Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Ma na budžetu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ko da bi pisao na ovom forumu da je u Preventu.
Prevent, kuca, Prevent.
Prevent, kuca, Prevent.
zaboravio si petaka za clanarinu u IVZ.legenda reala je napisao/la:Imam evo neki Doprinos za nezaposlene 19 KM, naka vodoprivredna naknada 4KM, nešto za elementarne nepogode 4km, pa neki porez 50 KM
+ oni standardni doprinosi
pu jbt kolko dajem vama lendohanima![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Zahebano ako nemas jos kakvih primanja sa strane
ti si ono kantonalni savjetnik za sport i kulturu?legenda reala je napisao/la:Ma na budžetu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najgora firma u BiHUnSub je napisao/la:Legendo jesi ti u preventu ili?
Sto? Vjeruj ngdje nije lahko
pa zato što mora da se radi dosta... a ljiljan iz principa prezire previše rada... principe moramo poštovatiUnSub je napisao/la:Sto? Vjeruj ngdje nije lahko
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
pa dobro, slabo se i plaća
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Razumijem ja kapitalizam, ali ono je pravi primjer surovog
kad smo već ko robovlasnika ovaj kapitalista.... zanima me kakav je onaj Fekri što je bio u Ustikolini, jer ima jedno godina došao je kod nas...legenda reala je napisao/la:pa dobro, slabo se i plaća
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ljiljane kako da od tebe napravimo radnika 
odeš na bolovanje dobiješ otkaz
DANTES je napisao/la:kad smo već ko robovlasnika ovaj kapitalista.... zanima me kakav je onaj Fekri što je bio u Ustikolini, jer ima jedno godina došao je kod nas...legenda reala je napisao/la:pa dobro, slabo se i plaća
odeš na bolovanje dobiješ otkaz
Pa iskreno, malo je počelo da iritira.Cartman je napisao/la:Ne znam odakle ispliva ovoliko ovih religioznih momciluka?![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@legendo
daj mi kakve zemlje, hocu na selu da zivim
Ne malo, nego previše.Virtu4l je napisao/la:Pa iskreno, malo je počelo da iritira.Cartman je napisao/la:Ne znam odakle ispliva ovoliko ovih religioznih momciluka?![]()
Taj obrat u glavi, ne mogu nikako shvatiti. Do prije nekoliko sedmica je momak normala pisao.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 22 apr 2015, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad će ti Legenda objasnit' kako si ti lendohan koji misli da se zemlja sama obrađujeBosniacum Lilium je napisao/la:@legendo
a ja mislio radnici neradnici pa se žale... znam da je građu uzima iz foče, jer mu iz Čajniča nisu htjeli 1 klasu prodavati kao 3....
inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako je to ona na koju ja mislim, to je nekad bila najbolja riba u Goraždu, ali ubjedljivo...DANTES je napisao/la:inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Pa iskreno, malo je počelo da iritira.Cartman je napisao/la:Ne znam odakle ispliva ovoliko ovih religioznih momciluka?![]()
selam brate Virtule
daću ti šume, pa iskrčiBosniacum Lilium je napisao/la:@legendo
- legenda reala
- Kontakt:
Pa oženio ovaj Arap onu najstariju, sad ne znam jel ona najbolja od njih četiri, ne pamtim je kao curuVirtu4l je napisao/la:Ako je to ona na koju ja mislim, to je nekad bila najbolja riba u Goraždu, ali ubjedljivo...DANTES je napisao/la:inače šef mu je neka riba Azra, e sad kako se preziva nisam siguran možda Herak, ali nisam baš siguran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.