odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Mašna se nosila u 19. stoljeću, u 20. stoljeću, nosi se danas i nosit će se i u 29. stoljeću ako je i tada bude imao ko nositi, ali eto u Bosni si pede.rčina ako istu obučeš na vjenčanje. Svašta.
Kažem ja, mi smo napredni.
Kažem ja, mi smo napredni.
Šta fali mašni ?
U Bosni si **** ako u jakni imaš maramice!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja sam pitao za mašne znači da je meni upućeno.Neutral je napisao/la:Nije, nego je upućeno ovim kvazi pede.rčićima koji savjete daju o nekoj modi, a zapravu su najveće fukare ala "beskućnici" kada ih live vidiš.
On mi našao stavljati glumce, holy shit.
Zamoliću te tzv modni guro da me ne citiraš, davno bi bio na listi gnjavatora, ali tu ne mogu staviti modove. Ubuduće ne čitam tvoje replike. A taj pokušaj "šuka" pokazuje samo o kakvom se papku zapravu radi
Svako dobro asslicker koji te poznaje od prvog posta
Kakve veze ima što je neko obučen kao beskućnik a dijeli savjete ? To se neko ne može razumjeti u modu, a da nažalost nema novaca da se oblači onako kako bi htio ?
Ne kontam šta je pogrešno u mašni ? Svi na svijetu furaju mašnu , ali eto ispao bih gej ako je stavim na vjenčanju

Pitao sam koja boja mašne bi mi išla uz košulju i odijelo ali eto mora se naći neko da pametuje zbog tog pitanja
Ma de ba ko ozbiljno shvata ovog strebera i kompleksasa !?
EDIT:
On nekom govori da izgleda kao beskucnik, nek si ti maneken. Frajer koji se u sve miješa i u sve se razumije a kad se provali i kad mu neko kaze da nije u pravu onda ga stavi na listu gnjavatora kojom on prijeti kao da nekog boli qrac hoce li on citati njegove postove ili ne. Buraz spusti se malo na zemlju i ne budi dosadni streber koji je pokupio svu pamet svijeta jer takve svi ismijavaju.
EDIT:
On nekom govori da izgleda kao beskucnik, nek si ti maneken. Frajer koji se u sve miješa i u sve se razumije a kad se provali i kad mu neko kaze da nije u pravu onda ga stavi na listu gnjavatora kojom on prijeti kao da nekog boli qrac hoce li on citati njegove postove ili ne. Buraz spusti se malo na zemlju i ne budi dosadni streber koji je pokupio svu pamet svijeta jer takve svi ismijavaju.
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 28 sep 2016, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo kravata i fes po potrebi 
Pogledajte rahmetli džentlmena sa mog avatara. To je taj akademski stil
Pa i Bozo Vreco bi ovo prozvao ped.erskim stilom 
Ali opet sa druge strane

"vama - vaša vjera, a meni - moja" Al-Kafirun, šesti ajet

Ali opet sa druge strane

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 28 sep 2016, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
High je napisao/la:U Bosni si **** ako u jakni imaš maramice!

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Incognito87
- Kontakt:
Takve ismijavaju u najboljem slučaju. Obično im se pucaju čvoke, tačevi, sefte pa čak i veoma često dobijaju nogu u dupe. Bilo bi lijepo kada bi se jedna takva opcija uvela i na forumu.mirzatele je napisao/la:Ma de ba ko ozbiljno shvata ovog strebera i kompleksasa !?
EDIT:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Neke tene za trčanje a nekad i casual, prijedlozi Sarajevo 

R. MustafaBosniacum Lilium je napisao/la:Samo kravata i fes po potrebi
Pa i Bozo Vreco bi ovo prozvao ped.erskim stilom
Ali opet sa druge strane

http://www.underarmour.eu/de-at/herren- ... 81998.htmlZiggs je napisao/la:Neke tene za trčanje a nekad i casual, prijedlozi Sarajevo
100% sportski i krajnje opušten potpis
Gdje je najbolje kupit zimsku jaknu do 100-150 km? 
Ovako nesto

Ovako nesto
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nego, pusti to -> trebaju mi savjeti. Ako ti nije belaj, da pomogneš, kako meni, tako i ostatku svijeta.Donnie Darko je napisao/la:Kažem ja, mi smo napredni.

S čim kombinovati?
I, da, na koju stranu furati ovaj komad veličanstvene, alfamužjačke odjeće? Možda bolje da je na desnoj strani neg' na lijevoj. Ono, znaš da je lijevo rezervisano za đavola. Pitao bih ovog pećinskog čovjeka, al' bojim se da me ne pogodi toljagom (alfamužjačkom, dakako).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:
Pa dobro, ako će slušati tebe, može komotno u trenerci i sa istaknutim polumjesecom i zvijezdom.![]()

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zna li ko gdje se mogu nabaviti duboke cipele iskljucivo za jesen (kiša, bljuzga) 

5 times champions of Europe. #YNWA
Reći ću Fatmiru da i o tom malo egleniše.Kawhi je napisao/la:High je napisao/la:U Bosni si **** ako u jakni imaš maramice!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Office shoes, uvjerljivo najbolji izbor, u Retru isto ima finih modela.Escobar je napisao/la:Zna li ko gdje se mogu nabaviti duboke cipele iskljucivo za jesen (kiša, bljuzga)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Incognito87
- Kontakt:
**** su oni koji nose mašne i u jakni imaju maramice! 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.