Adnan Zahirović

Rockefeller
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Rockefeller » 15 avg 2013, 00:58

Imam i ja, a nisam iz Zenice. Bio sam dvije godine al' su me pustili. :mrgreen:

Šala. Bešiću ja teško mogu oprostiti odlazak u Ferencvaroš. Nije ni ovaj u boljem klubu, al' on makar gura ugovor po ugovor prema boljim klubovima.

Čim se Bešić makne u bolju ligu i klub ja ću pred zgradu saveza da protestujem i tražim da se Bešić uvrsti na spisak A reprezentativaca.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 avg 2013, 01:01

AllGunsBlazing je napisao/la:Nisam objektivan? Ne moram ja ni biti, sve ti same utakmice govore. Evo da idemo redom, 1990. godiste, 17 utakmica. Od tih 17 utakmica dvije lose, znaci 15 dobrih/solidnih. Pozicija na kojoj nemamo alternativa( ovi sto su gledali Hadzica prvo tvrde da ne igra to, drugo da nije dovoljno dobar ni na tome). Ali se konstantno tjera iz reprezentacije.

A reci cu ti jos sto je bolji, igra u boljem klubu, u boljoj ligi, pravi klasicni defanzivni vezni sto je nama potreban. Nece ga lopta povuci, bar ne u pravim utakmicama, nece ostaviti prazninu iza sebe kao sto to Besic cesto radi. Iskusniji.
U boljem klubu i ligi jos uvijek ne igra...Tek treba da zaigra ,mada ni tada to nece biti,jer je ovaj igrao u Bundesligi i ima nekoliko nastupa.Ja samo hocu reci da se on pojavio niotkud i da nije kakav kvalitet,a dobio je sansu ispred malog...Lako je igrati,kad pored sebe imas majstore.Meni je mjerilo ovakve tekme,gdje je protivnik jak,a ti nisi uz najbolje,pa trebas povuci... ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2013, 01:10

:lol: :lol: :lol: Posebno je lahko igrati pored nasih majstora tipa Medo ili Misimovic. Oni potrce jednom u tri utakmice.

Dobio je sansu zahvaljujuci mladoj reprezentaciji gdje je igrao dobro. Onda je presao u A i igrao dobre utakmice i zbog toga je pozivan iako nije igrao u bas najboljem klubu. Kao sto rekoh vec svaku 7-8. utakmicu kiksa, sto je dobra stvar.

Dokaz koliko si ti zatucan tip jeste to kako su ti ove utakmice bitne, kako su ovi protivnici jaki. Nemoj biti smijesan, Amerika je jaka, ali ni blizu nas, sto se i vidjelo. A ove utakmice su bitne samo tipovima koji seru i seru, i nista u svom zivotu nisu postigli pa zato hajmo srati po Repki, i to jednom u godini dana.
Celik!3,2,2.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 avg 2013, 01:20

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Posebno je lahko igrati pored nasih majstora tipa Medo ili Misimovic. Oni potrce jednom u tri utakmice.

Dobio je sansu zahvaljujuci mladoj reprezentaciji gdje je igrao dobro. Onda je presao u A i igrao dobre utakmice i zbog toga je pozivan iako nije igrao u bas najboljem klubu. Kao sto rekoh vec svaku 7-8. utakmicu kiksa, sto je dobra stvar.

Dokaz koliko si ti zatucan tip jeste to kako su ti ove utakmice bitne, kako su ovi protivnici jaki. Nemoj biti smijesan, Amerika je jaka, ali ni blizu nas, sto se i vidjelo. A ove utakmice su bitne samo tipovima koji seru i seru, i nista u svom zivotu nisu postigli pa zato hajmo srati po Repki, i to jednom u godini dana.
Dokaz koliko si ti zatucan je tvoj misljneje da Miske nije majstor.Dovidjenja i prijatno...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2013, 01:25

Majstor i trkac nisu dvije iste rijeci. Majstor i borac nisu dvije iste rijeci. Miske je majstor, ali je lijen, a to sto ti nisi dovoljno sposoban da shvatis sta sam htio reci nije moja greska.

Kod nas je uvijek u repki bilo najvise majstora, a najmanje trkaca, sad kad se to promjenilo odmah i mi bolje igramo.
Celik!3,2,2.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 15 avg 2013, 08:46

Covjek bjezi od lopte.Bolje baba daje paseve nego on.A, odbrana mu je najjaca, ali za Ameriku

Kakva reprezentacija.Bilo bi ravno Ruskom ruletu da njega stavis protiv Slovacke da igra.Rahimica do 55 godine.A, onda cemo ga klonirati, kad ne mogne vise

8-)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 avg 2013, 09:58

Svraka je za Zahirovića Rahimić!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2013, 10:00

avlami97 je napisao/la:Svraka je za Zahirovića Rahimić!
Toure, Seedor i Vieira u jednom. :lol: :roll:

Kakav crni Svraka? Istina, nije Zahirovic neki majstor (sinoc je bio katastrofalan, najblaze receno), al' Svraku takodjer treba izbjegavati kod sastavljanja reprezentativnog kadra. Uostalom, gledao si ga sigurno u posljednjih godinu dana. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 15 avg 2013, 10:06

frajer je imao najvecu minutazu i kad je igrao u nalchiku , a mogu mislit sad kad pocne za bochum... besic je bar skolovan igrac nek igra u ferencvarosu barem je tamo najbolji a ovaj to nije bio ni u nalchiku!!! TRCAT ZNAM I JA MARS IZ REPKE!!!

ponavljam #menadzeri #procenti #burazeri #profit # biznis #selektor # nam #postaje #menadzer :lol:
>>No body likes us but we dont care<<

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 avg 2013, 10:21

Monolog je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Svraka je za Zahirovića Rahimić!
Toure, Seedor i Vieira u jednom. :lol: :roll:

Kakav crni Svraka? Istina, nije Zahirovic neki majstor (sinoc je bio katastrofalan, najblaze receno), al' Svraku takodjer treba izbjegavati kod sastavljanja reprezentativnog kadra. Uostalom, gledao si ga sigurno u posljednjih godinu dana. :mrgreen:
Naravno da sam ga gledao zadnju sezonu i ne samo zadnju nego i svaku prethodnu. Pretprošle sezone je bio drugi strijelac PL, sa 10 postignutih golova iza Adilovića, a prošle drugi strijelac Želje sa 8 postignutih golova. Imao je nezgodnu povredu glave (Slavija) i odigrao mnogo manje minuta nego u pretprošloj sezoni.

Za repku je dao dva gola u pet utakmica (svaku ušao sa klupe).

Ljudi koji ga gledaju su očikivali mnogo više u zadnjoj sezoni, jer je postao reprezentativac (alo efekat).

Svraka je zadnji vezni po vokaciji, sa velikim radijusom kretanja i istančanim osjećajem za gol. Riješio je svojim golovima neke utakmice za Želju u važnim tekmama i protiv, za naše prilike, dobrih ekipa.

Ne pridajem veliki značaj ljudima (pljuvačima sa foruma) koji napadaju Svraku, jer sam shvatio da se baš i ne razumiju nešto odveć u ovu igru.

Na osnovu sinoćnje igre protiv USA, Svraka zaslužuje da bude i repki.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2013, 10:25

Na osnovu sinocnje igre - barem 6-7 igraca bi trebalo dobiti nogu. Ali, to se nece desiti. Mi svakako imamo najslabiju klupu od svih jacih (recimo) reprezentacija. Nama jedna povreda toliko poremeti koncepciju, da je to za ne povjerovati. Tu nam ne mogu pomoci ni kvalitetniji igraci od Svrake. Al', eto - jedni guraju Svraku, drugi Sesara, treci, pak, ne daju da se prigovori Zahirovicu. Car navijanja za nasu reprezentaciju je upravo to - citati konstantna prepucavanja na relaciji Sarajevo - Zeljo - Celik i onda procitati "petokolonase" koji se bune sto je premalo (ili nikako) igraca druge vjeroispovijesti. Svijetu je nemoguce ugoditi, a posebno Bosancu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 avg 2013, 10:39

Monolog je napisao/la:Na osnovu sinocnje igre - barem 6-7 igraca bi trebalo dobiti nogu. Ali, to se nece desiti. Mi svakako imamo najslabiju klupu od svih jacih (recimo) reprezentacija. Nama jedna povreda toliko poremeti koncepciju, da je to za ne povjerovati. Tu nam ne mogu pomoci ni kvalitetniji igraci od Svrake. Al', eto - jedni guraju Svraku, drugi Sesara, treci, pak, ne daju da se prigovori Zahirovicu. Car navijanja za nasu reprezentaciju je upravo to - citati konstantna prepucavanja na relaciji Sarajevo - Zeljo - Celik i onda procitati "petokolonase" koji se bune sto je premalo (ili nikako) igraca druge vjeroispovijesti. Svijetu je nemoguce ugoditi, a posebno Bosancu.
U potpunostise slažem., al' zaista.

Sinoć smo odigrali loše cijelu tekmu, bez obzira što smo vodili dva razlike. Amiri su pokazali karakter. Dali smo gol iz čistog ofsajda (Ibišević), a sudije su mogle rahat svirati jedan od dva penala za USA. Bili smo loši. Po meni jedino Džeko (2-3 gola), namještanje 100% šanse Ibiševiću i Pjaniću i Spaha su odigrali dobro, a od rezervi Višća i Medunjanin.

Po meni Medunjanin, bez obzira u kakvoj je formi, je najbolje rješenje za def. veznog, te mislim da protiv ozbiljnijih protivnika moramo igrati sa dva def. vezna ukoliko mislimo polučiti dobar rezultat.

Najviše me nervira, što se već SVI vidimo u Brazilu, a Brazil je još mnogo daleko i geografski i rezultatski. Začatasmo temu.

Pozdrav.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 15 avg 2013, 11:30

Kloc, kloc, kloc! Sretno mu u zivotu, ali sto dalje od reprezentacije!!!
Volim te Bosno!!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 15 avg 2013, 16:20

Toliko o ovom panju.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 avg 2013, 18:43

Najveci kloc sto je ikad zaigrao za nasu repku.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2013, 18:44

:lol: :lol: :lol: Pravo realni komentari.
Celik!3,2,2.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 15 avg 2013, 18:47

Harrison je napisao/la:Najveci kloc sto je ikad zaigrao za nasu repku.
Rame uz rame sa Sergejom Jakirevicem i Dusanom Kerkezom.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 avg 2013, 18:51

Evo ja licno bez pretjerivanja da nabijem kondicije da mogu trcati bar 45 minuta garantujem da bi za Zahirovica bio Makelele
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 15 avg 2013, 18:54

Harrison je napisao/la:Evo ja licno bez pretjerivanja da nabijem kondicije da mogu trcati bar 45 minuta garantujem da bi za Zahirovica bio Makelele
Odgovorno tvrdim da vecina klubova Premijer lige ima bolje igrace na toj poziciji.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2013, 18:56

Fakat spominju onog sminkera koji je svoju klasu pokazao u kvalifikacijama za LP (jos da je potencijal neki , a ne maltene izgradjen igrac sa 25 godina).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.