Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije istina, jer se ne zaradi više, malo se informiši..[/quote]zeljo4life je napisao/la:Ko god misli da je tekma namještena ili prodana, neka mi odgovori na sljedeće :
Zašto bi Široki Brijeg kupio tekmu kada su izborili nastup u Evropi, tačnije zašto bi platio da osvoji pehar ?
Široki će kao drugi u Kupu krenuti od prvog pretkola i tako zaraditi više novaca nego da su osvojili Kup, koja je svrha kupovine ?
Ako nije novac, žašto bi Široki Brijeg dao Želji bodove iduće sezone i tako sezonu bukvalno počeo sa -6, a bore se za sam vrh ?
Za koju bi cifru Željo prodao Kup ?
Zašto ?
Kada se neki sa "provjerenom informacijom " javi i odgovori mi na ova pitanja tako da imaju smisla, onda ću povjerovati u te priče.
Osim me iznenađuje fakat nekad. Isto kao kad npr Stanić pogriješi i vadi ga odma neka ''huja'' ga uhvatiennis je napisao/la:Sad fakat ozbiljno pitanje sta je sa Bekricem i Hodzicem,je li povreda ili?Bekric je odigrao 1 pol u Mostaru,Hodzic 30 minuta cini mi se
DukeOfWellington je napisao/la:Predlažem da prestanemo ovo dva sata peglat' o namještanju i kladari i da se posvetimo dešavanjima na terenu.