Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
pa dobro, slabo se i plaća
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Razumijem ja kapitalizam, ali ono je pravi primjer surovog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
kad smo već ko robovlasnika ovaj kapitalista.... zanima me kakav je onaj Fekri što je bio u Ustikolini, jer ima jedno godina došao je kod nas...legenda reala je napisao/la:pa dobro, slabo se i plaća
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ljiljane kako da od tebe napravimo radnika 
odeš na bolovanje dobiješ otkaz

DANTES je napisao/la:kad smo već ko robovlasnika ovaj kapitalista.... zanima me kakav je onaj Fekri što je bio u Ustikolini, jer ima jedno godina došao je kod nas...legenda reala je napisao/la:pa dobro, slabo se i plaća
odeš na bolovanje dobiješ otkaz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa iskreno, malo je počelo da iritira.Cartman je napisao/la:Ne znam odakle ispliva ovoliko ovih religioznih momciluka?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@legendo
daj mi kakve zemlje, hocu na selu da zivim

Ne malo, nego previše.Virtu4l je napisao/la:Pa iskreno, malo je počelo da iritira.Cartman je napisao/la:Ne znam odakle ispliva ovoliko ovih religioznih momciluka?![]()
Taj obrat u glavi, ne mogu nikako shvatiti. Do prije nekoliko sedmica je momak normala pisao.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 22 apr 2015, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad će ti Legenda objasnit' kako si ti lendohan koji misli da se zemlja sama obrađujeBosniacum Lilium je napisao/la:@legendo

a ja mislio radnici neradnici pa se žale... znam da je građu uzima iz foče, jer mu iz Čajniča nisu htjeli 1 klasu prodavati kao 3....
inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako je to ona na koju ja mislim, to je nekad bila najbolja riba u Goraždu, ali ubjedljivo...DANTES je napisao/la:inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Pa iskreno, malo je počelo da iritira.Cartman je napisao/la:Ne znam odakle ispliva ovoliko ovih religioznih momciluka?![]()
selam brate Virtule
daću ti šume, pa iskrčiBosniacum Lilium je napisao/la:@legendo

- legenda reala
- Kontakt:
Pa oženio ovaj Arap onu najstariju, sad ne znam jel ona najbolja od njih četiri, ne pamtim je kao curuVirtu4l je napisao/la:Ako je to ona na koju ja mislim, to je nekad bila najbolja riba u Goraždu, ali ubjedljivo...DANTES je napisao/la:inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran

Kako zaraditi kakve pare na brzaka? Trebaju mi barem 2 joje. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ide li ko na koncert SMAKA u BG? Treba mi prevoz 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Pamtim ja. Daleko najbolja.legenda reala je napisao/la:Pa oženio ovaj Arap onu najstariju, sad ne znam jel ona najbolja od njih četiri, ne pamtim je kao curu![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne znam na koju misliš ali je riba i po... mislim da su oni njeni iz Čajniča, prije rata... riba je, al je i ko šef zayebana na kvadrat.Virtu4l je napisao/la:Ako je to ona na koju ja mislim, to je nekad bila najbolja riba u Goraždu, ali ubjedljivo...DANTES je napisao/la:inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma to je ta, ima ona sad godina, ali tamo negdje poslije rata je bila strašna... čuj zayebana? Čudi me, vazda je bila rajaDANTES je napisao/la: ne znam na koju misliš ali je riba i po... mislim da su oni njeni iz Čajniča, prije rata... riba je, al je i ko šef zayebana na kvadrat.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jeste ona na koju misliš, cure iskoristile dobar izgled na pravi način sve četiriVirtu4l je napisao/la:Ma to je ta, ima ona sad godina, ali tamo negdje poslije rata je bila strašna... čuj zayebana? Čudi me, vazda je bila rajaDANTES je napisao/la: ne znam na koju misliš ali je riba i po... mislim da su oni njeni iz Čajniča, prije rata... riba je, al je i ko šef zayebana na kvadrat.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zato sam i napisao. Samo ga testiramDukeOfWellington je napisao/la:Sad će ti Legenda objasnit' kako si ti lendohan koji misli da se zemlja sama obrađujeBosniacum Lilium je napisao/la:@legendo

Trenutno korisnika/ca: Huske, Paromlinac i 38 gostiju.