Rekonstrukcija stadiona u BiH

Asimetric
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Asimetric » 24 feb 2019, 19:53

Lik je napisao/la:Jel mi može neko od Rođenih odgovoriti, jel ima kakav plan za gostujuću tribinu i da li je ono zemljište vaše gdje se ona nalazi ?
Ona tribina gdje su prije gosti bili je srušena i ograđen je određeni prostor koji sada pripada Veležu nekih 15 metara od terena.
Plan da gostujući navijači kad uđemo u PL budu na centralnoj tribini u ograđenom prostoru.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 24 feb 2019, 20:13

Asimetric je napisao/la:
Lik je napisao/la:Jel mi može neko od Rođenih odgovoriti, jel ima kakav plan za gostujuću tribinu i da li je ono zemljište vaše gdje se ona nalazi ?
Ona tribina gdje su prije gosti bili je srušena i ograđen je određeni prostor koji sada pripada Veležu nekih 15 metara od terena.
Plan da gostujući navijači kad uđemo u PL budu na centralnoj tribini u ograđenom prostoru.
Hvala na odgovoru, nadam se da će i taj dio će doći na red kad se ovo ostalo sve završi. :salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 feb 2019, 23:17

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 27 feb 2019, 16:56

http://****.ba/trening-centar-u-zeni ... nog-polja/
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović razgovarao je danas o više tema s delegacijom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, koju su sačinjavali generalni sekretar Adnan Džemidžić, sekretar Izvršnog odbora Nihad Hodžić i direktor Trening centra Zenica Alija Porča.

Na radnom sastanku sekretar Izvršnog odbora Hodžić informisao je gradonačelnika Kasumovića o dosad urađenim aktivnostima po pitanju proširenja kapaciteta Trening centra, a predstavljeno je i idejno rješenje proširenja, saopćeno je iz Grada Zenica.

Kasumović je naglasio važnost ovog projekta, posebno za treniranje mladih sportista.

“Izgradnja Trening centra koji predstavlja zajednički projekt NS BiH i Općine Zenica se pokazala kao pun pogodak. Gradska uprava želi nastaviti u tom smjeru”, istakao je gradonačelnik Kasumović.

Sagovornici su se složili da je neophodno intenzivirati pitanje rješavanja imovinsko-pravnih odnosa s vlasnicima parcela koje se nalaze u obuhvatu planiranog proširenja.

Tokom sastanka razgovarano je o održavanju stadiona Bilino polje, te organizaciji kvalifikacionih reprezentativnih utakmica koje se igraju na ovom stadionu.

Delegacija Nogometnog saveza BiH ukazala je na potrebu dobre koordinacije predstavnika NK Čelik Zenica i Nogometnog saveza s ciljem besprijekorne organizacije predstojeće utakmice BiH sa Grčkom.

“Igranje reprezentativnih utakmica na stadionu Bilino polje je od izuzetne važnosti za Zenicu. Što se tiče same pripreme uslova i organizacije kvalifikacionih utakmica imate punu podršku Gradske uprave”, kazao je Kasumović.

Nezaobilazna tema bilo je i proširenje kapaciteta južne tribine stadiona Bilino polje. U planu je nastavak aktivnosti u vezi s izborom najboljeg idejnog rješenja.

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 28 feb 2019, 14:48

slika

Evo Vrapcica iz drugog ugla,prelijepo izgleda samo mene zanima hoce li se micati ovi stubovi na tribini koji trenutno kao drze krov ?

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 28 feb 2019, 14:51

JaskoBiH je napisao/la:slika

Evo Vrapcica iz drugog ugla,prelijepo izgleda samo mene zanima hoce li se micati ovi stubovi na tribini koji trenutno kao drze krov ?
I ja se to pitam stoje odavno ovako, ali koliko vidim nisu prefarbani u crveno pa je moguće da su tu još privremeno...

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 28 feb 2019, 23:55

ima li jos slika iz drugih uglova, iz daljine, nemam predstavu kako sad stadion izgleda cjelokupan
Zarathustra

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 01 mar 2019, 14:19

Nema silka ali evo video ima različitih kadrova, može ti poslužiti :)

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 mar 2019, 15:13

JaskoBiH je napisao/la: Evo Vrapcica iz drugog ugla,prelijepo izgleda samo mene zanima hoce li se micati ovi stubovi na tribini koji trenutno kao drze krov ?
Naravno. Krov još nije završen pa zato. Još jednom, svaka čast upravi Veleža.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 mar 2019, 15:15

Prvi i trenutno jedini stadion u BiH. :salut:
slika

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 mar 2019, 15:21

Samo da se pridružim hvalospjevima Rođenima i Veležu. Golemo je bilo šta u ovoj državi i okruženju uraditi na ovom planu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 mar 2019, 16:33

Memara je napisao/la:Prvi i trenutno jedini stadion u BiH. :salut:
slika
Jel ova na preklop na stadionu Veleza ili na Hasetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 mar 2019, 17:06

https://i.postimg.cc/vZgSNGV5/IMG-64cd5 ... da73-V.jpg
Slika od prije 3 godine :lol:
slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 mar 2019, 17:35

anonymousHD je napisao/la: Slika od prije 3 godine :lol:
slika
Mislio sam na jednu sasvim običnu tribinu za navijače. Na Bilinom je samo u VIP sektoru tako da to nije isto.

@svrakino1921 Velež :salut:
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 01 mar 2019, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 mar 2019, 17:35

Asimetric je napisao/la:

Nema silka ali evo video ima različitih kadrova, može ti poslužiti :)
nisam ni znao da je ovo okolo sada ovako sredjeno, ima li ovde prostora za novu tribinu da se napravi?

ako ima, ovo je jako jako perspektivan stadion

stolice i reflektori ce ovdje jos dodatno promijeniti dojam, kada idu na ovu veliku?
Zarathustra

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 01 mar 2019, 17:52

slika
Jesu ovo stigle stolice za tribinu ili si ti nesto izguglao ?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 mar 2019, 21:07

Memara je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la: Slika od prije 3 godine :lol:
slika
Mislio sam na jednu sasvim običnu tribinu za navijače. Na Bilinom je samo u VIP sektoru tako da to nije isto.

@svrakino1921 Velež :salut:
Hvala prijatelju

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 02 mar 2019, 16:40

Pozz ljudi vidim velez se polako kuci i bas mi je drago al imam jedno pitanje za mostarce ili one koji su dobro upuceni u situaciju oko stadiona Bijeli brijeg. Iz kojeg razloga se velezu ne dopusta da igra na tom stadionu. Razumijem da je stadion posle rata otet i dat zrinjskom ali ne razumijem zasto velez ne moze dobiti dopustenje bar da igra na tom stadinu kao sto je to bio slucaj u vise gradova gdje su na jednom stadionu igrala dva kluba, primjer danas u Tuzli stadion je" navodno "slobodin al nije problem sto na njemu igra i Tuzla c. Znam da je dole situacija komplikovana i da velez danas i ne bi igrao na tom stadionu i da mu dozvole al eto ako neko ima nekih informacija oko toga bilo bi lijepo da nam razjasni.

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 02 mar 2019, 18:09

JaskoBiH je napisao/la:Pozz ljudi vidim velez se polako kuci i bas mi je drago al imam jedno pitanje za mostarce ili one koji su dobro upuceni u situaciju oko stadiona Bijeli brijeg. Iz kojeg razloga se velezu ne dopusta da igra na tom stadionu. Razumijem da je stadion posle rata otet i dat zrinjskom ali ne razumijem zasto velez ne moze dobiti dopustenje bar da igra na tom stadinu kao sto je to bio slucaj u vise gradova gdje su na jednom stadionu igrala dva kluba, primjer danas u Tuzli stadion je" navodno "slobodin al nije problem sto na njemu igra i Tuzla c. Znam da je dole situacija komplikovana i da velez danas i ne bi igrao na tom stadionu i da mu dozvole al eto ako neko ima nekih informacija oko toga bilo bi lijepo da nam razjasni.
.
.

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 02 mar 2019, 20:35

JaskoBiH je napisao/la:Pozz ljudi vidim velez se polako kuci i bas mi je drago al imam jedno pitanje za mostarce ili one koji su dobro upuceni u situaciju oko stadiona Bijeli brijeg. Iz kojeg razloga se velezu ne dopusta da igra na tom stadionu. Razumijem da je stadion posle rata otet i dat zrinjskom ali ne razumijem zasto velez ne moze dobiti dopustenje bar da igra na tom stadinu kao sto je to bio slucaj u vise gradova gdje su na jednom stadionu igrala dva kluba, primjer danas u Tuzli stadion je" navodno "slobodin al nije problem sto na njemu igra i Tuzla c. Znam da je dole situacija komplikovana i da velez danas i ne bi igrao na tom stadionu i da mu dozvole al eto ako neko ima nekih informacija oko toga bilo bi lijepo da nam razjasni.
Sam si sebi odgovorio i ne znam šta se ima uopšte potezati ta priča. I da ih mole da igraju tamo, ne bi igrali. I da može, nema potrebe stvarati tenziju, problem, da utakmica Velež-Čapljina bude utakmica visokog rizika. Treće, stadion je bezveze i evo nek ovi u Vrapčićima stave reflektore, bolji je od BB.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.