Nismo mi bolnica.uNbx je napisao/la:Treba ispostovat Purica i produzit mu ugovor.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Puric ostaje u Sarajevu dok se skroz ne oporavi.Povrijedio se za Sarajevo i Sarajevo ce ostat uz njega.
Pa dobro to je OK ali se nešto ozbiljno na njega ne računa a on ima ugovor do ljeta iduće godine tako da se u produženje uopšte još ne ideOrton je napisao/la:Puric ostaje u Sarajevu dok se skroz ne oporavi.Povrijedio se za Sarajevo i Sarajevo ce ostat uz njega.
Mosa RajvoSa
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Eto nek je Kvrzic polovnjak a Okic i Puric igracinefranklampard8 je napisao/la:Upravo, kakav crni Kvrzic.macahz je napisao/la:Kume kakav Kvrzic, ja ne znam sto svrsavate na ovakve polovnjake Za njega je Dulja, C. Ronaldo a Velkoski Neymar....RuleHz je napisao/la:Dugo nisam pisao nista pa evo sada da malo ovo prokomentarisem:
Sto smo trazili, to smo i dobili. Hebibovic je po meni u top 5 igraca PLBiH, i to nam je veliko pojacanje. (SJECATE SE KAD SAM PRIJE 1mj rekao da je sa njim sve zavrseno, pa ste mi je.ali sve po spisku)
Nama se izgleda puno guzica rasirila, pa sanjamo neke Zahirovice, Kvrzice itd.
Za nas je jos bitno dovesti jednog kvalitetnog stopera od kojeg ce stasati i Kova i Mihojevic.
Subica smo nesto spominjali ali izgleda da od njega nema nista, pa mi je bas krivo.
Kada bi kojim slucajem Cimi produzio ugovor (sto je izuzetno tesko), to bi nam bilo najbolje pojacanje zadnjih 10god.
Mislim da Delac ce ostati pozajmljen kod nas, pa kada mu istekne ugovor da ga uzimamo Free!
P.S Iskren da budem u LS imam velik feeling da prolazimo u 3pl, ali vrijeme ce pokazati svoje, slazem se sa vecinom da bi Dinamo bio najtezi moguci protivnik, ali kad skontas balkanci su to![]()
IN IBRAKA WE TRUST !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
@lacoste, na ovo sto je Orton napiso sam prvenstveno i mislio, nemas potrebe za takvim stavom. Mnogima su pare udarile u glavu, pa su skroz smetnuli ovaj ljudski dio sporta.Orton je napisao/la:Puric ostaje u Sarajevu dok se skroz ne oporavi.Povrijedio se za Sarajevo i Sarajevo ce ostat uz njega.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne znam sto se pljuje po Kvrzicu, momak je samo pitao da li bi mi bili za njegovo dovođenje. Nije on neka igracina svjetske klase, ali kod nas bi sigurno valjao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam znao da Puric ima jos godinu dana ugovora
a ovde neki zele da jos i produzi
Puric nema vise sta traziti u klubu a pogotov na terenu, tu je sada dosao novi igrac. On moze samo sjediti na klupi i uzimati pare kao i Dzeko. Znaci ovo je ta prva velika greska uprave. Stvorio si sebi jednog povrijedjenog poluamatera na klupi, ali dobro na greskama se uci.

Puric nema vise sta traziti u klubu a pogotov na terenu, tu je sada dosao novi igrac. On moze samo sjediti na klupi i uzimati pare kao i Dzeko. Znaci ovo je ta prva velika greska uprave. Stvorio si sebi jednog povrijedjenog poluamatera na klupi, ali dobro na greskama se uci.
Ma da je dovesti stopera,dzaba ti sve.
- ElCartel11
- Kontakt:
@joker bravo
jos kad mi pocnu ukazivati da na tim pozicijama imamo Okica, Purica dodje mi slabo samo kad se sjetim njihovih igara. Ljevo krilo imamo Velkoski (koji nije pravo krilo) i ovog Bekica iz Slobode sto je dosao, na desnoj strani imamo samo Dulju koji zna igrati, ove ostale necu ni da pominjem i oni se nasli pljuvati po igracu koji po TM ima vrijednost 1,5 mil €. Ako hocemo biti jaci moramo na svakoj poziciji imati po 2 ravnopravna igraca, pa koji je bolji neka igra.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
jedini povrijedjeni polu amater si ti.I to si povrijedjen u gornji bubanjLacoste je napisao/la:Nisam znao da Puric ima jos godinu dana ugovoraa ovde neki zele da jos i produzi
![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
da li bi moglo biti i grupnih odlazaka kod nas 

Prijatelju,veliki se postaje i ostaje na ovakvim situacijama.A kao takav ne mozes na ulici ostaviti covjeka koji je tu povredu dobio igrajuci za FK Sarajevo!Lacoste je napisao/la:Nisam znao da Puric ima jos godinu dana ugovoraa ovde neki zele da jos i produzi
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cuj Puric, produzenje ugovora
Ta nismo Caritas 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To je praksa koju je uvela ova uprava, i Purke nije jedini do sada.
Puric nije kvalitet za Sarajevo, al momka ce klub podrzati do kraja, jer se povrijedi za boje i grb kluba.
Posteno, ljudski....gospodski. I na ovaj nacin se pravi klub, i povjerenje stice od igraca koji u buducnosti trebaju doci kod nas.
Niko, nikada, povrijedjen nece biti otjeran, i klub ce uvijek podrzati te igrace.
Puric nije kvalitet za Sarajevo, al momka ce klub podrzati do kraja, jer se povrijedi za boje i grb kluba.
Posteno, ljudski....gospodski. I na ovaj nacin se pravi klub, i povjerenje stice od igraca koji u buducnosti trebaju doci kod nas.
Niko, nikada, povrijedjen nece biti otjeran, i klub ce uvijek podrzati te igrace.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Haj ti idi lijeci Purica, mozda brze se i oporavi.
@Ado nigdje ja nisam rekao da njega treba sad odmah izbaciti na ulicu, budimo gospoda. Ali taj amater ce nam sada samo smetati u klubu. Znaci jedna greska uprave koja je prvo napravila ovaj ugovor a jos ga i dovela. Svi mi znamo da je on cisti racku od igraca i da on nema vise sta traziti u klubu i kad se oporavi.
@Ado nigdje ja nisam rekao da njega treba sad odmah izbaciti na ulicu, budimo gospoda. Ali taj amater ce nam sada samo smetati u klubu. Znaci jedna greska uprave koja je prvo napravila ovaj ugovor a jos ga i dovela. Svi mi znamo da je on cisti racku od igraca i da on nema vise sta traziti u klubu i kad se oporavi.
pa Kouadia smo hranili vise od godine i vidite kako nam se vrati, titulom, sad jos i Purica pa ima duplu krunu aBd da osvojimo i jos u grupnu fazu EL udjemo 

Pyro is not a crime !
Za mene je realno prosjek od igraca.Ali opet kazem treba biti veliki i gospoda u ovoj situaciji i pruziti momku podrsku.Sto se ugovora tice,ne mislim da je u ono vrijeme bila greska jer tog istog Purica smo pominjali u svakom prelaznom roku i prizivali ga.E sada sto je propao kao igrac to je drugi par rukava,ali u ovoj situaciji treba biti primjer kako se VELIKI KLUB brine o svojim igracima i kada su povrijedeni.Jel treba da **** povrijedenog igraca i dajemo primjer drugima sta ih ceka ako dodu kod nas i povrijede se ne daj bozeLacoste je napisao/la:Haj ti idi lijeci Purica, mozda brze se i oporavi.
Svi u napad jedan je Hase!!
- Aerodromsko
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Aco, nemoj da banuješ, možemo fino prodiskutovati ko ljudi, na temi opšte diskusije, nije mi namjera da se vrijeđamo, hajde argumentovano nekad da se popriča, nisi ti dijete.....
Pozdrav braci na forumu....
Naša ljubav k'o Trebević, ponos u nama, titula za Sarajevoooo i za Vedrana![]()
Vidim ljože se pojač'o haos, Diata baš igračina.... Lopte dohvaćao našim onomad...

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Nisam za to repliciro a ovi me podrzali, vec da mastamo o Kvrzicima i Zahirovicima. Mi u ekipi imamo igrace dosta bolje od Kvrzica koji konkurisu na njegovu poziciju.joker90 je napisao/la:Ne znam sto se pljuje po Kvrzicu, momak je samo pitao da li bi mi bili za njegovo dovođenje. Nije on neka igracina svjetske klase, ali kod nas bi sigurno valjao.
Smara me to potcjenjivanje nas samih a dizanje drugih. Ali to jennas mentalitet.
Bolji su nam Kodre, Jarniji, Kvrzici os Dzene, Dulje, Okuca, Velkoskog.
Cijene na TM su relativna stvar i nikako ih se ne moze uzeti kao validne. Uzmimo primjer onog malog iz raspalog Hajduka, ode vani za 6 mil e znaci 6 puta bolji od Cimija. A takav ne ppstoji.ElCartel11 je napisao/la:@joker bravojos kad mi pocnu ukazivati da na tim pozicijama imamo Okica, Purica dodje mi slabo samo kad se sjetim njihovih igara. Ljevo krilo imamo Velkoski (koji nije pravo krilo) i ovog Bekica iz Slobode sto je dosao, na desnoj strani imamo samo Dulju koji zna igrati, ove ostale necu ni da pominjem i oni se nasli pljuvati po igracu koji po TM ima vrijednost 1,5 mil €. Ako hocemo biti jaci moramo na svakoj poziciji imati po 2 ravnopravna igraca, pa koji je bolji neka igra.