Čuj Gervinho Chamakh broj 2 ?Faraon iz Visokog je napisao/la:ebote Gervinho Chamak broj 2 sta ce nam
Hulk il Benzema treceg nema
Bendtner je za Chamakha institucija, kamoli ovaj slon.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Čuj Gervinho Chamakh broj 2 ?Faraon iz Visokog je napisao/la:ebote Gervinho Chamak broj 2 sta ce nam
Hulk il Benzema treceg nema
ma de dosta mi je tih francuza vise Hulka dovest i niko nam vise ne trebaBosco je napisao/la:Čuj Gervinho Chamakh broj 2 ?Faraon iz Visokog je napisao/la:ebote Gervinho Chamak broj 2 sta ce nam
Hulk il Benzema treceg nema![]()
![]()
Bendtner je za Chamakha institucija, kamoli ovaj slon.
jest brate, ali vidi bendtner je tu vec nekoliko sezona i nije nesto posebno pokazao, a chamack je tu samo jednu sezonu u kojoj je zabio 7 ili 8 golova i sto ja mislim da nije nimalo lose za prvu sezonu, i normalno da je on u vecoj prednosti kod vengera on bandereBosco je napisao/la:Meni je žao što Bendtner ide jer mi je i draži i bolji od Chamakha, ali eto valjda Wenger zna šta radi. Ja se nadam nekom pojačanju u napadu, al' neko zvučnije i provjerenije ime. Možda nas Wenger sve iznenadi.
haha pa da ga suspendiraju odma u prvoj tekmicala je napisao/la:wengeru kupuj spahica, sto brze to bolje
Dogovoreno 100%cala je napisao/la:wengeru kupuj spahica, sto brze to bolje
ako se po jutru dan poznaje,lose vam se piseBuki je napisao/la:Prvo Arsenalovo pojacanje ovog ljeta je 19 godisnji Carl Jenkinson iz Charlton Athletica. Pojacanje nije misljeno za "sadasnjost" nego "buducnost" (AW politika).
Kratak video o ovom igracu:
http://www.youtube.com/watch?v=J61-X1DR ... r_embedded
Pitanje je 120 000 ili 100 000 funti sedmičnoGunnerS je napisao/la:Sve je to udure, al zašto Samir ne potpisuje novi ugovor ?! To me malo brine, znam da će potpisat al zašto odugovlači ?! A od tih defanzivaca najbolji je po meni Sakho al je i on ljevak, pa sa TV-om se nebi dobro slago, trebao bi nam kakav dešnjak. Gervinho će dobro pasat na ljevoj strani a Andreja poslat nazad u Rusiju. Još nešto, trebamo dovest Benzemu, jer očigledno ne treba dosta love, a mislim da bi dobro se uklopio uz Wengera
Danas se povrjedio? Odn. kad je bilo?guuners_4ever je napisao/la:Najvaznija stvar za narednu sezonu je da nam glavni igraci prodju bez povreda,tu prije svega mislim na van persija ,fabregasa i nasrija( ako ostanu),vermaelena,walcotta,songa, wilshera jer oni kad igraju zajedno mozemo svakooga pobijediti,ali posto ne mozemo na to mnogo uticati(na eventualne povrede) potrebna su nam odredjena pojacanja,ali kako je krenulo nikakve fajde od toga nema,wenger ponovo po svom al haj navikli smo se nervirat
![]()
PS gibbs nije vise u kadru engleske reprezentacije zbog povrede nece nastupiti na svjetskom prvenstvu U 21
evo http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-21-squadArnelinho je napisao/la:Danas se povrjedio? Odn. kad je bilo?guuners_4ever je napisao/la:Najvaznija stvar za narednu sezonu je da nam glavni igraci prodju bez povreda,tu prije svega mislim na van persija ,fabregasa i nasrija( ako ostanu),vermaelena,walcotta,songa, wilshera jer oni kad igraju zajedno mozemo svakooga pobijediti,ali posto ne mozemo na to mnogo uticati(na eventualne povrede) potrebna su nam odredjena pojacanja,ali kako je krenulo nikakve fajde od toga nema,wenger ponovo po svom al haj navikli smo se nervirat
![]()
PS gibbs nije vise u kadru engleske reprezentacije zbog povrede nece nastupiti na svjetskom prvenstvu U 21
Ja danas gled'o U21 Engleska-Novreška, igr'o i Henri![]()
Nisamo izgled'o do kraja jer sam zasp'o, al' msm da sam gled'o do 75te minute.Gibbs igr'o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.