fighter je napisao/la: ...a oni degeni sa BHT prenose Blackburn-Chelsea.....u subotu...............
nemoj više...

ja jutros rano gledo na bht stranici...pisalo je da prenose Chelsi........Sigurno su promijenili u međuvremenu.

pisalo je ,ali pošto Edin debitira ,odlučili su se za ovu utakmicu,to su rekli odma onu veče kad je potpisao u Dnevniku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 jan 2011, 15:24

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 jan 2011, 15:29

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nadam se da ce Dzeko biti starter u subotu , onaj JO veze nema...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 10 jan 2011, 15:53

Bosnier je napisao/la:
ko sto kazu navijaci city-a jo , must go :lol:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 jan 2011, 16:00

Dzeko nemoj se odjavljivat iz njemacke nek ti tamo plata stize manji su porezi!!!

Vjeruj drugu svom
Thomas Müller - Fußballgott

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 10 jan 2011, 16:20

Pa nije tenis pa da se prijavi u Monako :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 jan 2011, 16:59

18-og se ponovo iga protiv Leicestera,da ga jebbes mora Dzeko tad igrati :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 jan 2011, 17:44

Megamon je napisao/la:18-og se ponovo iga protiv Leicestera,da ga jebbes mora Dzeko tad igrati :D
Mislim da Dzeko u toj utakmici nece moci igrati,to je danas i on izjavio jer nije prijavljen za tu utakmicu,tek kad Mancester C. prodje Leicester onda on ima pravo nastupa..u svakom slucaju izvjesnije je ocekivati njegov debi u subotu,dobit ce bar 20 minuta..jer ipak je Dzeko dugo pauzirao jos on nije u formi i trebat ce mu vremena da bude onaj stari. Njemu je sada najvaznije da se maximalno spremi za izazove koji bas i nisu jednostavni..

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 jan 2011, 17:46

bosnas_ je napisao/la:
Megamon je napisao/la:18-og se ponovo iga protiv Leicestera,da ga jebbes mora Dzeko tad igrati :D
Mislim da Dzeko u toj utakmici nece moci igrati,to je danas i on izjavio jer nije prijavljen za tu utakmicu,tek kad Mancester C. prodje Leicester onda on ima pravo nastupa..u svakom slucaju izvjesnije je ocekivati njegov debi u subotu,dobit ce bar 20 minuta..jer ipak je Dzeko dugo pauzirao jos on nije u formi i trebat ce mu vremena da bude onaj stari. Njemu je sada najvaznije da se maximalno spremi za izazove koji bas i nisu jednostavni..

Nisam znao da za drugu utakmicu mora biti prijavljen prije pocetka prve :evil:

Ocekivati je da probusi vukove :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 10 jan 2011, 18:06

Da ja koliko znam sa menađera, prije svake runde se prijavljuju igrači tako da Džeku sigurno neće igrati tu utakmicu protiv Lestera. :(

Ovaj Henes tek sad skontao da ga je davno trebao prodati, jest glup lik u p.m. :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2011, 18:09

Bosnier je napisao/la:
Kakav crni Jo. :roll:
On igra samo u kupovima ili udje kada je utakmica vec rijesena.
Dzeko ce poceti sa Tevezom u napadu.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 jan 2011, 19:53

MOZAK je napisao/la:Ovo nije supljak, mislim da je ova sapunica napokon pri kraju!
Ovo vise nije rekla-kazala, prenose ovi-oni..cinjenica je da je ovo zavrsen transfer!
Mislim da sam govor mancinija na pres konferenciji, uoci vazne utakmice , o dzeki i pitanja od strane velikih sportskih i uglednih tv kuca dovoljno govore da je ovo gotova prica.Ja sam 100% siguran da ce dzeko potpisati.
Samo je pitanje ko ce imati exkluzivu.., ja mislim da ce javiti u petak
Evo da sebe citiram..3 dana prije transfera tacno sam prognozirao njegov ishod
Zavrsen je u petak navece :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 jan 2011, 19:55

Usput, da navedem izvor..618 strana ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2011, 19:58

Sexmachineboy je napisao/la:Da ja koliko znam sa menađera, prije svake runde se prijavljuju igrači tako da Džeku sigurno neće igrati tu utakmicu protiv Lestera. :(

Ovaj Henes tek sad skontao da ga je davno trebao prodati, jest glup lik u p.m. :lol:
ja koliko igram Menagera nema uopste prijave za cupove vec samo za Ligu,ligu prvaka i ostale euro kupove,a sto se tice kup utakmica kad se prijavis igrace za ligu svi igraci mogu igrat u kupu,znaci da bi Dzeko trebao imati mogucnost da igra protiv Lestera ako je suditi po manageru....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2011, 19:59

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 jan 2011, 20:02

Jedna od najboljih stranica koja pokazuje sve utakmice na tv satelitskim kanalima!
Izaberes sta te zanima i vidis mozes li to gledati, tj., imas li doticni kanal :mrgreen:
http://liveonsat.com/index.html

Evo bit ce man .c na BHT http://liveonsat.com/LJ_foot_b_epl_only.php

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.