RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
2:0 HASANOVIć, konačno..........
ušao nam OKIĆ, e da ga vidim, hoće li ga zabiti danas.....
Mogu ti ja odmah reć'AlemC85 je napisao/la:ušao nam OKIĆ, e da ga vidim, hoće li ga zabiti danas.....
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
Ima li ista od ovog prenosa? Stoje jos uvijek na 65 min
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zavrseno, 2:0 za Velež.Vita_Novalis je napisao/la:Ima li ista od ovog prenosa? Stoje jos uvijek na 65 min
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
2:0! Završeno!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobar rezultat, a što je najbitnije nismo primili gol, sada mirno idemo na revanš....
Vladavić na proljeće u Veležovom dresu
Admir Vladavić će po završetku prvog dijela prvenstva prijeći u Velež.
Ovu informaciju jučer je za Dnevni list potvrdio i sam igrač Olimpica, inače bivši reprezentativac koji je nakon početka karijere u stolačkoj Iskri igračku afirmaciju stekao u Veležu.
Za sada vam mogu reći kako je to vrlo realna i objektivna mogućnost. U ovom trenutku sam prilično siguran u moj povratak u crveni Veležov dres, rekao je Vladavić. On je u prvih devet kola bio glavni igrač najmlađeg sarajevskog premierligaša.
Posebno je bljesnuo protiv Zrinjskog pod Bijelim brijegom, kada je sa svoja dva pogotka donio bodove Olimipcu u konačnoj pobjedi od 4:2. Vladavić je i za A reprezentaciju BiH ubilježio nastupe, a svoje je mjesto u izabranoj vrsti izgubio odlaskom Blaža Sliškovića.
Osim Veleža nastupao je i za Željezničar, Red Buli Salzburg, a u Slovačkoj je s uspjehom igrao za Žilinu, koja je s Vladavićem prošle sezone izborila i Ligu prvaka, lako o tome nije želio govoriti, kako doznaje Dnevni list, razlog Vladavićeve odluke da napusti Olimpic je negodovanje vodećih ljudi sarajevskog kluba na odluku Vladavića da ne nastupi protiv Veleža u 10. kolu Premier lige.
N.B.
ovo je neka šala...
Ovu informaciju jučer je za Dnevni list potvrdio i sam igrač Olimpica, inače bivši reprezentativac koji je nakon početka karijere u stolačkoj Iskri igračku afirmaciju stekao u Veležu.
Za sada vam mogu reći kako je to vrlo realna i objektivna mogućnost. U ovom trenutku sam prilično siguran u moj povratak u crveni Veležov dres, rekao je Vladavić. On je u prvih devet kola bio glavni igrač najmlađeg sarajevskog premierligaša.
Posebno je bljesnuo protiv Zrinjskog pod Bijelim brijegom, kada je sa svoja dva pogotka donio bodove Olimipcu u konačnoj pobjedi od 4:2. Vladavić je i za A reprezentaciju BiH ubilježio nastupe, a svoje je mjesto u izabranoj vrsti izgubio odlaskom Blaža Sliškovića.
Osim Veleža nastupao je i za Željezničar, Red Buli Salzburg, a u Slovačkoj je s uspjehom igrao za Žilinu, koja je s Vladavićem prošle sezone izborila i Ligu prvaka, lako o tome nije želio govoriti, kako doznaje Dnevni list, razlog Vladavićeve odluke da napusti Olimpic je negodovanje vodećih ljudi sarajevskog kluba na odluku Vladavića da ne nastupi protiv Veleža u 10. kolu Premier lige.
N.B.
ovo je neka šala...
Ništa ja to ne vjerujem!!!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Moj Vladavicu ni raja na forumu te vise ne shvataju za ozbiljno

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa sta i ako dodje, ne kontam...
Bice tu pogodine, i cao djaci kao i mnogi manje kvalitetni igraci u ovom nekad svetom dresu ...
Bice tu pogodine, i cao djaci kao i mnogi manje kvalitetni igraci u ovom nekad svetom dresu ...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
ko ga J**+, mogli smo do sad bez njega 
-
brato brato
- Kontakt:
gluposti...AlemC85 je napisao/la:Vladavić na proljeće u Veležovom dresu
N.B.
ovo je neka šala...
Admir Vladavic 99% pospisuje za slaviu prag
sretno mu te sretno im bilo!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sarajevo-Mostar konekcija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Na Rondou ljubavi, ROĐENI su ostali...
ZAUVIJEK!!!
ZAUVIJEK!!!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- el-fighter
- Kontakt:
Nakon losih igara u ligi na red je dosao i kup, gdje ove sezone imamo najvise sansi. Ostvarili smo pobjedu od 2:0 i sada idemo na revans da to sacuvamo i lagano prodjemo dalje.
Sto se tice ovoga za Vladavica, mislim da je ovo obicna patka. Ono kao covjek napustio Olimpic, o njemu se nista ne pise, pa ajde da nesto bubnemo.
Sto se tice ovoga za Vladavica, mislim da je ovo obicna patka. Ono kao covjek napustio Olimpic, o njemu se nista ne pise, pa ajde da nesto bubnemo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
slažem se, da nam je jedina šansa kup., mada ne bi trebali zapostavljati prvenstvo.
sada u subotu igramo protiv Borca, koji je favorit, a pošto se tekma igra pred praznim tribinama, iskreno se nadam da možemo barem do boda, iako će biti teško...
sada u subotu igramo protiv Borca, koji je favorit, a pošto se tekma igra pred praznim tribinama, iskreno se nadam da možemo barem do boda, iako će biti teško...
Kada je to Mladen Maric na "Paralelama" rekao, citiram: "Gadafi je morao otici isto kao sto Siroki i Velez moraju igrati u finalu Kupa" 
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.