Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pisajte nas vala, zasluzili smo.
Cekamo live fotku iz beach bara sa Bahama
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ubijeđen sam u pobjedu protiv željkana.
Zukanoviću povećavaj cijene bosanskom real Madridu na TMu, izgidoše....
Znači Simon nači Rožman nači ovo ono napokon mlad trener koji razumije fudbal ali ne razumije pitomu kulturu istoka
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Uđite molim vas na Arenu i pogledajte stadion na utakmici Varazdin - Hajduk i mi pričamo o smanjivanju - proširenju lige a igramo fudbal po oranicama. Na ovom stadionu gdje su igrali, sumnjam da bi i kukuruzi rodili... Ne cudi me sto je Sarajevo izgubilo, na ovakvim terenima je taktika " izbi' , nabi', ako možeš zabij". Rekao sam fino, Sloga poslije ovog dana je ozbiljan konkurent za top 4, odnosno izlaz u evropu.
100%, tehnički su previše potkovana ekipa koja bazira igru na kratkim pasovima, šta bi kazao Simon "ja imam balon ja dodam balon", ili je to Krojf rekao, aj nejse.Maradona10 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:22Uđite molim vas na Arenu i pogledajte stadion na utakmici Varazdin - Hajduk i mi pričamo o smanjivanju - proširenju lige a igramo fudbal po oranicama. Na ovom stadionu gdje su igrali, sumnjam da bi i kukuruzi rodili... Ne cudi me sto je Sarajevo izgubilo, na ovakvim terenima je taktika " izbi' , nabi', ako možeš zabij". Rekao sam fino, Sloga poslije ovog dana je ozbiljan konkurent za top 4, odnosno izlaz u evropu.
Biće bolje na boljem terenu Koševa!!!
Jest smijesan ovaj Arvid sta je ovo ovako

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
pa Real je Real i uvijek na kraju pobjedi,pa nekad kad i nisu toliko nadmocni oni nekako pobjede ,samo odakle danas da igraju u crvenim dresovima 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
I najgore od svega je što je Kazlagić ušao u utakmicu s namjerom da sudi malo "evropskije", puštao je svašta, nije sjeckao, baš djelovalo ok. Onda je posljednjih pola sata počeo svirati svaki kontakt i na kraju ga "nagradi" ovim golom 

Reče upravnik jednog pozorišta: "**** te točak i autobus koji te meni dovuko iz Slovenije."
-
- Kontakt:
Da li Penaranda ima platu kao startna postava Zvijezde?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:27Nije tacno da ima platu kao startna postava Veleza, ne pretjeruj, mozda kao pola nje19vendetta87 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 00:26Normalno da vam je mrtva glava kad imate ubjedljivo najskuplju ekipu sa najskupljim, a kasnite 15 bodova za prvim mjestom.
Penaranda sam ima platu ko startna postava Veleža skoro, a nismo ni mi dalekoI promice ti da se nikad u istoriji ove lige nije skuplja ekipa borila za opstanak od ove vase trenutne.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tu je to negdje.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:33Da li Penaranda ima platu kao startna postava Zvijezde?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:27Nije tacno da ima platu kao startna postava Veleza, ne pretjeruj, mozda kao pola nje19vendetta87 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 00:26Normalno da vam je mrtva glava kad imate ubjedljivo najskuplju ekipu sa najskupljim, a kasnite 15 bodova za prvim mjestom.
Penaranda sam ima platu ko startna postava Veleža skoro, a nismo ni mi dalekoI promice ti da se nikad u istoriji ove lige nije skuplja ekipa borila za opstanak od ove vase trenutne.
Kako je Rozman samouvjereno otjerao 5 igraca da bi progurao Julardziju koji je obisao cijelu Hrvatsku ljudi ga **** motkom otjerali gdje god je bio.
Nista drugo se nije moglo ni ocekivati, trener qrcina kao sto sam to i rekao odmah cim sam dobio info iz Slovenije.
I davno sam rekao Mirza Varesanovic je strucnjak za njega.
Nista drugo se nije moglo ni ocekivati, trener qrcina kao sto sam to i rekao odmah cim sam dobio info iz Slovenije.
I davno sam rekao Mirza Varesanovic je strucnjak za njega.
Ne vrijede ni milion, drugi je par opanaka sto imas selekciju igraca ko bartomeu u barceloni pa svakog degenerika placas pofino, a isti bi rezultat imao da si sakupio 11 tipova iz nase lige, ha yariGonTM je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:08Ma kakav crni Mirvic, ljudi su kriminalno losi, tri pasa ne mogu sastavit a vrijede 10 miliona eurasegasega1 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:05Meni ovo iskreno nisu cista posla od strane Mirvica.Da toliko ulozi u ekipu i da se ovako ponasa nakon ne losi rezultate vec i igre.Ne znam.Ovo il je neko pranje para il je u pitanju kladionica.Ko zna kakve su uplate po Aziji bile.Imas napadaca koji vrijedi milion eura a on ne uputi udarac po golu vec tri utakmice..i dalje da ne pricam..
1946-1987
Daj nemoj više molim te, evo pola sata ljudi oko mene me čudno gledaju što se stalno smijem. Ugasim forum, ali sjetim se tvoje šale i vratim se nazad, i tako iznova...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trpiti rozmana i Ibričića je kao trpiti kvaran zub. Najveći problem što su zatrpali ekipu ovim polovnjacima ali ako imaš pare promijeni opet 20 igrača...kontinuitet u ovom slučaju je priča za malu djecu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.