sta bi znacilo da stagniramo? to sto smo imamo 10 bodova u jacoj skupini od vase?
to sto na euru nismo prosli grupu iako smo odigrali fantasticno? ne razumijem.i bih i hrvatska imaju isti borj bodova,ali eto hrvatska stagnira
niste mi jasni.izvukli bod u grckoj,a mi popusili i zbog toga ste bolji?
Joj stari jesi ti meni sega.
Covjece,sve je jasno, "vi" ste velesila,razvaljujete,idete na SP, Alen ce "sigurno" igrat za vas jer voli Croatiu vise nego i majku i oca. Samo si ti dos'o nama pacenicima da to iz Ljubuskog malo pojasnis jer ne znamo bas najbolje.
A sto se ovih ostalih tice (ono,sta mu mozemo ponudit i sl.), pa znatel vi sta je ponos Zemlje Tisućljetne, Tvrtkovo naslijeđe? Kakav vam je osjecaj pobudilo ono silovanje Rumuna prije dvije godine? Kad ljudi vode u 60.-toj,a ipak vide da moraju izgubit jer ovi momci su tako odlucili???
Cuj,sta mu ima ponudit???
Sta fali Pjanicu,Dzeki,Spahicu,Misimovicu???
Nemoj pisat gluposti.Ja u postu nisam nigdje napisao da smo mi velesila,već ne vidim kako to stagniramo? I u postu nigdje nisam napisao da će Alen igrat za nas.
Jeste Bahin profil 100% i kako vidim obecao je i on da ce razgovarati sa Alenom,ali poziva Osima i Susica da konkretno nesto ucine po tom pitanju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Adi_Zepce je napisao/la:Jeste Bahin profil 100% i kako vidim obecao je i on da ce razgovarati sa Alenom,ali poziva Osima i Susica da konkretno nesto ucine po tom pitanju.
sta on ima pozivati nekog baho je lopina i papak covjek samo da je dalje od repkee ha ja susit ce zvati igraca kad osjeti da je to potrebno i ja mu vjerujem a ovaj kvazi novinar neka je dalje od repke !!!
Adi_Zepce je napisao/la:Jeste Bahin profil 100% i kako vidim obecao je i on da ce razgovarati sa Alenom,ali poziva Osima i Susica da konkretno nesto ucine po tom pitanju.
sta on ima pozivati nekog baho je lopina i papak covjek samo da je dalje od repkee ha ja susit ce zvati igraca kad osjeti da je to potrebno i ja mu vjerujem a ovaj kvazi novinar neka je dalje od repke !!!
Koliki je novinar,papak ili lopvu ne bi zelio ulaziti,ali se slazem s njim da se nesto treba uraditi u vezi Alena.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
najbolje da odu sušić, osim, barbarez, bolić, baljić, kodro, džeko, spahić, pjanić, ibišević i begović u kakvom mini busu do zagreba i mole ga da zaigra za nas.
dijalog je napisao/la:najbolje da odu sušić, osim, barbarez, bolić, baljić, kodro, džeko, spahić, pjanić, ibišević i begović u kakvom mini busu do zagreba i mole ga da zaigra za nas.
mogu mu ga i obalit onako usput. kad se već ponižavaju neka idu do kraja
dijalog je napisao/la:najbolje da odu sušić, osim, barbarez, bolić, baljić, kodro, džeko, spahić, pjanić, ibišević i begović u kakvom mini busu do zagreba i mole ga da zaigra za nas.
mogu mu ga i obalit onako usput. kad se već ponižavaju neka idu do kraja
moustapha je napisao/la:Onda mozemo Amru i samu poslat. Ne treba joj niko.
ma kakva Amra,dovoljna je i ona mala sa Zizijevog avatara
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
vala onako iskreno ja bi je odmah zenio.samo ako je punoljetna i ako bi me htijela
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!