17 utakmica u NBA, 5 golova 3 asist.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Jel koji triple-double zabilježio do sad?
Cuva Kun snagu za kad bude potrebno.
Nadošo je Rahimaga evo četvrta sezona već kako igra na WC nivou, nije to jučer bilo... jeste, ćelavi ga je napravio nema šta.let3 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:29Nisam ja nadošo, vec SterlingPep od njega napravio igraca, treba to reci.
Mada ce ga citav život pratiti onaj promašaj protiv Lyona. jbg
Ali Bodi brate, Foden ce vrlo brzo postati glavni igrač Citya. Možda još jednu godinu ce Kevin biti glavni baja u raji i onda mali preuzima.
Dalje
to je istina, al sere mi se od ovakvih sezona kad jedan tim odskače iznad svih, postala je ko Bundesliga u kojoj Bayern dominira, i eto La Liga u kojoj Atletico kontroliše stvar, bar su Francuzi za sad zanimljiviji, zato je Serie A najuzbudljivija u kojoj se tri tima bore za titulu
Bori se i Mančesta za titulujolicnikola je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:44to je istina, al sere mi se od ovakvih sezona kad jedan tim odskače iznad svih, postala je ko Bundesliga u kojoj Bayern dominira, i eto La Liga u kojoj Atletico kontroliše stvar, bar su Francuzi za sad zanimljiviji, zato je Serie A najuzbudljivija u kojoj se tri tima bore za titulu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.