AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mesbah otiso u Torino.

oficijelna fb stranica mladog italijana. ode još jedan talenat van italije.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Pare, pare i samo pare 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Nije meni uopste zao sto je otisao u PSG jer ako tom igracu pored ponuda talijanski klubova i to onih najveci zbog 2-3 miliona cilj sa PSG osvojiti francusku ligu onda mu svaka cast, jer ovo nema apsolutno veze sa talijanskim klubovima nego iskljucivo sa igracem i njegovim predsjednikom koji je zelio vise para uzeti, a talijanski klubovi na to nisu pristali sretan mu put i igranje u francuskoj ligi
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Juvelandia
- Kontakt:
Najjace je to sto je on "navijac Juventusa od malena", a jedan Krasić cekao 2 mjeseca na transfer u Juve, dok ova mala italijanska zvijezdica iz Serie B ide za parama.Momak je pokazao karakter.Takvih ce sve vise bit u svijetu fudbala.Nista novo niti nesto zbog cega se treba nervirat ili cudit.Normalna pojava modernog fudbala."Amerikanizacija" fudbala, ovaj put preko arapskih para.mdss je napisao/la:Nije meni uopste zao sto je otisao u PSG jer ako tom igracu pored ponuda talijanski klubova i to onih najveci zbog 2-3 miliona cilj sa PSG osvojiti francusku ligu onda mu svaka cast, jer ovo nema apsolutno veze sa talijanskim klubovima nego iskljucivo sa igracem i njegovim predsjednikom koji je zelio vise para uzeti, a talijanski klubovi na to nisu pristali sretan mu put i igranje u francuskoj ligi
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Astori u Spartak Moskvi za 15 miliona eura , plus bonusi .
I Milan ce dobiti nesto novca od ovog transfera
.
I Milan ce dobiti nesto novca od ovog transfera
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ne zezaj? pa samo jos to treba, da se sve rasproda? Fuj sto mrzim predsjednike malih pijacarskih klubova.Maestro^^ je napisao/la:Astori u Spartak Moskvi za 15 miliona eura , plus bonusi .
I Milan ce dobiti nesto novca od ovog transfera.
Pa stvarno ,gdje si ovo procitao da nije patka,pa ode italijanska liga u rang portugalske ,sve sto je dobro ide iz ove lige ,sta se ovo desavaJuvelandia je napisao/la:Ne zezaj? pa samo jos to treba, da se sve rasproda? Fuj sto mrzim predsjednike malih pijacarskih klubova.Maestro^^ je napisao/la:Astori u Spartak Moskvi za 15 miliona eura , plus bonusi .
I Milan ce dobiti nesto novca od ovog transfera.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
15M Spartak ponudio, realno, ne vrijedi ni blizu toliko, niko u Italiji ga i nije ozbiljno želio, tu cifru u Seriji A ne mogu dobiti ni od koga.
Inače, Di Marzio je ovo objavio na svom site-u.
Inače, Di Marzio je ovo objavio na svom site-u.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Ovu sam vijest jos i vidio na twitteru - Millanelo
.
EDIT: Ipak ce otici za 12.5M eura , plus bonusi . Potpisat' ce 4-godisnji ugovor , 2M eura ce zaradjivati po sezoni.
EDIT: Ipak ce otici za 12.5M eura , plus bonusi . Potpisat' ce 4-godisnji ugovor , 2M eura ce zaradjivati po sezoni.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
zaboravljaš da je krasić htio prvo u milan pa kada je jasno bilo da od toga nema ništa počeo je da favorizira juventusJuvelandia je napisao/la: Najjace je to sto je on "navijac Juventusa od malena", a jedan Krasić cekao 2 mjeseca na transfer u Juve, dok ova mala italijanska zvijezdica iz Serie B ide za parama.Momak je pokazao karakter.Takvih ce sve vise bit u svijetu fudbala.Nista novo niti nesto zbog cega se treba nervirat ili cudit.Normalna pojava modernog fudbala."Amerikanizacija" fudbala, ovaj put preko arapskih para.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ma jbe mi se gdje je Krasić htio, znam da je čekao dva mjeseca da vidi hocel Dzeko doci ili ne.A ovo malo smece na prvu prihvati "veliki PSG" a prije toga prica hvalospjeve o Pirlu etc etc.Prevrtljivacbaresi#6 je napisao/la:zaboravljaš da je krasić htio prvo u milan pa kada je jasno bilo da od toga nema ništa počeo je da favorizira juventusJuvelandia je napisao/la: Najjace je to sto je on "navijac Juventusa od malena", a jedan Krasić cekao 2 mjeseca na transfer u Juve, dok ova mala italijanska zvijezdica iz Serie B ide za parama.Momak je pokazao karakter.Takvih ce sve vise bit u svijetu fudbala.Nista novo niti nesto zbog cega se treba nervirat ili cudit.Normalna pojava modernog fudbala."Amerikanizacija" fudbala, ovaj put preko arapskih para.
samo hoću da kažem prošlo je vrijeme bandiera totti, maldini, del piero, zanetti itd. sve se vrti oko novca i rijetki su oni ali baš rijetki koji u prvi plan stavljaju prestiž kluba naspram novca.Juvelandia je napisao/la: Ma jbe mi se gdje je Krasić htio, znam da je čekao dva mjeseca da vidi hocel Dzeko doci ili ne.A ovo malo smece na prvu prihvati "veliki PSG" a prije toga prica hvalospjeve o Pirlu etc etc.Prevrtljivac
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Veloso je u Dinamu iz Kijeva.Cijena transfera je oko 8 miliona eura.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
@meho-meho, izvinjavam se na (nenamjernom) griješenju, pomislio sam u prvi mah da se radi o napadaču De Jongu, kako sam o njemu dosta čitao ovih dana na raznim portalima i pratio špekulacije oko njegovog odlaska/ostanka. A, ni De Jong iz Man. Cityja nije loš ako već Veloso i Diarra nisu dostupni. Jedan razbijač je potreban, nasljednik Gattusa, al' lagao bih kada bih rekao da mi je ovaj simpatičan igrač. 
24.7 prijateljska sa Schalkeom na Veltins Areni , vec je prodano 25 000 karata .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dje si ovo ozbiljno procitao ,eto ni za Velosa nismo mogli dati makar jedno 9-10 miliona ,jao svi Galliani dobar Galliani ovo-ono ,a nije mogo Velosa sreditibetton je napisao/la:Veloso je u Dinamu iz Kijeva.Cijena transfera je oko 8 miliona eura.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
veloso je odavno gotov deal bio. realno ne sviđa mi se nešto posebno.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Nesto gledam Real dovodi Modrica i Bog je kadar da ce igrati u provim timu, a Milan da ga je doveo vec bi bila najava na 6 titula iduce sedone ....ccc ovaj klub je bas potonuo 
Prodali smo polovicu Mesbahovog ugovora Torinu za 1.5M eura .
Galliani rekao da nema namjeru da dovodi Julia Cesara pored vec 3 golmana .
Galliani rekao da nema namjeru da dovodi Julia Cesara pored vec 3 golmana .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.