Cigo taxijoker90 je napisao/la:Al "taksista romske klijentele"!![]()
Nadimci na ovom dijelu foruma zasluzuju pohvale sami za sebe!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cigo taxijoker90 je napisao/la:Al "taksista romske klijentele"!![]()
Možda bi i trebali, čisto da se solidarišemo s vamarigotina je napisao/la:Tuzlanska Sloboda je najjadniji sportski kolektiv u povijesti čovječanstva i kao takav bi trebao biti ukinut
Ja brato. Voza samo romine. Kidaju mu gatari nokte u autu i bacaju po podu. Cekas za milju maraka keca na Bayern kući protiv Hofenhaima . Slucajno ga neznajuci zaustavis da te odbaci kuci i padnes na listićujoker90 je napisao/la:Al "taksista romske klijentele"!![]()
Gratis sihir uz voznju dobijas!Cocaine je napisao/la:Ja brato. Voza samo romine. Kidaju mu gatari nokte u autu i bacaju po podu. Cekas za milju maraka keca na Bayern kući protiv Hofenhaima . Slucajno ga neznajuci zaustavis da te odbaci kuci i padnes na listićujoker90 je napisao/la:Al "taksista romske klijentele"!![]()
![]()
![]()
Na forumu... Sad ispada da sam tastatura huligan, ali aj, nisam imao prilike pred vama da drugacije to manifestujem, elem. Taman presli na normalne teme, nemoj sad da vracasSteph je napisao/la:Branio srpstvo ahahahahaha![]()
![]()
![]()
e hljeb te ****![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E onda ti kocis napredak i normalan tok teme.Steph je napisao/la:Naravno da ću da se vraćam, jer svima na svakoj stranici treba ponoviti šta si ti napisao ogromnim slovima da niko ne fuli.
Ti il si **** trol il si totalno ludVulture je napisao/la:E onda ti kocis napredak i normalan tok teme.Steph je napisao/la:Naravno da ću da se vraćam, jer svima na svakoj stranici treba ponoviti šta si ti napisao ogromnim slovima da niko ne fuli.
ODBIO DA OPET RUČA VIRŠLE I ONAJ KISELI JOGURT!!joker90 je napisao/la:Da ne ulazim na opste diskusije kod kona, moze li mi ovdje neko reci sta se to Bekric zakacio sa Simeoneom pa danas fulio tekmu??
Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
vi ste forumaši drugoga reda i kao takvi zaslužujete biti gaženi i ponižavani od svih nas baš kao i vaš klub čije se postojanje može poistovjetiti s memlom iz pupkaTzXHc je napisao/la:Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
Ma ti druže nisi dobar s glavom sto posto.rigotina je napisao/la:vi ste forumaši drugoga reda i kao takvi zaslužujete biti gaženi i ponižavani od svih nas baš kao i vaš klub čije se postojanje može poistovjetiti s memlom iz pupkaTzXHc je napisao/la:Ma buraz baš rijetko pišem na forumu, a kad pišem pišem na nasem podforumu. Strašno ocm ovaj lik ba iz Mostara više objava ovdje napisao o Slobodi i navijačima nego na svojoj temi i o svom klubu. Ne možeš da vjeruješ kakav retardinjo...tuzlak1987 je napisao/la:Normalan tok ove teme je oni nas ko napadaju, a mi se ko branimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.