FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Slagerovi sljedbenici pozdravite vodju preko ku.rca 

A jes ga tebi Borac zabio cim toliko vices1987bl je napisao/la:sta je balusnice malo ste ljubomorni ..gdje su sada komentari borac zeljo 0-3 ..eto vam posrali smo vam se u po usta i razbili jos par faca ..bmk sto ce me admin banovat nek se i on napusi kurca obrezane picke..idemo dalje..nas je borac novi sampion..pozz za sve prave srbe a ne ove koji se ulizuju ovim obrezanim pickama.....AJ BORAC

@bsrs Rudar, Borac, Branitelj, sljedeci?

pobeda i nogometas ne idu nikako zajedno pabizopabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
axaxaxa ovo nemogui docekat

sta si ti dragi forumas, ni ti ne znas izgleda

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Vjerovatno sudijski instruktor, oni pričaju ekavicu a uče iz hrvatske literature, i po pravili bubaju doslovno kako piše od korica do koricatm84 je napisao/la:pobeda i nogometas ne idu nikako zajedno pabizopabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
axaxaxa ovo nemogui docekat![]()

hahaah kako se brišu postovii
Cestitam na zasluzeno osvojenoj jesnjoj tituli!
Hvala brateIdentitet je napisao/la:Cestitam na zasluzeno osvojenoj jesnjoj tituli!
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Da je Maric ostao kao trener---Borac bi licio na klub,no postenje je kod njega na prvom mjestu,,,,,Trigger je napisao/la:...i hvala "čuvenom" Đimiju Mariću što ode (otjeraše ga na sreću)pabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
axaxaxa ovo nemogui docekat
Dobar vam ovaj tvoj "mali Murinjo"
Pa kad nebloze pisete.. I suti bolje da se brisu, da nevidimo zapravo kakvi ste..mejdan je napisao/la:hahaah kako se brišu postovii
ćestitke na jesenjoj tituli
Cestitke Borcu na vise nego zasluzenoj jesenjoj tituli.Znam da ce me mnogi napasti,zaobidjite me ako mozete, ali ponovo ponovljam Borac ima najjacu ekipu prvenstva.To sam rekao i pocetkom sezone(Sada znam da slede reakcije sa spominjanjem Laussanea ali navikao sam na to).
Danas u jednoj utakmici u kojoj moram priznati da sam ocekivao vise, imali su nameru da pobede,i to su uspeli.Postigli su gol nakon greske Zeljine odbrane sto ne umanjuje Maleticevu reakciju kog istog i imali jos jednu priliku kada je Markovic u poslednji trenutak intervenisao te sprecio jos jedan pogodak.Dobro su stajali na terenu nisu Zelji dozvoleli lagane prolaske i pasove i zasluzeno su pobedili.
Jos jednom cestitke Borcu na zasluzenoj pobedi i jesenjoj tituli.
Danas u jednoj utakmici u kojoj moram priznati da sam ocekivao vise, imali su nameru da pobede,i to su uspeli.Postigli su gol nakon greske Zeljine odbrane sto ne umanjuje Maleticevu reakciju kog istog i imali jos jednu priliku kada je Markovic u poslednji trenutak intervenisao te sprecio jos jedan pogodak.Dobro su stajali na terenu nisu Zelji dozvoleli lagane prolaske i pasove i zasluzeno su pobedili.
Jos jednom cestitke Borcu na zasluzenoj pobedi i jesenjoj tituli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Stručnjaci

Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
Eeeh, da u skolama uce Cirilicu znali bi kako se pise.., ovako...almin9 je napisao/la:

tm84 je napisao/la:pobeda i nogometas ne idu nikako zajedno pabizopabizo je napisao/la:Cestitam pobedu i sve cestitke nogometasima Borca,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Ocu komentar @pabizo ....
axaxaxa ovo nemogui docekat![]()
ahaha al ga odvali

" $ " " $ ", " "... па зато, $." "...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Najlaksa moguca koreografija i ni to niste mogli kako treba da uradite. I ne znam sta se furate kada vas grupica od 200 manijaka nadglasa.almin9 je napisao/la:
Stručnjaci![]()
![]()
![]()
p.s Cestitke Borcu na prvom mjestu u jesenjem dijelu prvenstva.
sta pise na ovoj koreografiji ... ne znam cirilicu jbg 

? ", вјероватно " ¥ за ту ", - је ? се - ' на ? / $ $, ? се " ?, па " " су ' ? ? се ¥ у тв преносу... Зато " " " " уз тв % право ?, а " су " / ? ' паузе $ се ? ' са "...
"...
"...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ma sta sarajevski mangupi znaju sta je to...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.