http://www.sportsdirect.com/lee-cooper- ... ens-609660
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Džepne maramice?jasmin10 je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu kupiti onih kao marama što se stave u džep sakoa ili kako se već zovu ? Po nekim normalnim cijenama.
Prehladit će koljena za derbi. Zima po koljenima.FrancescoTotti je napisao/la:Ucite djecaci![]()
Evo gledam na stranici, ima nelosih, kakve je boje u tebe.shzna je napisao/la:Fakat je lijepa stvar, ja prije mjesec u Bershki platio 50 KM.
Hvala kraljuMonolog je napisao/la:Džepne maramice?jasmin10 je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu kupiti onih kao marama što se stave u džep sakoa ili kako se već zovu ? Po nekim normalnim cijenama.
Bingo (s.oliver), one su veoma jeftine (znam da sam ja uzimao prošle godine, a cijene su bile od 5 do 7 KM). Naravno, tu je neizostavan Granoff ili bilo koje drugo mjesto gdje možeš kupiti kravatu, mašnu ili bilo šta vezano za odijelo.
Kupite Alfinu Spitfajerku i ostavite sinu kad odapneterob do bagro je napisao/la:Evo gledam na stranici, ima nelosih, kakve je boje u tebe.shzna je napisao/la:Fakat je lijepa stvar, ja prije mjesec u Bershki platio 50 KM.
Meni su sulju donjeli iz magacina. Dosao do momka na kasi, pokazao sliku sta trazim i ako ima XL.High je napisao/la:Jesu li u Zari sve veličine u izlogu ili imaju još neke u magacinu?
Zaljubih se u jaknu, ali nije mi se dalo zapitkivati. Nadam se da će imati XL jer mi je ova broj manja ipak tijesna. Nema je na internet ponudi - živa poezija je.Lakoste je napisao/la:Meni su sulju donjeli iz magacina. Dosao do momka na kasi, pokazao sliku sta trazim i ako ima XL.High je napisao/la:Jesu li u Zari sve veličine u izlogu ili imaju još neke u magacinu?
120, 00 KM.Lakoste je napisao/la:Koliko šoldi
Ja sam zapik'o jednu u Bershki. Jos samo da nadjem visak u svom mjesecnom budzetu.High je napisao/la:120, 00 KM.Lakoste je napisao/la:Koliko šoldi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.