zeljkobacinski1993 je napisao/la:Deste raja, ovo mi je prvi post nisam do sada pisao al kako vidim niko iz Banjaluke ne pise pa eto cisto da se zna da i nas ima zivihu subotu ce Borac uzeti sigurno to prvo da naglasim :PPP e sad sto se tice stadiona naseg i popunjenosti to je u mnogome krivo sto nam je skoro citav grad Zvezda-Partizan i ****, al ono sta je mene bas nako potreslo hajd razumijem ljudi navijaju pa neka i navijaju al kad vidim da medju nasim navijacima ima ih koji navijaju za Zvezdu-Partizan ja bi njima glave odsjeko matere mi :S neko je gore stavio post nesto ''kad nema Zvezde uvijek ste s Borcem'' i to je apsolutno tako i kad dodje Zvezda u Banjluku(a dolazi skoro svake godine) e tad bude vise ljudi nego sto je bilo kad je Borac igrao evropu ove godine i mi je stvarno bzvz...... jedino se nadam da ce uspjeti onaj slogan '' ocistimo grad od Zvezde i Partizana-cuvajmo okolinu'' :DDDDD dace Bog :DDDDD
Brate , dobro dosao ti nama ...
Ja i ti se poznajemo sa Sportski portal borca , i tako odma da ti kazem da ima nas i nije tacno da je tema zapustena , vidis da smo poslije zelje i sarajeva najpopularniji