http://www.sportsdirect.com/lee-cooper- ... ens-609660
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Gdje ima u Sarajevu kupiti onih kao marama što se stave u džep sakoa ili kako se već zovu ? Po nekim normalnim cijenama.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Džepne maramice?jasmin10 je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu kupiti onih kao marama što se stave u džep sakoa ili kako se već zovu ? Po nekim normalnim cijenama.
Bingo (s.oliver), one su veoma jeftine (znam da sam ja uzimao prošle godine, a cijene su bile od 5 do 7 KM). Naravno, tu je neizostavan Granoff ili bilo koje drugo mjesto gdje možeš kupiti kravatu, mašnu ili bilo šta vezano za odijelo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prehladit će koljena za derbi. Zima po koljenima.FrancescoTotti je napisao/la:Ucite djecaci![]()
Sabrine mi moje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel u ovim iza Dulja hoda oko kuce?
Valjal ovo ?
- rob do bagro
- Kontakt:
Meni se svidjaju ove bomber jakne.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Fakat je lijepa stvar, ja prije mjesec u Bershki platio 50 KM.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- rob do bagro
- Kontakt:
Evo gledam na stranici, ima nelosih, kakve je boje u tebe.shzna je napisao/la:Fakat je lijepa stvar, ja prije mjesec u Bershki platio 50 KM.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Crna, zbog crnih gazela, ali pošto sad imam u planu uzet Stan Smith, žao mi je što nisam uzeo maslinasto zelenu. Možda na proljeće. Sve u svemu, lijepo izgleda i može se kombinovati uz sve.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma da, reklo bi se univerzalna. 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hvala kraljuMonolog je napisao/la:Džepne maramice?jasmin10 je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu kupiti onih kao marama što se stave u džep sakoa ili kako se već zovu ? Po nekim normalnim cijenama.
Bingo (s.oliver), one su veoma jeftine (znam da sam ja uzimao prošle godine, a cijene su bile od 5 do 7 KM). Naravno, tu je neizostavan Granoff ili bilo koje drugo mjesto gdje možeš kupiti kravatu, mašnu ili bilo šta vezano za odijelo.
Kupite Alfinu Spitfajerku i ostavite sinu kad odapneterob do bagro je napisao/la:Evo gledam na stranici, ima nelosih, kakve je boje u tebe.shzna je napisao/la:Fakat je lijepa stvar, ja prije mjesec u Bershki platio 50 KM.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jesu li u Zari sve veličine u izlogu ili imaju još neke u magacinu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni su sulju donjeli iz magacina. Dosao do momka na kasi, pokazao sliku sta trazim i ako ima XL.High je napisao/la:Jesu li u Zari sve veličine u izlogu ili imaju još neke u magacinu?
Zaljubih se u jaknu, ali nije mi se dalo zapitkivati. Nadam se da će imati XL jer mi je ova broj manja ipak tijesna. Nema je na internet ponudi - živa poezija je.Lakoste je napisao/la:Meni su sulju donjeli iz magacina. Dosao do momka na kasi, pokazao sliku sta trazim i ako ima XL.High je napisao/la:Jesu li u Zari sve veličine u izlogu ili imaju još neke u magacinu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko šoldi 
120, 00 KM.Lakoste je napisao/la:Koliko šoldi
Ja sam zapik'o jednu u Bershki. Jos samo da nadjem visak u svom mjesecnom budzetu.High je napisao/la:120, 00 KM.Lakoste je napisao/la:Koliko šoldi
http://www.bershka.com/ba/man/new-colle ... orId=401#/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.