FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bez brige, to je naš Oro završio sve. Hvala ti Oro za sve komadante,gigante sta li već..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala navijačima FK Željezničar i hvala grupici poštenih i vrijednih ljudi koji su izdavajali svoje vrijeme za sve ove peripetije sa dužnicima. Ovo je za nas kao titula, nažalost.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
A šta je sa licencom za evropska takmičenja zna li se to? Iako nećemo izboriti važno je znati jesmo li i to uspjeli?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Nego mrsko mi se javljati zbog balavurdije i ubačenih elemenata.Nemam vremena za debilanu.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 apr 2022, 11:52Nema sekiracijeCrazySouth1987 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 09:55Puna tema insajdera, a niko sa sigurnošću da kaže ne sikirajte se tu je licenca, svi ko telad čekamo, insajdera je nekad bilo više ih nema očigledno i svaka čast upravi na tome ako ništa nema mahale
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- manijacikonjic87
- Kontakt:
faktor pise da smo je dobili brate a na nekom portalu sam citao da nismo.. ne znam kome vjerovati.. sacekat zvanicno nfs bih i to je to.. bitno je da se vrti vijest da smo dobili za ligu a ostalo cemo lahkoCrazySouth1987 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:07A šta je sa licencom za evropska takmičenja zna li se to? Iako nećemo izboriti važno je znati jesmo li i to uspjeli?

Mi smo Željini, Željo je naš !
Treba sacekati objavu na zvanicnoj jer ima bruku razlicitih informacija. Ono sto je dobro i bitno je da nas niko ne spominje kao nekog ko nije dobio za ligu licencu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 18:10faktor pise da smo je dobili brate a na nekom portalu sam citao da nismo.. ne znam kome vjerovati.. sacekat zvanicno nfs bih i to je to.. bitno je da se vrti vijest da smo dobili za ligu a ostalo cemo lahko![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A dobili smo je ,cak smo I za evropu dobiliLjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2022, 18:27Treba sacekati objavu na zvanicnoj jer ima bruku razlicitih informacija. Ono sto je dobro i bitno je da nas niko ne spominje kao nekog ko nije dobio za ligu licencu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 18:10faktor pise da smo je dobili brate a na nekom portalu sam citao da nismo.. ne znam kome vjerovati.. sacekat zvanicno nfs bih i to je to.. bitno je da se vrti vijest da smo dobili za ligu a ostalo cemo lahko![]()
![]()
nego gdje je 1921boy? da nije imao jucer kakav sastaanak 

Kad bi pisao više i još normalne raje ne bi imali prostora tetkice da pišu,ovako smo prinuđeni na cirkus i sprdanciju s istim.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:54Nego mrsko mi se javljati zbog balavurdije i ubačenih elemenata.Nemam vremena za debilanu.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 apr 2022, 11:52Nema sekiracijeCrazySouth1987 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 09:55Puna tema insajdera, a niko sa sigurnošću da kaže ne sikirajte se tu je licenca, svi ko telad čekamo, insajdera je nekad bilo više ih nema očigledno i svaka čast upravi na tome ako ništa nema mahale