odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

semir01
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la semir01 » 06 okt 2016, 14:56

ma ima vecih brojeva, ali su za djecu ;) pitao sam ih na fejsu
https://www.sportvision.ba/trenerka/384 ... k-suit-yth

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 okt 2016, 15:05

Quinlan je napisao/la:Znaci da djabe ne idem?
pa šta znam, ako si negdje blizu Stupa, otiđi, pogledaj.
Ako si kontao da za neke male pare nađeš markiran komad odjeće/obuće po osjetno nižoj cijeni (što bi se trebalo naći ako je u pitanju prava outlet radnja), to zaboravi slobodno.
Ne znam kako ih nije sramota staviti natpis outlet.

MrWhite je napisao/la:Pa kako da se rasproda, a u 12 otvoreno :crazy:
@semir01:pisalo je na onoj fb stranici da ima i vecih brojeva

Kažem možda. Otkud znam, bruku raje bilo kad sam došao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 okt 2016, 19:42

Nisam danas lično išao, za vikend ću, ali jeste prijatelj i kaze uzeo Nike prsluk onaj za 80 i kao neke zimske tene isto tako jeftino, nezz za duks, to sam vidio reklamu na fejsu i samo prenio,mislio sam da jr normalne veličine ali jbg, ali ugl ovaj jaran kaže da ima ipak veliki izbor.
Sabrine mi moje!

Klare

Post Postao/la Klare » 06 okt 2016, 20:54

Sport vision je mislim najveća prevara. Nemam loše nešto o njima da kažem, kao ljudima, ali generalno roba je ka ta stro fa!

Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali u Mostaru ta prodavaonica više liči na otpad, mala je prodavnica i sve nabacano, a izbora nikakvog. Ono što nude online nema ni blizu u stvarnosti, a kvalitet odmah na dodir se vidi nula bodova, krojevi ne daj Bože.

Jedino obuća je fino organizovana i zna biti akcija, a i kvalitetna je, pa se može fino izabrati.
Kažem možda negdje u BiH postoji njihova dobra radnja, ali ovo u Mostaru je ispod nivoa.

Samo sam jednom online naručio i bilo je od njih, jer su imali sportsku torbu na akciji i hajde uz to ću još jednu majicu L veličina, a dobio sam L za čovjkea od 130kg, ne znam kakvi su ono eng brojevi, londsale je u pitanju, i od tada ne pada mi napamet da išta online naručim, jer brojevi divljaju od modela do modela. Ne isplati se sekirati, nositi na poštu pa ponovo slati.

Za vikend planiram kupovinu, pa ću po prvi put obići neke radnje.
Cesar's, LTB Jeans, xyz, terranova, newyorker, pull bear, granoff.
Da li je neko uzimao išta iz navedenih, kakva je roba i cijene, da ne idem džaba. :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 okt 2016, 20:58

Klare je napisao/la:Sport vision je mislim najveća prevara. Nemam loše nešto o njima da kažem, kao ljudima, ali generalno roba je ka ta stro fa!

Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali u Mostaru ta prodavaonica više liči na otpad, mala je prodavnica i sve nabacano, a izbora nikakvog. Ono što nude online nema ni blizu u stvarnosti, a kvalitet odmah na dodir se vidi nula bodova, krojevi ne daj Bože.

Jedino obuća je fino organizovana i zna biti akcija, a i kvalitetna je, pa se može fino izabrati.
Kažem možda negdje u BiH postoji njihova dobra radnja, ali ovo u Mostaru je ispod nivoa.

Samo sam jednom online naručio i bilo je od njih, jer su imali sportsku torbu na akciji i hajde uz to ću još jednu majicu L veličina, a dobio sam L za čovjkea od 130kg, ne znam kakvi su ono eng brojevi, londsale je u pitanju, i od tada ne pada mi napamet da išta online naručim, jer brojevi divljaju od modela do modela. Ne isplati se sekirati, nositi na poštu pa ponovo slati.

Za vikend planiram kupovinu, pa ću po prvi put obići neke radnje.
Cesar's, LTB Jeans, xyz, terranova, newyorker, pull bear, granoff.
Da li je neko uzimao išta iz navedenih, kakva je roba i cijene, da ne idem džaba. :mrgreen:
Pa ako imaš para za ostale ovo dvoje odmah preskoči. Povuci i međed je negdje u tom rangu cijena i hiljadu puta je kvalitetnija roba.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 06 okt 2016, 22:49

LTB je Bog jeansa... :salut:

Jesu relativno skupi ali vrijede svakog feninga, bar meni...

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 06 okt 2016, 22:56

Ne znam što kukate na SportVision toliko. Prošle jeseni ja sebi kupio patike i brat. On svoje košarkaške nosa na trening i nisu još nigdje dale naznaka da će pući, a i ja svoje nosam stalno, ima jedna mala flekica ali se ne primjeti.
Također nedavno sam kupio preko online dva ruksaka sasvim regularno, i starom patike došle baš su prema meni bili uredni.
Tako blizu, a tako daleko.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 okt 2016, 23:09

Kawhi je napisao/la:Pa ako imaš para za ostale ovo dvoje odmah preskoči.
Što to? Ja sa vremena na vrijeme kupujem i kod jednih i kod drugih. U Terranovi, recimo, ima finih majica, u Newyorkeru jakni, prsluka i džempera.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Klare

Post Postao/la Klare » 06 okt 2016, 23:17

johnnyyK je napisao/la:LTB je Bog jeansa... :salut:

Jesu relativno skupi ali vrijede svakog feninga, bar meni...

to relativno kolilo je otprilike? :mrgreen:

a za sport vision smo rekli da je obuca uredu, ali tekstil slabo.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 06 okt 2016, 23:41

Oko stoje im se kreću jeansi, ali sa sniženjima od 50 % 2-3 puta godišnje.U Mepasu u Mostaru imaju radnju, pa zbog moje specifične građe (198 cm, mršav) to je jedno od rijetkih mjesta gdje mogu naći veličinu a da je roba kvalitetna... :wink:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 okt 2016, 23:58

Koton :salut:

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 okt 2016, 23:59

alan_kardec je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Pa ako imaš para za ostale ovo dvoje odmah preskoči.
Što to? Ja sa vremena na vrijeme kupujem i kod jednih i kod drugih. U Terranovi, recimo, ima finih majica, u Newyorkeru jakni, prsluka i džempera.
Brzo se syebu. 2-3 pranja i izgledaju ko da su im najmanje 2 godine. Pogotovo NY. U Terranovi još možeš nešto fino uzeti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Klare

Post Postao/la Klare » 07 okt 2016, 00:11

Johny to za kvalitetnu robu nije skupo, jeans oko stoje sa kvalitetom je mjera. Pogledao sam na jednoj stranici njihove cijene, razumne za ono sto nude, a nude kvalitet kako i ti kazes.

A to za majice je dosta cest slucaj. ljetos sam uzimao tom tailor jedna 35, druga 25. Prva ista nakon bezbroj pranja, druga nakon prvog u smecu zavrsila. Isto je i sa soliver. Stave 5-10KM razliku, ne shvatam sto im treba taj cjenovni rang kad kvalitet nije ni blizu, samo blate sami sebe.

mozda je tako i sa pomenutim teranovom i newy

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 okt 2016, 00:33

Alen Škoro je napisao/la:Gdje u Sarajevu kupiti đubretarac?
Ima li koga :D
NON MOLLARE MAI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 okt 2016, 01:10

Kawhi je napisao/la:Brzo se syebu. 2-3 pranja i izgledaju ko da su im najmanje 2 godine. Pogotovo NY. U Terranovi još možeš nešto fino uzeti.

šta znam, ja sa majicama kupljenim u terranovi nemam takvih iskustava. u ny nikad nisam kupovao majice, tako da ne znam.

Nego, zanima me mogu li neku košulju upariti sa ovim patikama?
slika
Ako može, kakva npr. košulja može?

Sljedeće nedjelje imam neku svadbu, ležernije bih da se obučem ali mi nekako ne ide da dođem na svadbu u majici.
RIP Adis Selmanović

High

Post Postao/la High » 07 okt 2016, 01:42

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 07 okt 2016, 09:34

Sinoc bio u onom tzv Outlet centru, cijene kao u SCC, htio neku jaknu da kupim, cijene lafo spustene 30% a u odnosu na SCC cijene su mozda 10% nize, ali ne za sve artikle, onaj dio za djecu i moze proci, ali ovo ovamo stvarno je skupo, patike nisam gledao....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 okt 2016, 09:54

High je napisao/la:slika
waikiki nije los kad su dzemperi i kosulje u pitanju ali su im hlace ocajne barem za one koji nosaju slim modele,

njihovi slim fit modeli su regular fit u najbolju ruku, nogavice siroke u pm
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 okt 2016, 11:10

Upravu si za hlace. :lol:

Ja nasao svoj broj kad sam obukao siroke mogu tri covjeka stat u njima. :rol: :rol:

Ima dzempera finih i majica, moze se nesto probrat.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 okt 2016, 11:25

Ja nasao skinny fit. Isto slim fit, zato sam ih i kupio. Skinny fit ne bih nikad nosio.

Rahat fit :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ArtemisFowl, rio_Ferdy88 i 11 gostiju.