Svoje radno vrijeme poceo si sa prvim postom u 8h, vidjecemo do kad radis veceras

Svoje radno vrijeme poceo si sa prvim postom u 8h, vidjecemo do kad radis veceras
24/7...dejavu je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:22Svoje radno vrijeme poceo si sa prvim postom u 8h, vidjecemo do kad radis veceras**** je nedjelju raditi, izdrzi
![]()
Ma nisu.....Zip je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:2824/7...
Nego, jesu li ti cestitali vlasnici ovog foruma na stazu?
Mozda bi te vise cjenili na anamo onom ?![]()
Lakse cemo sa vama igrati ja mislim, pogotovo sto se Radovac vraca, danas ce biti mrtav vezni red
Dobro drug,kako ti kazes...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:07Lakse cemo sa vama igrati ja mislim, pogotovo sto se Radovac vraca, danas ce biti mrtav vezni red
Da me ne shvatis pogresno, ne mislim da smo mi tu negdje po kvaliteti ali mi ne znamo igrati protiv ekipa koje igraju bunker. Uvijek igramo lakse kada se igra otvoreno pa ko kogaVanja8 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:11Dobro drug,kako ti kazes...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:07Lakse cemo sa vama igrati ja mislim, pogotovo sto se Radovac vraca, danas ce biti mrtav vezni red![]()
Sve pet drug...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:14Da me ne shvatis pogresno, ne mislim da smo mi tu negdje po kvaliteti ali mi ne znamo igrati protiv ekipa koje igraju bunker. Uvijek igramo lakse kada se igra otvoreno pa ko kogaVanja8 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:11Dobro drug,kako ti kazes...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:07
Lakse cemo sa vama igrati ja mislim, pogotovo sto se Radovac vraca, danas ce biti mrtav vezni red![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 13 gostiju.