Odmah da tikazem, ja sam bio clan do 1999 cini mi se. Negdje sam stavio clanske neke.Hitman22 je napisao/la:@Probisvjet ...Evo ti si blizak sa svima a najviše sa AH onako kako sam zaključio iz postova tvojih pa nam reci sta je razlog odustajanja AH od Slobode a uz to si član skupstine ili si bio član. Reci mi jel pravi put potonuće Slobode da bi nesto bilo drugačije ili bolje.
A.H. nije odustao od Slobode, bar tako on kaze. Samo se povukao jer je bilo nemoguce uraditi ono sto je zacrtao. Covjek je zelio da budemo najbolji medju najboljima. Takav je. Postavlja ljestvicu veoma visoko, pa nekada drugi to ne mogu pratiti. Ceka bolja vremena da se sve moze dogovoriti i gurati u jednom pravcu bez politike, podmetanja i laganja. Jedina njegova greska je sto nije predlozio da uzme Slobodu i vecinu upravljackih prava i da trazi da mu se dodjeli izgradnja tribine uz koncesiju na odredjen preiod. Mislim kakva je osoba da je to uradjeno brzo bi Sloboda postala profitabilan klub. Mogao je to, a zasto nije ne znam. Valjda da neki ne bi rekli evo ga dosao da privatizuje kub. Ne znam.
A.H. nikada ne bi volio da Sloboda potone i dan danas je strastveni navijac i dodje na utakmicu. On bi sigurno i pomogao ako bi ovi zatrazili pomoc.