Incognito87 je napisao/la:**** su oni koji nose mašne i u jakni imaju maramice!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Incognito87 je napisao/la:**** su oni koji nose mašne i u jakni imaju maramice!
Casual i trčanje ne idu baš zajedno, ali od tena koje mi se doimaju trkačkim a viđam ih po gradu mi se dobrim čine Adidas Cloudfoam, Sport Life ih ima, a vjerovatno i Sport Vision online jeftinije..Ziggs je napisao/la:Neke tene za trčanje a nekad i casual, prijedlozi Sarajevo
Incognito87 je napisao/la:ili se ovako istrese, maramice su za ****!
Kontaš li ti ljude što pišaju i seru u wcu?Incognito87 je napisao/la:ili se ovako istrese, maramice su za ****!
Puma je napisao/la:
Ovaj factcool??Bosniacum Lilium je napisao/la:Merhaba braćo Srbi. Oni su me natjerali da kupujem odjeću i obuću preko neta
Ne, sportvisioncoala je napisao/la:Ovaj factcool??Bosniacum Lilium je napisao/la:Merhaba braćo Srbi. Oni su me natjerali da kupujem odjeću i obuću preko neta
Hmm mislim da ne s obzirom da im je distribucioni centar u Sarajevu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne, sportvisioncoala je napisao/la:Ovaj factcool??Bosniacum Lilium je napisao/la:Merhaba braćo Srbi. Oni su me natjerali da kupujem odjeću i obuću preko neta![]()
Mislio sam nesto naruciti sa ovog factcool, znam da je sve korektno. Samo ne znam da li moram platiti carinu i postarinu
https://www.sportvision.ba/patike/38007 ... e-clean-vscoala je napisao/la:Tacnije ovo trazim..
Adidas advantage clean.
Znate li gdje u gradu mogu da se kupe??
Sto se tice sportvisiona, samo se registrujes, upises podatke koje traze i to je to, mozes narucivaticoala je napisao/la:Hmm mislim da ne s obzirom da im je distribucioni centar u Sarajevu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne, sportvisioncoala je napisao/la: Ovaj factcool??![]()
Mislio sam nesto naruciti sa ovog factcool, znam da je sve korektno. Samo ne znam da li moram platiti carinu i postarinu
De reci malo detaljnije o narucivanju sa sportvisiona, ja bi htio neke patike mozda sad dok su jeftinije
Vidjecemo kakve ce cijene biti, daj Boze da budu makar blizu kao u evropskim outletima, moglo bi se sljedeci vikend fino obnoviti ako tako budePuma je napisao/la:
Nema carine, a postarinu placas par maraka pouzecem sa robom, pise to negdje na stranici...Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne, sportvisioncoala je napisao/la:Ovaj factcool??Bosniacum Lilium je napisao/la:Merhaba braćo Srbi. Oni su me natjerali da kupujem odjeću i obuću preko neta![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.