https://www.sportvision.ba/trenerka/384 ... k-suit-yth
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa šta znam, ako si negdje blizu Stupa, otiđi, pogledaj.Quinlan je napisao/la:Znaci da djabe ne idem?
MrWhite je napisao/la:Pa kako da se rasproda, a u 12 otvoreno![]()
@semir01:pisalo je na onoj fb stranici da ima i vecih brojeva
Pa ako imaš para za ostale ovo dvoje odmah preskoči. Povuci i međed je negdje u tom rangu cijena i hiljadu puta je kvalitetnija roba.Klare je napisao/la:Sport vision je mislim najveća prevara. Nemam loše nešto o njima da kažem, kao ljudima, ali generalno roba je ka ta stro fa!
Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali u Mostaru ta prodavaonica više liči na otpad, mala je prodavnica i sve nabacano, a izbora nikakvog. Ono što nude online nema ni blizu u stvarnosti, a kvalitet odmah na dodir se vidi nula bodova, krojevi ne daj Bože.
Jedino obuća je fino organizovana i zna biti akcija, a i kvalitetna je, pa se može fino izabrati.
Kažem možda negdje u BiH postoji njihova dobra radnja, ali ovo u Mostaru je ispod nivoa.
Samo sam jednom online naručio i bilo je od njih, jer su imali sportsku torbu na akciji i hajde uz to ću još jednu majicu L veličina, a dobio sam L za čovjkea od 130kg, ne znam kakvi su ono eng brojevi, londsale je u pitanju, i od tada ne pada mi napamet da išta online naručim, jer brojevi divljaju od modela do modela. Ne isplati se sekirati, nositi na poštu pa ponovo slati.
Za vikend planiram kupovinu, pa ću po prvi put obići neke radnje.
Cesar's, LTB Jeans, xyz, terranova, newyorker, pull bear, granoff.
Da li je neko uzimao išta iz navedenih, kakva je roba i cijene, da ne idem džaba.
Što to? Ja sa vremena na vrijeme kupujem i kod jednih i kod drugih. U Terranovi, recimo, ima finih majica, u Newyorkeru jakni, prsluka i džempera.Kawhi je napisao/la:Pa ako imaš para za ostale ovo dvoje odmah preskoči.
johnnyyK je napisao/la:LTB je Bog jeansa...
Jesu relativno skupi ali vrijede svakog feninga, bar meni...
Brzo se syebu. 2-3 pranja i izgledaju ko da su im najmanje 2 godine. Pogotovo NY. U Terranovi još možeš nešto fino uzeti.alan_kardec je napisao/la:Što to? Ja sa vremena na vrijeme kupujem i kod jednih i kod drugih. U Terranovi, recimo, ima finih majica, u Newyorkeru jakni, prsluka i džempera.Kawhi je napisao/la:Pa ako imaš para za ostale ovo dvoje odmah preskoči.
Ima li kogaAlen Škoro je napisao/la:Gdje u Sarajevu kupiti đubretarac?
Kawhi je napisao/la:Brzo se syebu. 2-3 pranja i izgledaju ko da su im najmanje 2 godine. Pogotovo NY. U Terranovi još možeš nešto fino uzeti.
waikiki nije los kad su dzemperi i kosulje u pitanju ali su im hlace ocajne barem za one koji nosaju slim modele,High je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ArtemisFowl, rio_Ferdy88 i 11 gostiju.