On voliiii sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Dinoo Selimović jedan je od NAS . E moj Dino komplekse im nabijasfarukzidane je napisao/la:On voki sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Nemanja BILBIJA jedan je od NAS![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Suki46 je napisao/la:On voliiii sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Dinoo Selimović jedan je od NAS . E moj Dino komplekse im nabijasfarukzidane je napisao/la:On voki sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Nemanja BILBIJA jedan je od NAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dino se bas odvalio
Pyro is not a crime !
Sutra u obilazak komsinica, da iskreno priznaju kakvog su okusa vlastita *uda 
U novi boj ...
Samo naprijed bordo bijeli, grmi cijeli stadioni uz tebe su tvoje Horde ti si opet SAMPIONNNNNN !!!!!!!!!! NA NA NA NAAAAAAA
-
farukzidane
- Kontakt:
On voli sarajvoooooooooo...pravi je hordas...Abdulah Ibrakovic....jedan je od nasSuki46 je napisao/la:On voliiii sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Dinoo Selimović jedan je od NAS . E moj Dino komplekse im nabijasfarukzidane je napisao/la:On voki sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Nemanja BILBIJA jedan je od NAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
On voliii sarajvooooooo .. praviii jee hordasss ... Haris Duljević ... jedan je od nasfarukzidane je napisao/la:On voli sarajvoooooooooo...pravi je hordas...Abdulah Ibrakovic....jedan je od nasSuki46 je napisao/la:On voliiii sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Dinoo Selimović jedan je od NAS . E moj Dino komplekse im nabijasfarukzidane je napisao/la:On voki sarajvoooooooo.....pravi je hordassssss...Nemanja BILBIJA jedan je od NAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
posto i njega komsinice jakooooo jakoooooo mrze....a i on laganoooooo nabija komplekseeeee...akb..slijedi jos zesce k...nje
![]()
![]()
![]()
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
farukzidane
- Kontakt:
On voliii sarajvooooooo .. praviii jee hordasss ... Cimirot Gojkoooooo ... jedan je od nas
:njanjanja a tek njega kad napravi ubjedljivoooo najveciiiiii transfer u premier ligi:

Zadnja izmjena: farukzidane, dana/u 31 maj 2015, 02:33, ukupno mijenjano 2 puta.
On voliii sarajvooooo ..... praviii jjeee hordasss.... Vincent Tan... jedannn je od nasss

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
farukzidane
- Kontakt:
Suki46 je napisao/la:On voliii sarajvooooo ..... praviii jjeee hordasss.... Vincent Tan... jedannn je od nasss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imal snikma ??? :O
On voliii sarajvooo .... pravii je hordasss ....... Leonnn Benkooo ... jedannnn je od nass
A saddd Adioooo ..... A saddd Adioooooo
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
farukzidane
- Kontakt:
On voli sarajvoooooooooo pravi je hordasss.....Velkoski Krste...jedan je od nas.....Suki46 je napisao/la:On voliii sarajvooo .... pravii je hordasss ....... Leonnn Benkooo ... jedannnn je od nass![]()
![]()
![]()
![]()

Sta kazu?Dolazi tek 6.juna?
Vedooooo hvala!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: fanaticoszg i 6 gostiju.