Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo necemo samo tebe forsirat.
Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.Tifo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:59Prica mi komsija pitar, kako je bio sinoc sa rajom zeljovcima na istoku i njegove sjebade od svega vidjenog.Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 00:20Zar je bitno. Ko je bio osjetio je atmosferu. Nema ono ni 30K na lavoru onakvu finu atmosferu. Ugodjaj je bilo gledati utakmicu. A neka ovi sto su se malo prepali Zelje prebrojavaju krvna zrcna na nasem stadionu. Mnogi ce skinuti gace pred onakvom atmosferom.
Kao prvo, ponio jaknu misleci da ce se smrznut kao predhodnu vece na Kosevu, a na kraju bio u kratkim rukavima normala.
Najvise ga dojmilo sto nema psovki, seljakluka, a na zapadu visi, te kako ima djevojki, djece i da je atmosfera totalno drugacija, toplija, pozitivnija, itd.
Eh reko, lijepo sto si dozivio na pravi nacin svaku nasu tekmu.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobar roster imaju s tim sto ga Bruno sa 3 pozadi cini jako losim ,kao da radi protiv sebe ..A odlicno se moze sastaviti za 4-2-1-3 sa ovim sto ima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Meraak1921
- Kontakt:
Jel moguce da se rugaju milioneri, drugoligas im sve po faci , hahahahahahahahha yadni su Allaha mi, u rupe bolje vam je nego da vam ja sekane u sve rupe trpare
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izuzetno skupa ekipa Željezničara i dalje bez šuta na gol, 0-0-10 na gostovanjima uz gol razliku od 3:21 i bod od ispadanja, nevjerovatno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bazinga12345
- Kontakt:
I kakva je logika igrati sa tri stopera i dva destruktivca u veznom redu? Niti su se dobro branili, niti su imali smislenu akciju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nama da broje udarce u okvir gola kao gol , opet bi izgubili
Cestitke Sirokom na zasluzenoj pobjedi.

Ovaj dan je sada potpun.Meraak1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:58Jel moguce da se rugaju milioneri, drugoligas im sve po faci , hahahahahahahahha yadni su Allaha mi, u rupe bolje vam je nego da vam ja sekane u sve rupe trpare

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Svaki put isto, hajca ih dokoljenko, ponadaju se jadni, on se ispari. Preslikano. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne možeš mene forsirati.
Samo možeš nazor izvlačiti nešto i pokušavati pronaći neki bolesni kontekst, a uvijek imaš anekse, holymane, strojeve i slične punoglavce koji će sa deset smajlija citirati na neviđeno.
Sad čekamo karmu da ponovo odradi svoje.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta kazu, tajna borba za evropu

Koga to priželjkujete vi sa lobotomije pa je počela pljuvačina po Bruni? Kakvo je naređenje iz Megamixa?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko god da su losi imaju srece sto su u ligi 3 jos losija tima
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Uložiti ovoliko para i dovest 10 igrača a opet isto igrati je za ispitati. Neko tu pere pare. Bolje ste igrali sa Hajdarom i Becom samo jeftinije par miliona. Ni tad niste mogli nikog dobit ni sad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Koja je cijena kože, je li zaključana uslijed učestale prodaje?

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 22 gosta.