sve stoji, ali opet kad imas ljubav prema necemu, nista nije skupoOTNYS_YNWA je napisao/la:E je*iga, ako hoćeš ekstra rezultate onda ti treba tri stoje mjesečne, za te neke suplemente, ishranu, teretanu da platiš itd. Skup sport, a nezahvalan.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
sve stoji, ali opet kad imas ljubav prema necemu, nista nije skupoOTNYS_YNWA je napisao/la:E je*iga, ako hoćeš ekstra rezultate onda ti treba tri stoje mjesečne, za te neke suplemente, ishranu, teretanu da platiš itd. Skup sport, a nezahvalan.
Jedan od njih ti je President...Dex je napisao/la:Ja u životu nisam vidio taj niskomasni, ako imaš link slike pa da vidim.
Ma ja samo meso jedem, a ono paštete, salame, fuj
Ne može kod mene mama posijat koliko ja mogu pojest graha i graška
Za dorucak ti je bolje da jedes jaja,jer ti treba brzi protein nakon sna,a mlijecni proizvodi pred spavanjeNarin je napisao/la:Onaj dijetalni (mladi) sir..Čuo sam da je pravo zdrav..Nisam to prije praktikovao,ali sada ću početi.
Inače svaki dan jedem mliječne proizvode za doručak i nekad večeru.Danas jaja i filete su bile za ručak,a inače najviše volim jesti grašak.Što se tiče graha,to je bilo na repertoaru u ponedjeljak i utorak.![]()
Jeste da nije tema ishrana,ali je usko povezana sa temom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.