Tako je da duksericama pull&bear, svako ih ima, rekoh idem i sebi kupiti jednu morgen

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sta ce ti ta Tuzla pored Sarajeva?Sage je napisao/la:Zimske kape, Tuzla, Sarajevo?
Juventa, ima ih samo par. I vidio sam još jednu radnju, no ne upratih ime, imaju ih samo 4-5, sve iste samo druga boja.anonimni je napisao/la:Sacekaj malo da pocnu snizenja, bice to puno jeftinije![]()
@Neutral
Gdje uzimas FP dukseve? GMS nema (bar ne u BBI, za Wisu ne znam), a ne da mi se narucivati online, ne dam carini pare
Velika ti?akisarajevo92 je napisao/la:Prodajem crnu koznu jaknu, narucena iz Engleske, ne odgovara mi velicina (XL), na zamjenu bi morao cekati 30+ dana pa sam odlucio da je prodam, ako je neko zainteresovan, nek se javi u PP
Bas tako, za dva broja vecaNeutral je napisao/la: Velika ti?![]()
Jedan poznanik naručio dres United, lik je ogroman, uzeo XL, sada pokriva malog s njim, nisu isti brojevi gore i kod nas
rio_Ferdy88 je napisao/la:Daj sliku nabaci
ne budi budala da dajes pare za nesto nekvalitetno, springfild je postao obicno sranje, na pijaci su bolje stvari, patike kod njih kupio nisam 20x obuko odma se pocele guliti kroz mjesec dana se dzon odlijepioIlFantasista je napisao/la:Nasao sam dobre cipele u Springfieldu, 105 KM, baš po mom ukusu.
Aki de sliku i cijenu u ppakisarajevo92 je napisao/la:Prodajem crnu koznu jaknu, narucena iz Engleske, ne odgovara mi velicina (XL), na zamjenu bi morao cekati 30+ dana pa sam odlucio da je prodam, ako je neko zainteresovan, nek se javi u PP
šta ti misliš da će tebi moći. ne budi lud znaš li koliki je u eng xl broj, to ti je xxxxl po našem standardu.madridist je napisao/la:Aki de sliku i cijenu u ppakisarajevo92 je napisao/la:Prodajem crnu koznu jaknu, narucena iz Engleske, ne odgovara mi velicina (XL), na zamjenu bi morao cekati 30+ dana pa sam odlucio da je prodam, ako je neko zainteresovan, nek se javi u PP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.