Maksuz pozdrav za ove sa foruma sto bi rado da je nema a znaju oni ko su
DRZAVA BOSNA
OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:30Bosna je bila stotinama godina prije Tite i biti ce jos hiljadama godina poslije njega. Mogu je mrziti, pljuvati, blatiti i sta sve ne, ali bila je i biti će. Na ovaj ili onaj nacin. U Titino vrijeme je samo obnovljeno ono sto nam je i pripadalo, bas kao i Hrvatima, Srbima, Slovencima i ostalima.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:04Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Sretno onima koji zaista slave!
Sretan Dan Nezavisnosti BiH.
Teško je to objasniti pojedincima,slični su onima u Hrvatskoj što veličaju ustaše a mrze Tita i partizane koji su vratili Dalmaciju od Italijana.Žao mi je pojedinaca koji se bude ujutro mrzeći svoju domovinu.Džaba im sve Bosne je bilo i biće bez obzira na ove idiote !NoDi80 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:58Bila prije Tita, al imedju od 1895 do tita je skoro 50 godina prevladavao nacionalizam SHS zato je Tito bitan da se on nije pojavio nestali bi, a SHS nikad nisu imali ni blizu problema kao BIH
Kao i zadnji rat po dogovoru sto su odradili i opet im nije uspjelo da se BiH podjeli
Skoro je Nenad Čanak pricao o tome cak je donio karte i dokumente koji pokazaju kako su se dogovarali
Pa eto kakav je rat bio da nije palo na pamet ni jednoj strani da puca na Beograd i Zagreb
Nema se sta vise pricat na tu temu
Zivjela BIH i narodi koji su uz nju
Nadam se da se vise nikad nece ponoviti ratovi ovdje
emil02in je napisao/la: ↑01 mar 2024, 12:14Teško je to objasniti pojedincima,slični su onima u Hrvatskoj što veličaju ustaše a mrze Tita i partizane koji su vratili Dalmaciju od Italijana.Žao mi je pojedinaca koji se bude ujutro mrzeći svoju domovinu.Džaba im sve Bosne je bilo i biće bez obzira na ove idiote !NoDi80 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:58Bila prije Tita, al imedju od 1895 do tita je skoro 50 godina prevladavao nacionalizam SHS zato je Tito bitan da se on nije pojavio nestali bi, a SHS nikad nisu imali ni blizu problema kao BIH
Kao i zadnji rat po dogovoru sto su odradili i opet im nije uspjelo da se BiH podjeli
Skoro je Nenad Čanak pricao o tome cak je donio karte i dokumente koji pokazaju kako su se dogovarali
Pa eto kakav je rat bio da nije palo na pamet ni jednoj strani da puca na Beograd i Zagreb
A Hercegovine?emil02in je napisao/la: ↑01 mar 2024, 12:14Teško je to objasniti pojedincima,slični su onima u Hrvatskoj što veličaju ustaše a mrze Tita i partizane koji su vratili Dalmaciju od Italijana.Žao mi je pojedinaca koji se bude ujutro mrzeći svoju domovinu.Džaba im sve Bosne je bilo i biće bez obzira na ove idiote !NoDi80 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:58Bila prije Tita, al imedju od 1895 do tita je skoro 50 godina prevladavao nacionalizam SHS zato je Tito bitan da se on nije pojavio nestali bi, a SHS nikad nisu imali ni blizu problema kao BIH
Po meni je ovo skroz primjeren način čestitanja. Čestitam i ja tebi.
Zamisli da izadje video protiv leseva od 10minutabagniadiluca je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:38Izgleda da ih je montiralo u staniciLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:18Pa koliko manijacima treba da montiraju snimak. Imate go pro, a ne znate raditi kako treba sa njim.. e jeeebiga![]()
![]()
![]()
Cuj "samo obnovljeo" i zbog toga sto je obnovljeno treba srati po tome, ima logikeOsmaDolazi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:30Bosna je bila stotinama godina prije Tite i biti ce jos hiljadama godina poslije njega. Mogu je mrziti, pljuvati, blatiti i sta sve ne, ali bila je i biti će. Na ovaj ili onaj nacin. U Titino vrijeme je samo obnovljeno ono sto nam je i pripadalo, bas kao i Hrvatima, Srbima, Slovencima i ostalima.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:04Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Sretno onima koji zaista slave!
Sretan Dan Nezavisnosti BiH.
Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:53Paklen igrac! Uf Santos & Drljo nocna mora za protivnicke odbrane!
Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2023, 16:57Drljo je izvrsna akvizicija. Bez, dribler, solidan sut i centarsut. Volim Hama, ali brate cesto se spetlja kad je najvaznije, ja bih isao sa Santosom i Drljom u prvih 11 u nastavku sezone.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:02U prvom poluvremenu pokazao sve što moderno krilo treba imati.
Uskoro Santos i Drljo u prvoj, ako ovako nastavi.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 feb 2023, 16:59Bravo Alpa kralju. Drljo izgleda opasan igrac. Brz,kontrola lopte,ide okomito na igraca i gol,vidjecemo jos ali ovako na prvu,nije mi jasno sto ga Zrinjski pusti.
BosniaBoston je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:21Drljo tipična dinamova škola, klasa pa haj. Ovo što je danas odigrao je nivo za reprezentacije. Gol ok, ali od prvog dodira se vidjelo da će nam biti ogromno pojačanje samo da zdravlje posluži
MocMahale444 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:51Drljo je davno trebao biti nogiran lik samo ŠTETI klubu.
svrakino1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:52Idete vi naprijed na skok stoperi
Al nemojte ostavljat Drlju kao osiguraca
![]()
![]()
![]()
![]()
zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:49Do kad cemo gledat ovog drlju kako se mrljavi po terenu, zakucaj ga na klupu nikad vise nek ne udje
Buraz nisam ti ja iz tog filmaPablo11 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:02Zamisli da izadje video protiv leseva od 10minutabagniadiluca je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:38Izgleda da ih je montiralo u staniciLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:18Pa koliko manijacima treba da montiraju snimak. Imate go pro, a ne znate raditi kako treba sa njim.. e jeeebiga![]()
![]()
![]()
![]()
Ne jer je razlika uzdizati igraca koji je do skoro vrijedio 11 miliona i nekog balavca poslije jednog zalutalog gola19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:50
Možeš li ovo isto napraviti i za venecuelanskog Neymara?![]()
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 47 gostiju.