EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Po njegovom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
u košarci, odbojci...Virtu4l je napisao/la:Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
bordobijeli
- Kontakt:
o ovom bi se dalo raspravljati da su Norvezani uspjeli sutirati prema golu ,ovko nisu ni izveli loptu s centra i tu zavrsava prica .Virtu4l je napisao/la:Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
Norvezani su u duhu fer pleja kako pise u novinama odustali od zalbe, ili je ipak nesto drugo u pitanju. Al to svakako ne umanjuje uticaj sudija na pobjedu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema tu rasprave, pravila kazu da je to iskljucenje na dva minuta i nista vise, ni penal ni crveni.bordobijeli je napisao/la:o ovom bi se dalo raspravljati da su Norvezani uspjeli sutirati prema golu ,ovko nisu ni izveli loptu s centra i tu zavrsava prica .Virtu4l je napisao/la:Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?Wandelanoite je napisao/la:Njemci totalno nezasluženo u polufinalu ovo je crveni karton za klupu Njemačke i sedmerac za Norvešku
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Norvezani bi sigurno bili u finalu da su imali sudjenje kao sto su imali Hrvati i Spanci u drugom polufinalu.
Sudije su u tom mecu bile neprimjetne, znaci moze se kad se hoce, kad nema posebnih upustava sudijama iz EHF-a
Sudije su u tom mecu bile neprimjetne, znaci moze se kad se hoce, kad nema posebnih upustava sudijama iz EHF-a
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
I 9 sekundi za napad. Pa sad...Virtu4l je napisao/la:Nema tu rasprave, pravila kazu da je to iskljucenje na dva minuta i nista vise, ni penal ni crveni.bordobijeli je napisao/la:o ovom bi se dalo raspravljati da su Norvezani uspjeli sutirati prema golu ,ovko nisu ni izveli loptu s centra i tu zavrsava prica .Virtu4l je napisao/la: Po kojem pravilu je igrač/i više u polju crveni karton i sedmerac?
-
bordobijeli
- Kontakt:
virtual pa ne znam bas kakvu bi sudije donijele odluku da su norvezani sutirali na gol a da na ternu budu igrac s markerom i golman ,tu golman nesmije da udje u teren on vise nije golman nego 8 igrac i znaci da je odbranio tu loptu mogao bi biti sedmerac al opet kazem Norvezani nisu uopšte krenuli s centra i to je to .
prvo pa musko, Svedska, bit ce veselo
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Pricamo o onome sta se desilo, a ne sta se moglo desiti. Uostalom ja sam replicirao na onu glupost za crveni karton i penal. Igrac vise u polju znaci iskljucenje i nista vise od toga, pravila su jasna.bordobijeli je napisao/la:virtual pa ne znam bas kakvu bi sudije donijele odluku da su norvezani sutirali na gol a da na ternu budu igrac s markerom i golman ,tu golman nesmije da udje u teren on vise nije golman nego 8 igrac i znaci da je odbranio tu loptu mogao bi biti sedmerac al opet kazem Norvezani nisu uopšte krenuli s centra i to je to .
U najboljem slucaju Norveska je mogla dobiti loptu na centru, dva igraca vise i par sekundi vremena. Naravno, nekad je i to dovoljno za gol, imali smo i ludje primjere.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vjerujem da su se Norvezani jos oporavili od poraza protiv Njemacke, al nadam se standardno dobrom drugom poluvremenu. I golman ce se probudit naravno.
Samo da Duvnjak i Marić pređu 3,5 
"We need to suffer. And we need to fight."
Marić prošao , Dule hajde još jedan 
"We need to suffer. And we need to fight."
Kopljar treba puno češće preuzimati odgovornost u napadu kao Duvnjak, po meni, trebao bi i više šutirati.
Usporede radi, Kiro Lazarov ispali recimo desetak lopti po utakmici, Kopljar barem upola manje. Ne kažem ja, Marko je vrhunski igrač nema priče samo mislim da može puno bolje u napadu.
Usporede radi, Kiro Lazarov ispali recimo desetak lopti po utakmici, Kopljar barem upola manje. Ne kažem ja, Marko je vrhunski igrač nema priče samo mislim da može puno bolje u napadu.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ovo prvenstvo ne može bolje radi koljena.cipiripi je napisao/la:Kopljar treba puno češće preuzimati odgovornost u napadu kao Duvnjak, po meni, trebao bi i više šutirati.
Jbte, imaš prosječnu partiju golmana i 4-5 razlike. Strah me šta bi bilo da imamo vrhunskog golmana
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam sta je cekao sa timeoutom
@lillard opet prizivate golmana kao da bi se prosetali prvenstvom da imate vrhunskog golmana, nije to bas tako
@lillard opet prizivate golmana kao da bi se prosetali prvenstvom da imate vrhunskog golmana, nije to bas tako
Nad tobom sunce najljepše sja
Pustaju sudije Hrvatima svaki napad po minut i vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.