Najjaca pjesma definitivno.Zagor je napisao/la:furate nam da smo ilegala, al naša srca su puna hrabrosti, završite će se i ova naša bitka i naš će Sjever (Sarajevo) opet biti najjači...![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najjaca pjesma definitivno.Zagor je napisao/la:furate nam da smo ilegala, al naša srca su puna hrabrosti, završite će se i ova naša bitka i naš će Sjever (Sarajevo) opet biti najjači...![]()
bordograd je napisao/la:Abdulah i on sa dresom će biti dokaz iduće sedmiceTHEC je napisao/la:daj dokazbordograd je napisao/la:Ovaj Ugo Nigerijac je naš
Auu brate al' si se ti fisno necimRule_hz je napisao/la:bit ce nova koša i tamnoputi tj cokoladni momcic a nas brat sa tribiine ce bit u dilerijumu i na aparatima ako bog da ceka sam 30 miljaa dusa na hasetu i fura me ljetna noc i reflektori se pale meni u cet rodjendan 4 dana poslije celo nas obraduje izvlacimo skenderbogu ili maribor viole da pokaramo po slovenije zene nas vole:)))
MoreRule_hz je napisao/la:bit ce nova koša i tamnoputi tj cokoladni momcic a nas brat sa tribiine ce bit u dilerijumu i na aparatima ako bog da ceka sam 30 miljaa dusa na hasetu i fura me ljetna noc i reflektori se pale meni u cet rodjendan 4 dana poslije celo nas obraduje izvlacimo skenderbogu ili maribor viole da pokaramo po slovenije zene nas vole:)))
Cimi, Puzi, Stojcev, Benko...mnogo je. I cetri bitna igraca u osvajanju titule.pitarlOOk je napisao/la:Ja koliko znam još od prošle sedmice smo imali ponude za Puzije i Stojčeva, uprava je htjela prodati i Benku jer ima ponuda od pola mil eura (P.S naišli su na veliko neodobravanje ove ideje kod navijača), ali ostavljaju da se vidi koga ćemo dobiti i kako će to izgledati.Na zadnjoj presici je Ibrak rekao da sad kreće čišćenje kadra, jedni na posudbu, a jedni u prodaju i da će sigurno doći jedan od tri stopera sa kojim pregovaramo.
Ma nemamo.belosevic28 je napisao/la:Imamo konkretne ponude za 5-6 igraca. Prodat cemo bar 2. Ja se nadam da Benko nije jedan od njih...
Derdiyok je napisao/la:Kakav je ovaj Brazilac Bruno iz Novog Pazara ? Ja prvi put čujem za ovo![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986 i 23 gosta.