neka ba raje preko ograde,kolko sam se ismijala prosli put kad su se poceli nabijati na one siljke

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ovdje se slazem sa tobom upotpunosti. Upravu si za Partizan, cisto jer nemaju prave konkurencije, i bili su sami sebi najveci neprijatelji kao sto sam kazes za nas, a pretezno su derbije gubili kao sto sam ja istakao ranije jer su fulali nemoguce.pratio sam partizan u 4-5 mečeva ove sezone i mogu ti reći da je bilo dosta patnje (radnički x2, np, užice)... ali imaju mladu jako ekipu i opet uspjevaju biti prvi, zvezda je ove godine bljesnula mislim prije svega kiksevima partizana u drugom dijelu sezone no to ne umanjuje njihove pobjede i zalaganje...
mi smo sami sebi ove godine bili najveći neprijatelji, uvuklu se pitarluka i njihove priče među raju što je donijelo negativnu atmosferu i manji broj navijača... naravno da smatram da imamo i dalje najbolji kolektiv i da to nije slučajnost, ali opet amar je najviše zaslužan, jel misliš da bi bili šampioni drugu godinu zaredom da je na klupi simo krunić ili neki drugi klaun
Ma lako, agencije imaju onu ogradu što su stavljali na derbiju ili što se ograđuje na koncertima i nek je stave nakon što se završi tekma i da proslavimo ko ljudi zajedno sa igračima...zeljo4life je napisao/la:Ama nije to nikakvo razvaljivanje svega pred sobom...ok raja skinu mrezu,i to je po meni ok,draga uspomena,znam puno ljudi koji nose oko vrata taj komadic mrezeVedad87 je napisao/la:Baš sam i ja o tome mislio. Ono divljanje na ulasku u teren. Isto neki vašar. Ja sam tad sjediozeljooooo je napisao/la:Već zamišljam subotu kako navijači ulijeću na teren skaču po prečkama, kidaju mreže i otimaju od igrača dresove na silu, kao što je bilo u prošlom prvenstvu protiv Kozare, ne znam šta je to kome merak uništavati imovinu našeg Želje.
na tribini i čudio se. Ok je uletiti u teren, ali razvaljivati sve pred sobom...nek raja sidze na teren,samo da ne skacu po onom podiju kada igraci dizu pehar i sve ce biti ok.Neka brate nekako ograde onaj mali dio za pehar...
Da,bilo bi najbolje da bude na zapadu,sa tim bi se rijesili svi problemi...terabajt je napisao/la:Meni prosle godine se nije svidio samo ono dizanje pehara pa prije su ga neki navijaci uzeli u ruke nego nasi igraci. Pa udju jedno pa se onda mole da izadju da se sve postavi ovo ono. Treba kakvu ogradu iznijeti ili da dodjela pehara bude na zapadu na tribini da ne mogu gore doci treba o tome razmisliti ako je to moguce.
maloprije ti napisah, dva kluba imaju ogromnu posjetu za ove uslove, imali bi još dva sigurno, da nije problema sa mamićem, odnosno međusobnih problema navijača partizana, također navijači rada, rijeke, vojvodine, radničkog, ofk-a itd klubova imaju svoje navijače, koji možda dolaze i u većem broju nego što to dolaze manijaci na Željine utakmice, da smo u gov.nima k'o hajduk i zvezda više bi nas dolazilo sto posto, nešto kao fazon da pokažemo koliko volimo Želju, kupite kartu, pomozite klubuciza je napisao/la:u sustini kad pogledas posjeta jest slabija,ali ne toliko drasticno,s obzirom na regiju pa cak ni kod ostalih klubova u ligi ne samo Zelje kao prvaka,malo je svi bi vise al jbg tako je pad je svugdje tako i ovdje,u regiji dva kluba imaju posjetu ostalo slabo ,kod su prosjek od 4,5 milja ,uz derbi koji dobaci na 15,i to jeto,samo je steta da ovaj derbi ove sezone izmedju zelje i sarajeva nije privukao vise jer je imao sve predispozicije,kako navijacki ,tako i rezultatski,u zadnjih ihi hi godina ali eto.
brate bili ste u go*** ko i svi u premier ligi do unazad 4 godine,pa je posjeta bila ili ista ili slabija,ta dva kluba imaju publike konstantno i prije problema i poslije,ali oni su izgradili klut od kluba koji postoji dugi niz godinaplavetniloo je napisao/la:maloprije ti napisah, dva kluba imaju ogromnu posjetu za ove uslove, imali bi još dva sigurno, da nije problema sa mamićem, odnosno međusobnih problema navijača partizana, također navijači rada, rijeke, vojvodine, radničkog, ofk-a itd klubova imaju svoje navijače, koji možda dolaze i u većem broju nego što to dolaze manijaci na Željine utakmice, da smo u gov.nima k'o hajduk i zvezda više bi nas dolazilo sto posto, nešto kao fazon da pokažemo koliko volimo Želju, kupite kartu, pomozite klubuciza je napisao/la:u sustini kad pogledas posjeta jest slabija,ali ne toliko drasticno,s obzirom na regiju pa cak ni kod ostalih klubova u ligi ne samo Zelje kao prvaka,malo je svi bi vise al jbg tako je pad je svugdje tako i ovdje,u regiji dva kluba imaju posjetu ostalo slabo ,kod su prosjek od 4,5 milja ,uz derbi koji dobaci na 15,i to jeto,samo je steta da ovaj derbi ove sezone izmedju zelje i sarajeva nije privukao vise jer je imao sve predispozicije,kako navijacki ,tako i rezultatski,u zadnjih ihi hi godina ali eto.
@ DzoleZeljo ja sumljam da tvoje svatanje ustvari nije pravo svatanje i ne prestavlja pravi odnos snaga koji može da kulminira i jednom zavjek pokosi tvoje abnormalne tvrdnje svezi povecavanja cjene ulaznica, jer da je tvoje svatanje pravo svatanje to bi već jednom imalo učinak kakav do sada nije imalo nikada, svataš?
onda je do nas, što sam već i ranije napisao, mi smo blentav narod koji se brzo zasiti, nismo normalni sekunde, ali realnociza je napisao/la:brate bili ste u go*** ko i svi u premier ligi do unazad 4 godine,pa je posjeta bila ili ista ili slabija,ta dva kluba imaju publike konstantno i prije problema i poslije,ali oni su izgradili klut od kluba koji postoji dugi niz godinaplavetniloo je napisao/la:maloprije ti napisah, dva kluba imaju ogromnu posjetu za ove uslove, imali bi još dva sigurno, da nije problema sa mamićem, odnosno međusobnih problema navijača partizana, također navijači rada, rijeke, vojvodine, radničkog, ofk-a itd klubova imaju svoje navijače, koji možda dolaze i u većem broju nego što to dolaze manijaci na Željine utakmice, da smo u gov.nima k'o hajduk i zvezda više bi nas dolazilo sto posto, nešto kao fazon da pokažemo koliko volimo Želju, kupite kartu, pomozite klubuciza je napisao/la:u sustini kad pogledas posjeta jest slabija,ali ne toliko drasticno,s obzirom na regiju pa cak ni kod ostalih klubova u ligi ne samo Zelje kao prvaka,malo je svi bi vise al jbg tako je pad je svugdje tako i ovdje,u regiji dva kluba imaju posjetu ostalo slabo ,kod su prosjek od 4,5 milja ,uz derbi koji dobaci na 15,i to jeto,samo je steta da ovaj derbi ove sezone izmedju zelje i sarajeva nije privukao vise jer je imao sve predispozicije,kako navijacki ,tako i rezultatski,u zadnjih ihi hi godina ali eto.
@ DzoleZeljo ja sumljam da tvoje svatanje ustvari nije pravo svatanje i ne prestavlja pravi odnos snaga koji može da kulminira i jednom zavjek pokosi tvoje abnormalne tvrdnje svezi povecavanja cjene ulaznica, jer da je tvoje svatanje pravo svatanje to bi već jednom imalo učinak kakav do sada nije imalo nikada, svataš?
ne, ni blizu. pa imaju slike pobogu. pa ofkovaca nema više od par stotina ni na derbijima sa zvezdom i partizanom. rad nikad nije imao brojnost (jesu neke druge stvari koje nisu za ovog forumaplavetniloo je napisao/la:maloprije ti napisah, dva kluba imaju ogromnu posjetu za ove uslove, imali bi još dva sigurno, da nije problema sa mamićem, odnosno međusobnih problema navijača partizana, također navijači rada, rijeke, vojvodine, radničkog, ofk-a itd klubova imaju svoje navijače, koji možda dolaze i u većem broju nego što to dolaze manijaci na Željine utakmice, da smo u gov.nima k'o hajduk i zvezda više bi nas dolazilo sto posto, nešto kao fazon da pokažemo koliko volimo Želju, kupite kartu, pomozite klubuciza je napisao/la:u sustini kad pogledas posjeta jest slabija,ali ne toliko drasticno,s obzirom na regiju pa cak ni kod ostalih klubova u ligi ne samo Zelje kao prvaka,malo je svi bi vise al jbg tako je pad je svugdje tako i ovdje,u regiji dva kluba imaju posjetu ostalo slabo ,kod su prosjek od 4,5 milja ,uz derbi koji dobaci na 15,i to jeto,samo je steta da ovaj derbi ove sezone izmedju zelje i sarajeva nije privukao vise jer je imao sve predispozicije,kako navijacki ,tako i rezultatski,u zadnjih ihi hi godina ali eto.
Dolazi i starija raja, samo što su im živci slabiji. Yebo to prepucavanje. Željo je opet šampion.Oxidenks je napisao/la:@jugo
Sve si u pravu ali nisi nikako za pisanje i te glupe price koje se vrte stalno kao nekom treba hala. Prije 10 godina je ista situacija sa prostotom bila pa su stadioni bili pun, ovi ostali razlozi koje si naveo u pravo zbog toga starija raja ne dolazi. Psovanja je uvijek bilo i bice.
slazem se ... i ja stedim ko luda samo za tekmu da dodjem,jer kad ne odem hoce mi nesta bit ..to je jace od mene ![/quote]likusa je napisao/la:Joj sto ne mogu vako,kako moze bit puno 5 KM za ulaznicu,mora li se cugnut koja prije tekme svaka put. ako ja mogu 20 skuckat i iz Fojnice dolazit na tekme mozes i ti petaka pa kad bi oteo nekom hahah (sala)PlaviSaJUGA je napisao/la:Hajde ba ne pricaj gluposti cuj 5 KM ti puno ?? :O :OBuu je napisao/la:Realno i karte su skupe za one uvjete. Danas nije lahko izdvojiti 5-8-15 KM
Nemoj odigrati jednom kladionicu i nemoj popiti kafu i eto ti 5 maraka.
Bit ce tesko pogotovo sto su ovi dole sve podredili osvajanju kupa ,ako budu svi dali svoj maximum nesumnjam u uspjeh ,sto se tiče Urdinova on je u kobinaciji za sutrašnji meč.fsdghdsfs je napisao/la:Da je sutra jos taj Kup uzet' .Najmanji problem je kako to proslaviti . p.s.sta je sa Urdinovom,igra li sutra ?