Ne znam kako iz ovog izvuce ovo da mi je neko bolji od Dzene i to da potcjenjujem nase igrace. Dulja je jedino bolje krilo koje imamo od Kvrzica, Okic mu nije ni blizu realno, pogotovo sad sa ovim problemima koje ima. Krste nije klasicno krilo svakako. Ako je tebi ovo sto imao DOSTA BOLJE od Kvrzica ko sto kazes onda me cudi kako nismo vec u EL..macahz je napisao/la:Nisam za to repliciro a ovi me podrzali, vec da mastamo o Kvrzicima i Zahirovicima. Mi u ekipi imamo igrace dosta bolje od Kvrzica koji konkurisu na njegovu poziciju.joker90 je napisao/la:Ne znam sto se pljuje po Kvrzicu, momak je samo pitao da li bi mi bili za njegovo dovođenje. Nije on neka igracina svjetske klase, ali kod nas bi sigurno valjao.
Smara me to potcjenjivanje nas samih a dizanje drugih. Ali to jennas mentalitet.
Bolji su nam Kodre, Jarniji, Kvrzici os Dzene, Dulje, Okuca, Velkoskog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Oploditelj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Onog trenutka kada vlasnik kluba Mr tan odluci i odrijesi kesu , bice i pojacanja i bece izgledan ulazak u grupe pa bar EL. Do tada , mislim da cemo redovno osvajati titule u BH PL. Finansijski smo NAJJACI , organizaciono isto tako , ekipu koju sada imamo je dovoljna da se sa trudom i radom , osvoji jos jedna titula....za jos jednu godinu smo iskusniji (i u poslovnom i sportskom dijelu). Znaci , imamo sve preduslove da opet uzmemp titulu.
Za sve ono sto se tice evrope , potrebno je uloziti jos vise para. Sve ostalo ako neko drugacije kaze , obina je ubleha-utopija , nazovite kako hocete.
BP 1946
Za sve ono sto se tice evrope , potrebno je uloziti jos vise para. Sve ostalo ako neko drugacije kaze , obina je ubleha-utopija , nazovite kako hocete.
BP 1946
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nisam konkretno mislio na tebe, vec sam ti repliciro stav i ppovezao sa vecinom nas i nasim nacinom razmisljanja.joker90 je napisao/la:Ne znam kako iz ovog izvuce ovo da mi je neko bolji od Dzene i to da potcjenjujem nase igrace. Dulja je jedino bolje krilo koje imamo od Kvrzica, Okic mu nije ni blizu realno, pogotovo sad sa ovim problemima koje ima. Krste nije klasicno krilo svakako. Ako je tebi ovo sto imao DOSTA BOLJE od Kvrzica ko sto kazes onda me cudi kako nismo vec u EL..macahz je napisao/la:Nisam za to repliciro a ovi me podrzali, vec da mastamo o Kvrzicima i Zahirovicima. Mi u ekipi imamo igrace dosta bolje od Kvrzica koji konkurisu na njegovu poziciju.joker90 je napisao/la:Ne znam sto se pljuje po Kvrzicu, momak je samo pitao da li bi mi bili za njegovo dovođenje. Nije on neka igracina svjetske klase, ali kod nas bi sigurno valjao.
Smara me to potcjenjivanje nas samih a dizanje drugih. Ali to jennas mentalitet.
Bolji su nam Kodre, Jarniji, Kvrzici os Dzene, Dulje, Okuca, Velkoskog.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Često čitam oko Cimirota, svi pišu kako treba da ide, zaslužio je, prevazišao je ovu ligu.. Slažem se da jest zaslužio da igra u nekom jačem klubu i u jačoj ligi ali on igra u Sarajevu, najvećem klubu u BiH i ne treba ponižavati klub sa takvim komentarima. Eh, ja sam iskreno za njegovu prodaju samo iz razloga što nismo odavno prodali nijednog igrača za veće pare, mora se poslati pozitivna slika, mora neko probit led, samo iz tog razloga bi Cimirota prodao. A da je bio slučaj da smo već prodali par igrača za fine pare zadnjih godina, pod svaku cijenu bi Cimirota vezao ugovorom i ostavio ga koliko je god moguće duže jer jedino tom strategijom se može dostić nivo Rijeke, Partizana.
Što se tiče novih igrača, mislim da je promašaj sa Bekićem, jer je kvalitetom bar po prikazanom u rangu sa Protićem, Purićem, Okićem.. igračima koje bi mnogi navijači FKS voljeli da napuste klub. Istina, potrefilo se sa par igrača za kojih se nije čulo ranije (Cimirot) da naprave to što jesu, ali dosta se pogriješilo sa ovim polovnjacima (Kostić, Protić, Mitrevski, Purić, Okić, Kallasi...) za kojih se nadalo da će proigrati, nadam se da griješim. Hebibović je solidan igrač za ovu ligu i nadam se da će uistinu bit pravo pojačanje.
Tražimo bekove, a obojica ovih igrača su igrali u svojim klubovima dosta ofanzivnije, a takvih igrača imamo milion. Sada stoji samo ono da oni kao mogu igrati na beku, mogu ali kako? Pitanje je, nadam se da će bit od trenutnih.
Moja želja je da se dovede Subić iz Borca pod svaku cijenu, jedan dosta kvalitetan i iskusan stoper, po mogućnosti neka gromada. Jedan ubojit napadač kao Benko i jedan dobar vezni igrač kao Jajalo.
Volio bi da se što prije riješimo Bandovića, Barića, Okića, Purića, Kaudia, Protića..
Što se tiče novih igrača, mislim da je promašaj sa Bekićem, jer je kvalitetom bar po prikazanom u rangu sa Protićem, Purićem, Okićem.. igračima koje bi mnogi navijači FKS voljeli da napuste klub. Istina, potrefilo se sa par igrača za kojih se nije čulo ranije (Cimirot) da naprave to što jesu, ali dosta se pogriješilo sa ovim polovnjacima (Kostić, Protić, Mitrevski, Purić, Okić, Kallasi...) za kojih se nadalo da će proigrati, nadam se da griješim. Hebibović je solidan igrač za ovu ligu i nadam se da će uistinu bit pravo pojačanje.
Tražimo bekove, a obojica ovih igrača su igrali u svojim klubovima dosta ofanzivnije, a takvih igrača imamo milion. Sada stoji samo ono da oni kao mogu igrati na beku, mogu ali kako? Pitanje je, nadam se da će bit od trenutnih.
Moja želja je da se dovede Subić iz Borca pod svaku cijenu, jedan dosta kvalitetan i iskusan stoper, po mogućnosti neka gromada. Jedan ubojit napadač kao Benko i jedan dobar vezni igrač kao Jajalo.
Volio bi da se što prije riješimo Bandovića, Barića, Okića, Purića, Kaudia, Protića..
-
Oploditelj
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Često čitam oko Cimirota, svi pišu kako treba da ide, zaslužio je, prevazišao je ovu ligu.. Slažem se da jest zaslužio da igra u nekom jačem klubu i u jačoj ligi ali on igra u Sarajevu, najvećem klubu u BiH i ne treba ponižavati klub sa takvim komentarima. Eh, ja sam iskreno za njegovu prodaju samo iz razloga što nismo odavno prodali nijednog igrača za veće pare, mora se poslati pozitivna slika, mora neko probit led, samo iz tog razloga bi Cimirota prodao. A da je bio slučaj da smo već prodali par igrača za fine pare zadnjih godina, pod svaku cijenu bi Cimirota vezao ugovorom i ostavio ga koliko je god moguće duže jer jedino tom strategijom se može dostić nivo Rijeke, Partizana.
Repiciracu ti samo u vezi price oko Cimija. Imamo gazdu , imamo ponudu...tu se prica zavrsava
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kompleksaši 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jos dva travnata i sminka

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Mogao bi nas pojacat jedan crnac. Pozicija zadnji vezni.
- Aerodromsko
- Kontakt:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Eeeeeheeee bilo je i vrijeme.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ti si opet šampion !
- Aerodromsko
- Kontakt:
Samo avio karte za europske utakmice..Head je napisao/la:Ma ne placa nama Turkish nista.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Trenutno korisnika/ca: haklamas, kontra, perodeformero, VolimoSarajevo i 44 gosta.