Dobar bi Lass bio a nije toliko ni star 26-27 god. medutim ta pozicija playmakera je bitnija a tu se jos niko ne spominje. Ima li kakvih kontakta sa tim holandanima
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: AC Milan
Hahah joj Sulje pa zar nije nista sa strane u stek za crne dane
Dobar bi Lass bio a nije toliko ni star 26-27 god. medutim ta pozicija playmakera je bitnija a tu se jos niko ne spominje. Ima li kakvih kontakta sa tim holandanima
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sto se tice holandjanina u posljednje vrijeme nema bas puno informacija u vezi njega i milana il' bar ja nisam naisao na te informacije.
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
...
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 28 jun 2012, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ajde @baresi malo zezancije nije na odmet sta si se odmah upalio
Nego ja bih mu dao neku novcanu kaznu ne smanjenje plate mislim da je to prestrogo, ali i ovo je dobra prilika da se srezu jos malo plate a ne vjerujem da bi se on bunio ipak je sam sebi kriv.
Nego ja bih mu dao neku novcanu kaznu ne smanjenje plate mislim da je to prestrogo, ali i ovo je dobra prilika da se srezu jos malo plate a ne vjerujem da bi se on bunio ipak je sam sebi kriv.
Alessandro Del Piero !
...
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 28 jun 2012, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ovo sam nasao na fejsu, mislim da se radi o grupi ac milan srbija ili tako nesto i bilo mi pravo sega kontam nije admin toliko retardiran da sam izmisli pricu. 
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- IlPrincipe
- Kontakt:
To je šuplja priča, ja čito neki dan na milannews.it gdje je Muntari izjavio da prihvata krivicu i da se slaže sa smanjenjem plate. To što si ti postavio ima samo na acmilanserbia.com koga vode djeca.
Zanimljivo
T. Silva je jednostavno ''nestao'' sa prve stranice gdje je bio zajedno sa Nocerinom, Boatengom, Ambrosinijem i Ibrom.. Jeli to samo slucajnost ili nas Milan zeli vec naviknuti na to da on vise nije sa nama... procjenite sami
http://store.acmilan.com/it/?ga_campaig ... ce=MilanAd" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo
T. Silva je jednostavno ''nestao'' sa prve stranice gdje je bio zajedno sa Nocerinom, Boatengom, Ambrosinijem i Ibrom.. Jeli to samo slucajnost ili nas Milan zeli vec naviknuti na to da on vise nije sa nama... procjenite sami
http://store.acmilan.com/it/?ga_campaig ... ce=MilanAd" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rastafarian
- Kontakt:
The 2011-2012 ends on Saturday, June 30, the 16th at Milan for Massimo Ambrosini. The club captain is set to venture into his 17th season with the Rossoneri. He has won seven trophies in Italy and five International titles.
MILAN – In 10 days, Massimo Ambrosini, who has just returned from the Tanka Village Milan Workshop, will experience his 17th summer training camp with the shirt of Milan, the third as undisputed captain.
Ambro has accumulated 464 appearances in official Milan matches, scoring 36 goals.
The Rossoneri captain has won 12 titles.
In Italy, he has won seven: four league titles, two Italian Super Cups, one TIM Italian Cup.
In Europe and the world, he has won five: one World Cup for Clubs, two Champions Leagues, two UEFA Super Cups.
Svaka čast, gromada od fudbalera.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Ljudi ima li kakvih novosti , mozda Mudingayi dodje da igra DMF ,ovi Italijanski velikani zaista propadaju kao sto su Inter ,Milan i Roma, jedino je Juventus poceo odlicno raditi kod njih nema krize izvuce ih ovaj novi stadion a koliko ce im tek koristiti i naredne godine kada na njemu budu utakmice Lige Prvaka ,Milan zaista treba nesto poceti raditi jer samo dovodimo slobodne igrace ili na pozaajmicu pa daj iskrcaj vise tih 30-tak miliona isplatice se bolan za koju godinu ,ko cce nam drzat vezu naredne sezone Mudingayi, Montolivo,Nocerino i Boateng trenutno ova sredina je jako daleko od one koju imaju Barca,Bayern,Real,City(samo sto neznaju iskoristiti igrace),pa cak i Arsenal........
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Navodno ce Diarra doci za 4 miliona i i platu od 2.5 plus bonusi od 0.3......
- IlPrincipino
- Kontakt:
ako bude tako to je odličan posao...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
dje to procita ?Warrick je napisao/la:Navodno ce Diarra doci za 4 miliona i i platu od 2.5 plus bonusi od 0.3......
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Skymeho-medo je napisao/la:dje to procita ?Warrick je napisao/la:Navodno ce Diarra doci za 4 miliona i i platu od 2.5 plus bonusi od 0.3......to bi bilo odlicno
Naravno da bi bilo odlicno hehehehe,i navodno ce Galliani pokusati dovuci do kraja prelaznog roka ili Kaku Ili Teveza i Robinho ce biti prodat,eh eto malo spekulacija hehehhehe,ma ko ce mu ga znati sta Ćelo muti,u ponedjeljak je valjda sastanak sa Silvinim agentom oko novog ugovora,nije jos gotova saga bice jos naglabanja i preklapanja oko toga,braćo Milanisti biće ovo predugoooooooooo ljeto.
Poznajem admine od blogova ac milan srbija i bih, mogu ti reci da su to sve momci preko 18 godina.IlPrincipe je napisao/la:To je šuplja priča, ja čito neki dan na milannews.it gdje je Muntari izjavio da prihvata krivicu i da se slaže sa smanjenjem plate. To što si ti postavio ima samo na acmilanserbia.com koga vode djeca.
Zanimljivo![]()
http://store.acmilan.com/it/?ga_campaig ... **=MilanAd" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok suplja prica, ja to nisam znao i sta sada?
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
glupo je što izmišljaju i dodaju npr. da je molio da mu ne smanje platu i da se poredio sa flaminije i mexesom ili sa kime već
i još kao fanovi milana ismijavaju klub na ovaj način. to mi ne ide u glavu. sigurno je da lupaju takve gluposti kako bi blog/site bio što posjećeniji.

MERKEL: "I've signed a contract with Genoa until 2016."

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Moram priznati da sam i ja naivno nasjeo na ovaj naslov i citavu pricu, valjda zato sto ne kontam da neko zdrav moze samo tako izmisliti pricu i siriti dezinformacije. 
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja se Boga mi brinem oko ovoga ... Ovdje ima T.Silva a od neki dan na oficijalnoj stranici ga nema

Nastavak dole na linku nema T.Silve
http://store.acmilan.com/it/?ga_campaig ... **=MilanAd" onclick="window.open(this.href);return false;

Nastavak dole na linku nema T.Silve
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

počela izgradnja novog travnjaka.
opet se spominje veloso. nešto sam ubijeđen milan dovodi teveza i velosa do kraja. zapamtite ovo dobro
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
opet ja...
ne provociram niti šta..samo da kažem da je Sky neki dan objavio da je Veloso vrlo blizu Dinamo Kijeva...
ne provociram niti šta..samo da kažem da je Sky neki dan objavio da je Veloso vrlo blizu Dinamo Kijeva...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ma kakav Veloso nevjerujem da ce on doci mada ne bi bio los na toj poziciji DMF , a nece vjerovatno ni Tevez doci jedino ako ode koji napadac od ovih trenutno sto ih imamo onda Tevez dolazi .
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.