Svi moji postovi o precijenjenom Tatumu su se ove sezone pokazali kao istiniti. Ljudi ce I bez njega u finale Istoka.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
2 MVP-a*, a i treći bi dobio da ih nisu ozlijede pokosile.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:53Nikad KD nije bio prva violina u ratnicima, on je dosao u Stephovu ekipu i tu sva prica zavrsava. Sad cete reci dobio je MVP, pa dobio je i Brown pa je Tatum prva violina, dobio je i Igudala mvp pa to ne znaci da je prva violina.
Zna se ko je bio i ko je jos uvijek prva violina ratnika.
Covjek je dosao u vec sampionsku ekipu sa vec prvom violinom i jednim od najboljih ikad. I taj GSW su osvajali i prije KD titulu i poslije KD titulu. KD je vrhunski igrac, ali nije igrac koji ima sampionski gen i koji ce ti donijeti titulu. Probali su i Netsi i Sansi ali dzaba kad to nije tak kalibar.ArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:34Kako je bio prva violina u Warriorsima?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:00Dobar Houston, nisu vise od 20 razlike izgubili, kako ono alem rece kuci su jaki, vidi se. Jos ce ih i Minesota vcrs preslusati.
KD gdje zaigra tu nema spasa. Da nije otisao u one GSW nikad titule vidio ne bi. On nikad ne moze biti prva violina ekipe, a zeli to na silu.
Dzaba ti je objasnjavati, ne kontaju, pokusao sam i odustao.Sport90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:33Covjek je dosao u vec sampionsku ekipu sa vec prvom violinom i jednim od najboljih ikad. I taj GSW su osvajali i prije KD titulu i poslije KD titulu. KD je vrhunski igrac, ali nije igrac koji ima sampionski gen i koji ce ti donijeti titulu. Probali su i Netsi i Sansi ali dzaba kad to nije tak kalibar.ArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:34Kako je bio prva violina u Warriorsima?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:00Dobar Houston, nisu vise od 20 razlike izgubili, kako ono alem rece kuci su jaki, vidi se. Jos ce ih i Minesota vcrs preslusati.
KD gdje zaigra tu nema spasa. Da nije otisao u one GSW nikad titule vidio ne bi. On nikad ne moze biti prva violina ekipe, a zeli to na silu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Samo da razjasnimo , je li kod tebe prvoj violini ekipe ide zadnji šut ili ne ?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:53Nikad KD nije bio prva violina u ratnicima, on je dosao u Stephovu ekipu i tu sva prica zavrsava. Sad cete reci dobio je MVP, pa dobio je i Brown pa je Tatum prva violina, dobio je i Igudala mvp pa to ne znaci da je prva violina.
MVP ja nisam spominjao .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Uzimao je i Kukoc zadnje suteve i Harper pa i Pippen, pa jel to znaci da su prve violine?VensanKasel je napisao/la: ↑16 jan 2026, 22:08Samo da razjasnimo , je li kod tebe prvoj violini ekipe ide zadnji šut ili ne ?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:53Nikad KD nije bio prva violina u ratnicima, on je dosao u Stephovu ekipu i tu sva prica zavrsava. Sad cete reci dobio je MVP, pa dobio je i Brown pa je Tatum prva violina, dobio je i Igudala mvp pa to ne znaci da je prva violina.
MVP ja nisam spominjao .
- VensanKasel
- Kontakt:
Razlika je ogromna između poneki zadnji put i većinu zadnjih šuteva .ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 23:13Uzimao je i Kukoc zadnje suteve i Harper pa i Pippen, pa jel to znaci da su prve violine?VensanKasel je napisao/la: ↑16 jan 2026, 22:08Samo da razjasnimo , je li kod tebe prvoj violini ekipe ide zadnji šut ili ne ?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:53Nikad KD nije bio prva violina u ratnicima, on je dosao u Stephovu ekipu i tu sva prica zavrsava. Sad cete reci dobio je MVP, pa dobio je i Brown pa je Tatum prva violina, dobio je i Igudala mvp pa to ne znaci da je prva violina.
MVP ja nisam spominjao .
Koliko se ja sjećam Durant je uzimao tada većinu zadnjih šuteva , ispravi me ako griješim .
još 17 poena treba durantu da postane 6. strijelac svih vremena, u ovoj bi sezoni lako mogao i na 5. mjesto ispred jordana
Realno, da nije bilo ovih ozbiljijih povreda, on bi se oko Kareemovih brojeva vrtio.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Koji to igrač je još igrao za contendera 3 ili više sezona i bio najbolji igrač u playoffu svake sezone?Sport90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:33Covjek je dosao u vec sampionsku ekipu sa vec prvom violinom i jednim od najboljih ikad. I taj GSW su osvajali i prije KD titulu i poslije KD titulu. KD je vrhunski igrac, ali nije igrac koji ima sampionski gen i koji ce ti donijeti titulu. Probali su i Netsi i Sansi ali dzaba kad to nije tak kalibar.ArtemisFowl je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:34Kako je bio prva violina u Warriorsima?ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:00Dobar Houston, nisu vise od 20 razlike izgubili, kako ono alem rece kuci su jaki, vidi se. Jos ce ih i Minesota vcrs preslusati.
Košarka je timski sport i nikad jedan igrač sam ne može osvojiti ništa. Ali je činjenica da je Durant bio najbolji igrač u tim Warriorsima sve 3 sezone.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čudo pa nisi dosad izložio korelaciju izmedju forme Clippersa i odlaska tvog miljenika CP3a iz kluba
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
da, jednu čitavu sezonu je propustio ,plus u dvije sezone odigrao manje od pola tekmi
iduće sezone bi mogao stići i bryanta
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 17 jan 2026, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Lik je relevantan u smislu dubljih playoff runova samo kad je okružen ne jedim All NBA igračem, već više njima. A često ni to nije dovoljno, kao što smo vidjeli u Netsima i Sunsima. Pa trebao mu je jedan od najboljih igrača svih vremena i jedna od najboljih ekipa svih vremena da "kupi" prsten.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:13Koji to igrač je još igrao za contendera 3 ili više sezona i bio najbolji igrač u playoffu svake sezone?Sport90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:33Covjek je dosao u vec sampionsku ekipu sa vec prvom violinom i jednim od najboljih ikad. I taj GSW su osvajali i prije KD titulu i poslije KD titulu. KD je vrhunski igrac, ali nije igrac koji ima sampionski gen i koji ce ti donijeti titulu. Probali su i Netsi i Sansi ali dzaba kad to nije tak kalibar.
Košarka je timski sport i nikad jedan igrač sam ne može osvojiti ništa. Ali je činjenica da je Durant bio najbolji igrač u tim Warriorsima sve 3 sezone.
Jokić 2023., Giannis 2021., Leonard 2019., i Nowitzki 2011. su ti čisti dokaz koliko su dijametralno suprotni i superiorni od KD-a u tom aspektu.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Cinjenica je da su ti Worirorsi bili i prije njega prvaci i bili su i poslije njega prvaci. A on nije ni prije njih a ni poslije njih bio prvak, a nije da nije imao vrhunske ekipe i igrace oko sebe, a jedina razlila od svih njegovih klubova drugih u GSW on nije doveden da bude vodja (vodja je vec bio tu) a u svim njegovim ostalim ekipama on je doveden da bude vodja i jednostavno nije taj kalibar.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:13Koji to igrač je još igrao za contendera 3 ili više sezona i bio najbolji igrač u playoffu svake sezone?Sport90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:33Covjek je dosao u vec sampionsku ekipu sa vec prvom violinom i jednim od najboljih ikad. I taj GSW su osvajali i prije KD titulu i poslije KD titulu. KD je vrhunski igrac, ali nije igrac koji ima sampionski gen i koji ce ti donijeti titulu. Probali su i Netsi i Sansi ali dzaba kad to nije tak kalibar.
- VensanKasel
- Kontakt:
A zašto je doveden u Golden State Warriors ? Zadnja lopta išla većinom njemu , zar to ne treba vođi ? Isto kao da mi tada nismo gledali utakmice .Sport90 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:29Cinjenica je da su ti Worirorsi bili i prije njega prvaci i bili su i poslije njega prvaci. A on nije ni prije njih a ni poslije njih bio prvak, a nije da nije imao vrhunske ekipe i igrace oko sebe, a jedina razlila od svih njegovih klubova drugih u GSW on nije doveden da bude vodja (vodja je vec bio tu) a u svim njegovim ostalim ekipama on je doveden da bude vodja i jednostavno nije taj kalibar.ArtemisFowl je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:13Koji to igrač je još igrao za contendera 3 ili više sezona i bio najbolji igrač u playoffu svake sezone?Sport90 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 19:33
Covjek je dosao u vec sampionsku ekipu sa vec prvom violinom i jednim od najboljih ikad. I taj GSW su osvajali i prije KD titulu i poslije KD titulu. KD je vrhunski igrac, ali nije igrac koji ima sampionski gen i koji ce ti donijeti titulu. Probali su i Netsi i Sansi ali dzaba kad to nije tak kalibar.
Da ne pišemo o odbrani koga je čuvao . Ja ga prvi ne gotivim , ali kada je bio u Ratnicima on je bio vođa . Malo realnosti .
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ovdje se promatra košarku kroz prizmu jednog, eventualno dva igrača. Činjenica je da je on došao u jednu od najboljih ekipa ikada i bio najbolji igrač. Ostalo su sve dječije doskočice ko je alfa, beta, gama, ko je vođa, ko je choker...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Curry je bio i ostao vođa Warriorsa, i u godinama kada je KD bio. To što su neki zadnji šutevi išli KD-u apsolutno nije recipročno liderstvu.
Veći je lider Green bio u Warriorsima, nego KD.
Možda jeste najbolji igrač bio, lider ne.
Veći je lider Green bio u Warriorsima, nego KD.
Možda jeste najbolji igrač bio, lider ne.
Pa uzimao je i Ray Allen zadnje suteve u Miamiju i to isto u finalima pa ga to ne cini vodjom te ekipe.
Jbt nevjerovatno je da ljudi nesto hoce nametnuti a nema veze sa vezom. Pa gdje god drugo je bio nije uspio ekipu odvesti ni do finala. Boston ga pomeo 4-0 , obrisali pod sa njim, a on bio alfa muzijak ekipe.
Lik je skorer, to je neupitno ali nije igrac koji ce voditi ekipu do prstena. Otisao u jedno od najboljih ekipa ilad u NBA koja je i bez njega dominirala i uzeo prsten. Bez te ekipe ne bi nikad prismrdio istom.
Jbt nevjerovatno je da ljudi nesto hoce nametnuti a nema veze sa vezom. Pa gdje god drugo je bio nije uspio ekipu odvesti ni do finala. Boston ga pomeo 4-0 , obrisali pod sa njim, a on bio alfa muzijak ekipe.
Lik je skorer, to je neupitno ali nije igrac koji ce voditi ekipu do prstena. Otisao u jedno od najboljih ekipa ilad u NBA koja je i bez njega dominirala i uzeo prsten. Bez te ekipe ne bi nikad prismrdio istom.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da budemo sad detaljni, jeste prismrdio sa Oklahomom. Ali to je to, nikada se tome više nije ni približio nakon GSW.
Crno ili bijelo.Cinjenica da mu je boba falila da izbaci sampionske Buckse za onom oskrnavljenom ekipom Netsa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.