FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jun 2015, 14:44

Bekic i Jagodic :facepalm: Kako sjajan pocetak prijelaznog roka
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jun 2015, 14:45

Jagodic je parmak od trenera. Ja njemu nebi dao pjetlice da trenira :nene:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jun 2015, 14:46

FrancescoTotti je napisao/la:Bekic i Jagodic :facepalm: Kako sjajan pocetak prijelaznog roka
Nigdje nije zvanicno objavljeno da su oni potpisali.
Tako da ... raspravljamo sta bi bolje bilo Bekic ili afirmirati juniora, po meni ovo drugo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2015, 14:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Sve mi se čini da vas vecina nema povjerenje u ljude koji su vam donijeli toliko radosti nakon tgodina i godina ponizavanja. Ne odgovara vam niko, mada odmah da znate, nista vam nije tacno sto se pise, pogotovo vezano za trenera, ne valja vam nista, dobri su vam neki igraci od prije par godina s kojima ste osvojili kiticu, a ovi koji su vam donijeli dva trofeja su odroni. Dobro ljudi, citate li vi sta pisete. Kojasevic je zvijer, Belosevic Alves, Vucina Iniesta, a Said u najamnju ruku Messi. Šta su ti igraci osvojili ili pak sta je Sarajevo osvojilo u njihovo vrijeme...
Mi sve sto pricamo su samo nagadanja i zelje jos nista nije zvanicno pa da se daje neki sud.
Imamo puno pravo obzirom na sva pozitivna desavanja u klubu i finansijsku stabilizaciju da ocekujemo vise i bolje.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2015, 14:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Sve mi se čini da vas vecina nema povjerenje u ljude koji su vam donijeli toliko radosti nakon tgodina i godina ponizavanja. Ne odgovara vam niko, mada odmah da znate, nista vam nije tacno sto se pise, pogotovo vezano za trenera, ne valja vam nista, dobri su vam neki igraci od prije par godina s kojima ste osvojili kiticu, a ovi koji su vam donijeli dva trofeja su odroni. Dobro ljudi, citate li vi sta pisete. Kojasevic je zvijer, Belosevic Alves, Vucina Iniesta, a Said u najamnju ruku Messi. Šta su ti igraci osvojili ili pak sta je Sarajevo osvojilo u njihovo vrijeme...

Upravo što imamo dobar igracki kadar,treba ciljano dovoditi pojacanja,jer nema potrebe da zurimo.Ja mislim da nema navijaca u BiH, koji se nece sloziti da Sarajevo ima najveci problema u odbrani. Kad kazem odbrana, mislim na Puzigaca/Protić---Tatko...Kovacevic/Dzemo-----Baric/Kallasi ,pa i jedan pravi defanzivni vezni nam fali.I tu leži problem,što navijaći negoduju,jer se dovode igraci koji ne igraju na tim poziciji,a to je priorite nad prioritetima.Pa da se ne dešava da recimo Dzemo, kao klasicni desni bocni igrac, silom prilika igra sa Tatomirovićem,a dovedeš nekog Mitrevskog i drziš ga na klupi.Mislim da je to trebalo biti prošlost, i da ne dovodimo 4-5 krilni igraca i tu trpamo igrace ,a u odbrani ili nekim drugim mjestima u formaciji, prebacujemo igrace na njihova neprirodna pozicije.Pa se desilo recimo da smo dolazili u situaciju, da strepimo jer imamo samo golmana Bandovica i neiskusnog Plakala,pa za samo mjesec dana, da pored Bandovića jos dolazi Delac ,pa onda dovedeš i Oštrakovića.Smijesno zar ne.
Mislim da ovakva politika dovođenja igraca, mora da prestane i da se dovode igraci na pozicijama ,gdje zaista skripi.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 07 jun 2015, 15:02

ja @Pitara legende,gledaj ti proracuna,kako covjek barata sa parama o nekim hiljadaam prica :clap:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jun 2015, 15:10

Kao sto hilmo kaze nista nije zvanicno, a @aco, kao covjek od struke vjerovatno je malo upuceniji od nas, kaze da od ovoga sto se pise je rijetko sta tacno, onda i treba da sacekamo zvanicne informacije, jer sto vise pisemo sve me vise strah.. Jagodic,,, estakfirlah.
Vjerujem u nasu upravu!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jun 2015, 15:18

ne znam zasto unaprijed donosite zakljucke odnosno dajete sud o treneru i igracima koji nisu još ni dosli . pa cimirot i stojcev su dosli iz leotara koji je ispao dok npr berberovic ili matko kad se vratio predstavljani kao neka vrhunska pojacanja a nije to bas tako . Jarni ,Kodro veca su imaena od Dzene pa se ovaj bolje pokazao ,tako i za novog trenera Jagodis ,Jesic ili neko drugi mozda bude pun pogodak tako da bezz vam je prica ne treba nam ovaj ,onaj .vjerujemo upravi rade ljudi dobar posao tako da ja nemam puno brige za Fk Sarajevo a sad hocemo li fulati s nekim igracima ma sigurno hocemo ali nije to razlog da se toliko negativno pise

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 jun 2015, 15:21

Da hoce koga dovesti da zna izvesti korner,mislim da smo najgora ekipa u tom segmentu,od 10 izvedenih kornera mi ni poluprilike ne napravimo i mislim da Bekic nije toliko losa opcija s obzirom kakvih imamo i on je napredak

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2015, 15:34

Meni je bitnije,od dovodenja novih, da ovi igraci koje imamo da se ponasaju profesionalnije i da igraju onako kako znaju i u tom pravcu bi i uprava mogla da malo uvede vise reda.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 07 jun 2015, 15:54

hilmo je napisao/la:Ja sam gotovo siguran da ga Rustemovic moze zamjeniti, mozda ne u tolikoj mjeri u ofanzivnom djelu ali u defanzivi moze sigurno. Jos i bolja stvar je sto se Rustemovic ne libi sutati da velike udaljenosti.

Ali Cimi je opet Cimi.

Ako nam je cilj da budemo slabiji sljedece sezone onda cemo tako i uraditi rustemovic ce zamjeniti cimirota,posto u to ne vjerujem prije da ce rustema upariti sa cimirotom ako ne ode ili sa dostojnom zamjenom za cimija.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 07 jun 2015, 16:01

Po nekom mom mišljenjku Ješić bi bio pun pogodak za trenera..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 jun 2015, 16:11

Sad sam nesto gledao u vezi ova dva trenera nisam siguran koga bi od ova dva spomenuta imena za trenera ne znam sta vi kazete?
04.10.2009 !!

emir_

Post Postao/la emir_ » 07 jun 2015, 16:11

može Pape?!

slika
4-IN-A-ROW

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2015, 16:20

emir_ je napisao/la:može Pape?!

slika
Zasto da ne!
Samo sto je on trenutno nerealna opcija

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 07 jun 2015, 16:48

slika
Bez uvrede ali prati ti drug Manchester City..
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

xbox
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xbox » 07 jun 2015, 16:48

solinas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:ordagicev klub je ispao u drugu ligu a koliko znam ima i nekog duga... tako da ima otvorenu situaciju... to oko "odstete" su price onih koji mu nisu mogli ponuditi ni pola plate koju trazi
Je li ga nasi uopste zele ili ga samo mi forumasi prizivamo u FKS?
ma jok...sarajevo i sloboda ga zele.oba kluba su u kontaktu,i pregovaraju.
I mali plavi ga zele. Ali koliko znam na pregovorima su ponudili smijesne uslove.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 07 jun 2015, 16:50

Marko Vesovic rjesenje za desni bok?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jun 2015, 16:57

Aerodromsko je napisao/la:

slika
Bez uvrede ali prati ti drug Manchester City..
+1
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2015, 16:58

mercurial je napisao/la:Marko Vesovic rjesenje za desni bok?
da...level benko

sto se mučite, ljudi uzivajte ja prvi put ne trazim nikakve info, jednsotavno dodjem s posla, vidim ima li sta zvanicno i to je to. Vjerujem upravi, jer rade svi kao jedan. Radi se na jakim pojacanjima ali ako oni propadnu mora se u rezervi imati i igrac koji nije imenom jak ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fks74, nokee i 25 gostiju.